Jump to content

Traseu Stropitoare Haion - La Hatckback

WRC
 Share

Postare recomandată

S-a lovit cineva de aceasta problema?

A demontat cineva tapiteria din interiorul masinii (de pe stalpul lat din stanga - spate) ?

Am dat search pe forum dar nu am gasit ceva exact sa se potriveasca pe aceasta problema

Le multumesc anticipat celor care vor posta si vor gasi solutii in aceasta problema :RO flag:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

.......mi-am adus aminte...:angry:

ideea e ca de stropit, stropeste dar doar o mica cantitate de apa, restul se prelinge pe tapiteria din interior (si e bej)...:D

Link către comentariu

Mie mi-ai spus problema, daca ai rabdare cauta aici http://vwforum.ro/index.php?showtopic=4196 aici sunt foarte multe link-uri problema e ca unele sunt si in rusa.Sau http://vwforum.ro/index.php?showtopic=20990. La postul 2 sunt aproape 5000 pagini, asa ca daca ai rabdare vei gasi, eu am gasit destule.Daca ai probleme in descarcare da-mi PM sau mail si gasim o cale sa ti-l dau.

Modificat de KLAU
Link către comentariu

Am cautat in manualul de reparatii si nu apare nimic legat de demontarea capitonajului de pe stalpul din spate stanga :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Merci mult DragonBallz, i-am dat un PM lui Bogdan...:)

Link către comentariu

Merci mult Bogdan WRC, dar stii cum e....cred ca pana nu vine primavara si (pana atunci sa aflu cum se desface tapiteria de pe stalpul stanga spate) pot sa lucrez ca omul la ea, nu cred ca voi rezolva problema

Tnx din nou...:)

Link către comentariu

ce tare...exact asta s a intamplat si la mine azi...stropeam luneta dar nu era jet puternic...ma dau jos si ma uit...hopa...zeama prin tot portbagajul...91wrc sa mi zici ce ai rezolvat sau aflat pt ca sunt in aceeasi situatie...danke

Link către comentariu

am avut si eu problema asta...din cauza ca s-a infundat orificiul de la stergatoarea spate, din cauza presiunii a iesit partial afara

o bucatica de tub de plastic care facea legatura intre furtunasul care vine din partea fata cu cel care merge la stergator spate.

Este situat in stanga spate pe stalp , chiar in partea de sus. E ceva de munca pana dai toate plasticele alea jos...parca trebuie desfacuta centura de siguranta spate...si plasticele iasa destul de usor sunt prinse cu un sitem de cleme care iasa la tragere...

Spor la treaba....

Link către comentariu

Eu zic ca daca nu aveti chef sa lucrati in frig sau sa dati banii la service, faceti ca mine :D, adica abtinetiva sa impingeti maneta stergatorului, cu alte cuvinte nu folositi stropitorul de luneta.

PS: Chiar toata lumea trebuie sa avem probleme cu aceasta chestie ?! :offtopic: O mare buba la G4...

Link către comentariu

:beerchug: ce sfat e asta?? sa nu folosesc stergatorul?? pai la drum lung pe vremea asta e crima.

WRC:D eu nu m-am bagat sa umblu acolo. BogdanS sta de cateva luni bune cu prob acolo. ca e super greu. piese micci si uzate. eu zic ca nu merita. pt 1-200 ron la dealer si am rezolvat prob si repede si bine. nu stau cu grija ei.

Link către comentariu

am avut si eu problema asta...din cauza ca s-a infundat orificiul de la stergatoarea spate, din cauza presiunii a iesit partial afara

o bucatica de tub de plastic care facea legatura intre furtunasul care vine din partea fata cu cel care merge la stergator spate.

Este situat in stanga spate pe stalp , chiar in partea de sus. E ceva de munca pana dai toate plasticele alea jos...parca trebuie desfacuta centura de siguranta spate...si plasticele iasa destul de usor sunt prinse cu un sitem de cleme care iasa la tragere...

