Jump to content

Culorile Octaviei 2 - Exterior (si interior)

elbirlic
 Share

Ce culoare ati ales ?  

277 voturi

1. 1. Culori exterioare

• Alb Candy
      19
    • Rosu Corrida
      14
    • Albastru Dynamic
      6
    • Argintiu Diamant
      34
    • Bej Cappuccino
      47
    • Albastru Storm
      3
    • Gri Antracit
      40
    • Gri Satin
      26
    • Negru Magic
      61
    • Rosu Flamenco
      6
    • Verde Highland
      2
    • Verde Island
      8
    • Bej Sahara (scoasa din oferta)
      5
    • Gri Stone (scoasa din oferta)
      3
    • Albastru Marin (scoasa din oferta)
      3
    • Verde Natur (scoasa din oferta)
      0

Postare recomandată

Salutare ! Nu am gasit nimic despre culorile O2 si m-am gandit sa deschid acest topic pentru a ne forma o parere legata de aceasta problema. Care credeti ca sunt cele mai potrivite culori pentru O2 si care sunt cele mai potrivite pentru Romania si aici ma gandesc la praf, zgarieturi , temperaturi etc ?

Eu as prefera argintiu, gri stone,gri satin sau sahara bej si asta doar ca in Romania rezista mai bine aceste culori . Voi ? :Driver:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Serban F

11

• rempha

8

• elbirlic

7

• dylly

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

io am luat octavia 2 black magic pearl efect si arata super.argintiu are cam toata lumea si chiar nu merita ......mai fain e gri stone......u decizi

Link către comentariu

Eu m-am gandit la gri-satin ! Ce ziceti ! Prinde bine pe caroseria asta ?

io am luat octavia 2 black magic pearl efect si arata super.argintiu are cam toata lumea si chiar nu merita ......mai fain e gri stone......u decizi
Link către comentariu

Gri-Stone?? Pai din cate stiam eu nu se mai poate alege aceasta culoare pe octavia2... Culoarea Gri-satin mi s-a parut o culoare care ar prinde foarte bine masina, insa in final m-am hotarat la Cappucino Bej si sunt foarte multumit de alegerea facuta: nici praful nu se vede, isi si 'schimba' nuanta de la soare la intuneric (trece de la argintiu la maro)...si imi place ca ii da 'atitudine'. :)

Link către comentariu

Confirm ! Capuccino bej este o culoare buna pentru Romania si placuta ! Argintiu este la fel o culoare misto' dar prea parca are toata lumea!!!!!!!!!!

Link către comentariu

Am si eu o curiozitate...

Tu iti alegi culoarea masinii pentru a fi diferita de ce are "toata lumea" sau pentru ca iti place acea culoare? Sau ambele criterii?

Personal, daca mi-ar placea mult un anumit pix - sa zicem - mi-l iau pentru ca imi place, indiferent daca mai sunt 5 milioane de oameni care detin acelasi pix... Ideea e sa iti placa tie, nu altora, pentru ca tu esti cel care scoate banul din buzunar. :vaidecapulmeu:

Ma rog, stii vorba aia: "de gustibus". :somnmare:

Multa bafta in alegerea noii tale masini! :D

Modificat de adyp2003
Link către comentariu

La inceputul topicului am spus ca as alege anumite culori pentru ca rezista mai bine in Romania. Dupa mine Octaviei 2 ii sta bine in culori inchise insa la ce praf este in Bucuresti mai bine nu ! Eu as alege black magic insa datorita motivatiei de mai sus ma voi rezuma la Gri Satin si nu pentru ca vreau sa fie altfel ci pentru ca argintiu am mai avut. Criteriile despre care vorbea adyp2003 nu sunt valabile in cazul de fata !

Link către comentariu

nu va mai luati domnilor masini gri metalizat. in cazul particular octavia 2 dupa ce ca arata destul de slab va mai duce si in marea masa de oameni care si-au luat masini argintii (cam 45% din vanzari ziceau la stiri anul trecut).

la octavia 2 mi-a placut foarte tare negru, dar acum parca ar trebui sa-mi deschid si spalatorie pt ea.

Link către comentariu

da care e problema ca si-au luat masini arginti? lasa lumea sa isi ia ce culoare ii place. daca este o culoare apreciata de multa lume de ca sa nu isi ia? nu inteleg de ce te deranjeaza pe tine ca lumea isi ia culoarea argintie? ai fabrica de vopsele si singura culoare pe care nu o fabrici e gri metalizat??? daca nu iti place tie asta e nu inseamna ca nu vine bine culoarea pe octavia 2.

Link către comentariu

Culoarea gri metalizat e intradevar buna pentru ca nu se observa nici praful nici zgarieturile; sau in orice caz se observa mai putin decat la alte culori. Despre interior, tot ce pot sa spun este ca si eu am oscilat la inceput intre negru si bej, insa dupa ce am intrebat cativa membrii ai forumului, si dealerul, si dupa ce am vazut o masina cu interiorul bej, am hotarat ca e mai bine cu interior negru. Masina pe care am vazut-o avea aproape un an, si nu pot sa zic despre interior ca era foarte murdar, insa deja disparuse acel 'look' de culoare noua. In plus, si membrii forumului mi-au spus ca nu e recomandat sa urci persoane cu haine murdare, sau, doamne-fereste cu noroi pe incaltari (si stim cu toti ce noroaie sunt la noi).

