Jump to content

Dragostea Mea Acum

nadir@boosted.ro

Postare recomandată

Ce tare :)!

Masina are o poveste foarte interesanta, insotita de poze - from Zero to Hero :(. Trebuie neaparat sa facem o sedinta foto, cu 2DS :(.

Link către comentariu
  • Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nadir@boosted.ro

77

• Dasher

5

• o_kh3

5

• madmaxtata

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

nadir@boosted.ro

ehe

dar asa este

ideea e ca poze, facem, imediat ce a mea este gata si cu siguranta ne va ajuta Bunul meu prieten Santos :lol: pentru a avea niste poze de colectie!

se poate vedea cat de cocotata era cu vechia suspensie care era oricum sport!

normal_CIMG0722.JPG

normal_CIMG0726.JPG

chiar daca nu a iest prea bine poze imi place la nebunie

normal_CIMG0734.JPG

aici va arata cum imi tremura mana :)

normal_CIMG0735.JPG

normal_CIMG0736.JPG

bestia

normal_CIMG0737.JPG

normal_P6141749.JPG

normal_P6141777.JPG

normal_P6151841.JPG

aici zici ca am 2 detinuti in portbagaj :D) cum se vad ei printre rollbar

normal_P6151847.JPG

el este pilotul din ungaria de care va spuneam

normal_P6151849.JPG

Modificat de nadir
Link către comentariu

Dupa munca si rasplata...felicitari...gandeste-te ca adevarata distractie incepe abia acum. Bafta in continuare si tine-o tot asa!

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

multumesc :(

@armando se refera la 2Doors Squad

da nici azi nu e gata :)) inca e la electrician :((

oricum ma bucur ca intre timp mi-au venit: pompa de benzina 192l/ora (0.8 bari), niste miti maruntisuri care tin de mecanica,suruburi, saibe, inaltatoare.... de la amortizoare si barile stabilizatoare

niste sonde

vreau cum imi vine masina sa imi montez Fisele caci mi-am cumparat fise siliconice si Bujii NGK (reci)

si tot asa in fiecare zi mai soseste cate o piesa

Link către comentariu

Nice work Nadir! Si eu am un vis ca al tau, si acela de a-mi lua un Golf Mk1 si a-l face sport, insa doar pentru a-l scoate in weekend din garaj pentru o tura. Doar ca acum nu se poate, va trebui sa mai astept ceva timp. Multa bafta in continuare la modificari si mai ales la raliu. Sper sa ajungi cat mai sus, si la intalnirile vwforum sa ne dai lectii de :D ;)

Link către comentariu

da deci nu stiu ce sa mai zic bineinteles ceva de bine...se vede clar ca esti un mare impatimit si ce sa-ti mai urez decat numai de bine si sa te bucuri la maxim de masina asta....bravo mane f tare :rolleyes:

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

inca o data multumesc pt tot :blink:

@armando da Champion triple silicone nu stiu cat sunt pe piata eu le-am achizitionat in jurul a 200Ron

sper sa ma trezesc maine si sa ne vedem la intalnirea vwforum, voi veni fara golf evident!

mi-au mai venit din piese, revin cu detalii

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

masina are in jur de 880 kg

adica 750 kg in talon cu motor de 895 cmc

am scos din ea 50 kg, am pus rollbarul @80 kg + @100 kg diferenta de greutate intre vechiul motor si actualul

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

sa stii ca este un raport de care eu unul sunt multumit! cred ca daca as putea pune mai multa putere jos ar fi si mai bine,

ideea este ca eu inc anu m-am dat la adevaratup potential al masinii

cand o sa ma dau la ea asa cum trebuie o sa va zid daca mai sunt multumit!

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

cea mai importanta piesa care mi-a venit zilele astea este

Pompa de Benzina!

HKT JAPAN ;:) 0,8Bari 192 L/H :)

am luat Sh un alt bord de golf 2 GTI tocmai din TM asta pentru a ma putea juca cu vechiul meu bord!

radiator de ulei nou nout de golf 2 gti si inca multe alte maruntisuri.

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

este comandat

sper sa nu imi ajunga mai devreme de 2 luni ca nu mai am nici un ban

sunt lefterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

am adus masina acasa

nu pre sunt foarte multumit de ce a facut electricianul dar datorita faptului ca train in romania nu pot sa mai zic nimic

normal_Imag(2248).jpg

normal_Imag(2249).jpg

normal_Imag(2250).jpg

normal_Imag(2253).jpg

iubirea me si bunul meu prieten mircea :D

astept sa iasa iar soarele si sa ma apuc de montat bordul + ceasurile aditionale, + cate-va mici inbunatatiri.....

Link către comentariu

dupa cum ai vazut toata lumea apreciaza fapta k tu chiar ai modificat o masina si a iesit foarte bine si fara sa o duci intr-un service si sa o faca mecanici si tu sa nu ai habar despre masina ta,in concluzie e super tare golful si iti doresc sa concurezi cat mai repede si eventual sa iei si un premiu si nu in ultimul rand sa nu uiti sa ma plimbi si pe mine un pic cu masina k prea a laudat-o Stefan :)

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

hehehe merci alex :D

si am sa plimb pe toata lumea care va dorii ata imediat dupa ce imi ies si actele momentan astept frana de mana sa pot sa ma duc cu ea la rar

inca o data multumesc tuturor!

Link către comentariu

intrebare,golful e inscris la anonim,si daca da zi si mie ce trebuie sa fac sa ma bag si eu si ?

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

vrb in privat si da sunt membru :huh:

chiar daca culorile clubului tot negru cu portocaliu sunt a fost o pura intampplare :huh:

in rest va doresc sa :huh: in siguranta

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!