Jump to content

Dragostea Mea Acum

nadir@boosted.ro

Postare recomandată

ms mult....esti un super baiat....

de vopsit o sa incerc sa o fac eu.... ca nu imi permit sa o dau macar la unu care a mai vopsit.... ca na dintr-o alocatie de 25ron/luna invat 5ani si nu fac o vopsitorie calumea :D

ms inca o data si bafta

Link către comentariu
  • Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nadir@boosted.ro

77

• Dasher

5

• o_kh3

5

• madmaxtata

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

nadir@boosted.ro

o as va arat niste poze!

ieri mi-a venit masina acasa (dupa ceva luni de asteptare)

abia astept sa ies la plimbare cu el!

o sa va arat o poza sa vedeti si voi cum arata!

Link către comentariu

am vazut evolutia golfului...

clar esti NEBUN... daca te superi asta e:) good job

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

:lol:

:D

multumesc, ma bucur ca iti place!

masina va aparea pe 15 la VwFest

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

da ca si anul trecut va fi pe 15 :icon_thumright:

vezi www.vwfest.ro

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

multumesc lui homeboy care e un super baiat mi-a ajuns si grila fata \:D/

abia astept sa o montez si sper ca destul de curand sa imi vina si farurile si alte nebunii optice pe care le-am comandat

post-2937-1182536005_thumb.jpg

Link către comentariu

Sunt probabil foarte departe de-a pricepe in detaliu toata munca ta. Dar pasiunea este mai mult decat evidenta si multe felicitari pentru perseverenta! Probabil, fara povestea din spate, as fi trecut pe langa o astfel de masina fara s-o observ pe strada dar de-acum voi fi probabil mult mai atenta la detalii :D Super super tare :D Congrats!

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

hehe multumesc

:D

sper sa o pot aduce anul aasta oricum vin cu ea in orice stare o fi sa vedeti asa macar unele lucruri

la vwfest :D

nu uitati toti inpatitmiti ai vwag grup va astept pe 15 iulie :D locatia inca nu este stabilita

Link către comentariu

ai pus masca aia badgeless????? vezi ca s-ar putea sa nu vina cum trebuie pe masina, o sa arate ciudat rau... am vazut la cineva si se vede urat de tot... mie unu nu imi place

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

sincer nu imi intra sunt aripile prea apropiate tre sa vad ce si cum e pe acolo.

in clipa de fata am golit-o cat de cat si vreau sa o golesc de tot sa mai umblu putin la tablaraie e un prag care nu imi place si am vazut o gaurica in podea tre sa o rezolv :D

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Acum citesc pentru prima data acest topic. -din pacate- . Sunt uimit, incredibil ce ai reusit sa faci! Iti doresc sa o tii tot asa, esti foarte tare.

Cu mult respect,

TitvsCaivs

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

azi am demontat tot de pe ea ca nu imi placea ceva la tablaraie :)

si m-au apaucat toti dracii si am zis am bagat mult pre amult in ea sa imi apara defecte sau sa imi arate unu uite aici ceva sau uite aici niste rugina

asa ca am dat tot jos de pe ea si am urcat-o pe platforma i-am facut o mare lista si un bagaj si am trimis-o la un bun prieten care se va ocupa de ea

sper sa iara asa cum imi doresc

pana nu o fac macar cum vreau eu, ca perfect sigur nu stiu daca o sa iasa, nu ma las!

Link către comentariu
  • 3 months later...
nadir@boosted.ro

astazi am mai achizitionat un golf1 multumita colegilor de la g1-g2 si a prietenilor Cornel si Cristi!

l-am dus la garaj si incepand cu maine ma voi apuca de lucru la el!

trebuia sa vin la intalnirea de toamna dar se pare ca weekendu asta nu pot sa plec din bucuresti!