Link către comentariu

Eu am vrut initial RS. Fiindca mi-a fost frica sa aleg RS diesel din cauza problemelor pe care le-am vazut pe forum , am luat 2,0 simpla. Din pacate albastrul de pe RS nu este disponibil si pe 2.0 TDI. Singurele culori de pe RS care mergeau pe 2.0 si imi placeau erau rosu corida sau negru. Dar cum am mai avut masini negre si stiu ce pretentioase sunt la intretinere am ales rosu , tapiteria interioara este cea de la pachetul dinamic 1 (neagra).

Link către comentariu

Parerea mea este ca O II neagra (sunt subiectiv) este o combinatie potrivita. Este foarte frumoasa in aceasta combinatie, insa pregateste-te sa iti faci abonament la spalatorie. Chiar si asa, dupa cum spunea un membru al forumului, acele doua ore cat nu se pune praful pe ea "spala" orice neajuns legat de mizeria care se vede imediat.

Link către comentariu

Eu votez O2 neagra clar. Regret ca n-am luat octy-ul negru (al meu e bej sahara, frumoasa culoarea, nu se vede praful deloc dar parca nu imi zice nimic... Am luat culoarea asta fiindca atunci cand am luat-o de la Porsche era expusa acolo una Sahara Bej... Taica-miu face : vrem sa arata exact ca aia... si asa am facut :lol:)

Dar bineinteles daca o vei lua neagra (daca nu ai garaj) vrei sta tot timpul in spalatorii... Dar merita 100% efortul... parerea mea :)

Link către comentariu

Neagra cu interior bej (preferabil piele) :lol: .

Link către comentariu

Se vorbeste mult despre culorile exterioare. Ceea ce ma intriga si ma atrage pe mine este ideea de a avea interiorul bej cu tot cu bordul in doua nuante. Personal cred ca ar merge frrumos cu rosu metalizat sau island green.

Intrebare - bordul in doua culori vine automat atunci cand comanzi tapiteria bej?

Link către comentariu

da. partea inferioara a plansei de bord si fetele de la usi sint in culoarea tapiteriei, indif care e ea:neagra, achat(bej la ambiente), ivory(galben pai la elegance) sau gri

Modificat de grig
Link către comentariu

Eu mi-am luato in oct.2006 bej cappucino cu interior negru, cel mai potrivit dupa parerea mea pentru Romania.

Link către comentariu

Identic si la mine :exterior bej cappucino si interior negru. Super bune culori din punct de vedere al intretinerii.

Link către comentariu

eu am "gri grafiti"...e super culoarea...nu stiu dc mai este...pt romania cel mai bine se preteaza culorile mate...nu se vad zgarieturile ca la metalizat

alb e cea mai suferinda

vezi ca am poza la profilul meu

Link către comentariu

• 1 month later...

Salut,

Ce stiti de culoarea pe OII standard rosu corrida ? Este metalizata sau nu ? Am vazut ca cineva are culoarea asta pe un RS, cum se intretine ? Mi se pare o culoare extrem de frumoasa....dar mie teama ca nu este metalizata.

Link către comentariu

Eu am black magic, arata super pe masina asta, ii da un si un aspect de eleganta dar si putina sportivitate dar cand vine vorba de spalat aceasta masina mai bine renunt. Imi face placere sa o spal eu si muncesc cate 3 - 4 ore sa o spal si sa o curat dar dupa ce se usuca nici nu zici ca a fost spalata, ba chiar mai rau. In picaturile de apa care raman dupa ce o spal exista praf si cand se usuca raman numai pete si se vede foarte urat pe negru, am inceract si cu piele de caprioara dar degeaba tot asa este. Dar nu imi pare rau ca am ales aceasta culoare in ciuda acestui aspect, totusi arata foarte bine in negru.

Link către comentariu

Salut, rosu corrida nu este o culoare metalizata, este nemetalizata. Asta presupune a fi ceva mai putintel rezistenta la "ciobituri". Altfel se tine bine.

Link către comentariu

Salut, rosu corrida nu este o culoare metalizata, este nemetalizata. Asta presupune a fi ceva mai putintel rezistenta la "ciobituri". Altfel se tine bine.

Ok, mersi pentru raspunsuri. Am avut 2 masini argintii pina acum, si m-am cam plictisit de arginitiu, de asta caut o culoare mai inchisa. Dar culorile mai inchise sunt greu de intretinut, deci probabil ca intelept ar fi sa imi iau tot argintie.

Link către comentariu

Deloc. Sunt si alte culori pt. care se poate opta. In fond cumperi o anumita masina pt ca iti place nu ce te obliga nu stiu ce sau cine. Asa ca daca tie iti place rosul, opteaza pt el chiar daca nu-i metalizata.

Altfel, exista si bej cappuccino sau gri satin, printre altele.

Link către comentariu

Deloc. Sunt si alte culori pt. care se poate opta. In fond cumperi o anumita masina pt ca iti place nu ce te obliga nu stiu ce sau cine. Asa ca daca tie iti place rosul, opteaza pt el chiar daca nu-i metalizata.

Altfel, exista si bej cappuccino sau gri satin, printre altele.

Nu ma obliga nimeni, argintiu este o culoare care mi-a placut mult cum vine pe o masina. Dar m-am plictisit de ea. Totusi aspectul privind rezistenta la zgaraieturi si praf conteaza mult , cel putin la noi. Capucinno bej e o optiune interesanta.

Mersi

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!