Spor la treaba....

Merci mult Bivu, chiar mi-ai fost de folos pt. ca mi-ai zis unde e pozitionata conducta...;)

Bogdan, chair azi am primit PM de la BogdanS ca habar nu are despre aceasta problema...oricum merci de sfat, dar sincer decat sa ma duc la service mai bine fac cu mana mea (nu este vb. de bani). La cat de multi priceputi am vazut... :lol:

Tot ce a fost facut de mana mea este brici, pt. ca nu s-a zgariat sau stricat nimic adiacent ;)

Modificat de istef
Link către comentariu

Deci pana la urma nu a desfacut nimeni tapiteria din interior, pana la conducta de lichid ?...:))

Link către comentariu

Salut. Eu am un golf variant si am avut aceasta problema. Imi era desfacut furtunul acolo unde se articuleaza hayonul.Deci s-ar putea ca tie sa ti se prelinga apa pana in interior...La mine plasticurile de pe stalpi sunt prinse cu niste cleme...Ideea ii sa nu tragi tot timpul spre tine, sa incerci in sus sau in jos. Sper sa te ajute cu ceva. spor

Link către comentariu

ce tare...exact asta s a intamplat si la mine azi...stropeam luneta dar nu era jet puternic...ma dau jos si ma uit...hopa...zeama prin tot portbagajul...91wrc sa mi zici ce ai rezolvat sau aflat pt ca sunt in aceeasi situatie...danke

Pai Kaloo trebuie sa mai astepti un pic pana da caldura sa ma apuc de ea..:)

Link către comentariu

Deci pana la urma nu a desfacut nimeni tapiteria din interior, pana la conducta de lichid ?...:D

ba da. eu la dealer. ;) adica ei, dar am stat acolo. are niste suruburi in manerele interioare si dupa aia cleme. atentie mare sa nu le rupi.

Link către comentariu

Nu ma Bogdan, ca eu vorbesc de tapiteria de pe stalp stanga spate, ca acolo curge, nu de masca de plastic...:(

Link către comentariu

• 2 weeks later...

am testat - A inceput sa curga si mai mult lichid in interiorul masinii...innebunesc...va anunt cand remediez

Link către comentariu

:) Imi suna cunoscut! Si eu am patit asta de mai multe ori si acum tre sa ma abtin si mai dau cu lichid pe luneta din spate.ma enerveaza la culme.si eu as vrea sa o repar dar ma gandesc ca nu ma descurc asa ca o las balta

Link către comentariu

Eu nu am cum sa o las balta, pt. ca imi sta pe creier, iar stropitoarea spate., in cazul meu, este chiar utila

Urmeaza cat de curan sa demontez tapiteria sa remediez defectiunea, dar sincer nu prea ma lasa vajul asta :Driver:

Cand am gasit solutia o sa postez..:D

Link către comentariu

• 2 months later...

Buuun, a venit caldura, dar degeaba, nu am gasit absolut nimic despre demontarea capitonajului din interior (stalp, stanga, spate - unde e fixata centura de siguranta), mai caut si va anunt....

PS daca exista cineva care a demontat aceste componente, il rog sa posteze, sa ma scuteasca de aceste chinuri...:offtopic:

Link către comentariu

DragonBallz

Mie mi se invarte stropitoare luneta cu stergatorul si tot jetul se duce pe bratul stergatorului...cum sa-l fixez inapoi?

Link către comentariu

Teoretic trebuie sa fie strans cu piulita si contra - piulita, deci desfaci capitonajul de plastic din interior si cu siguranta o sa te descurci.

Bafta!

Link către comentariu

• 6 months later...

ati rezolvat problema?:-s . ati aflat cum se da jos capitonajul de pe stalp? azi cand sa spal luneta, am vazut in oglinda retrovizoare cum curge apa pe polita de la porbagaj...ca de la robinet :) . heeelp :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!