.... o sa imi lipsesca multe glume si multe amintii frumoase ca de la toate intalnirile pe care le-am ratat!

dar daca tot am aflat in seara asta ca nu pot parasii bucurestiul atunci maine nici la munca nu ma duc si ma duc la garaj! si am sa deger toata ziua acolo!

abia astept sa vad proiectul asta finalizat asa cum vreau eu!

inca nu m-am decis daca sa fac 2 masini avand 2 caroserii cu acte in regula sau din cele 2 sa fac 1... ramane de vazut pe parcurs!

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

[quote

nu m-am putut abtine sa nu ii dau cat de putin ;)) nu de alta dar unguru tipa DAI DAI CA SE AUDE MARFA ;))

:lol: :lol: :lol: asta a fost tare!

Am citit cap-coada acum topicul.

Felicitari! Cum s-a mai zis este visul multora (inclusiv eu) dar realizat de tine foarte bine :ceuameni:

Dar se pare ca te apuci de alt proiect... asteptam detalii !!

Spor la treaba !

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

multumesc

cand va fi gata o mai poste ... pana atunci pot sa zic doar ca este cam frigggg

astept sa se incalzeasca admosfera

Link către comentariu
multumesc

cand va fi gata o mai poste ... pana atunci pot sa zic doar ca este cam frigggg

astept sa se incalzeasca admosfera

Salut, am citit toate cele 8 pagini ale topicului tau si tin sa te Felicit, meriti toate laudele pentru munca depusa si se vede in primul rand ca te-ai implicat foarte mult cu sufletul la aceasta masina la care cred ca ti foarte mult.

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

multumesc

sa stiti ca tin foarte mult

mi-a intrat atat de mult la suflet in cat mereu cand merg pe strada si vad cate un golf1 zic uite ce frumos e

si lumea rade de mine!, dar ce conteaza mie imi place!

acum nu stiu ce sa fac ... sunt in reconstructie cu ea si nu stiu ce sa fac oricum va avea amprenta de rally dar sunt inca in dubii daca sa ramana doar amprenta de rally sau sa o fac si de "show" sa ii dau si o linie DUB style!

ramane de vazut dupa ce mai iese putin soarele si mai infloresc ceva verzisori nu de alta dar toate costa

va multumesc inca o data pt aprecieri!

Link către comentariu
  • 1 month later...
nadir@boosted.ro

facand curat am gasit acest filmulet :vaidecapulmeu:

asa sea aude golfu meu :lol:

Link către comentariu

felicitari

faina lucrare

mai da poze te rog

ne fierbi de prea mult timp

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

nu va fierb dar pur si simplu astept sa vina vremea mai buna ca sa revin si eu in forta legat de golf momentan e demontat tot

filmuletu ala cred ca are mai bine de 1 an :icon_thumright:

iar masina de mai bine de 6 luni e demontata toata si asteapta timp si bani pentru a reface puzelul in forma cea mai buna!

Link către comentariu
  • 2 months later...

Tipule esti tare!

Nu pot decat sa-mi scot palaria in fata ta pentru munca si devotamentul tau fata de o cauza... Cauza TA.

Tot topicul asta al tau este de exceptie, povestiri amuzante + pasiune. Il pun la favorite si asteptam mai multe poze cu masinuta!

Numai bine!

:lol: :lol:

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

multumesc pt aprecieri si pt cuvintee frumoase

vreau sa ii rog pe cei care imi mai dau pm`uri cu daca nu vreau sa vand masina sa se opreasca pt ca nu vreau sa vand nici macar un surub

am pus mult prea multa pasiune si munca ca sa nu mai zic de $ in ea a sa o vand acum!

tot ce imi lipseste este timpul si sper ca daca voi avea timp pana de 1 mai sa termin si cu noua tinichigerie si apoi sa merg cu toata la un vopsitor bun!

Link către comentariu
  • 4 weeks later...
nadir@boosted.ro

abia astept sa se invalzeasca afara si sa fie o vreme constanta!

nu de alta dar i-am pus gand rau!

Modificat de nadir
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!