Jump to content

Skoda Octy 2 Trend,14434 E Cip, 1.9 Tdi,105 Cp

gabi_gci
 Share

Postare recomandată

ce parere aveti ? merita ? ce dealer imi recomandati ? multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mie calculul mi-a iesit ca incepe de la 13995 EUR, fara TVA si fara nicio dotare optionala.

Eu voi lua Skoda Octavia II Trend, cu motorul 1.9TDI, dar cu ceva optionale puse peste dotarile standard.

Saptamana viitoare iti spun mai multe... :) Voi da comanda!

(Daca ne spui si de unde esti, o sa avem recomandari clare despre dealeri! :) )

Link către comentariu

Eu zic ca merita!! Daca ai zis 14434 inseamna ca ai mai pus si ceva optionale (pretul de baza e 13.995). Ia-o si s-o stapanesti sanatos! Despre dealeri,daca esti din Bucuresti, parerea mea e sa mergi la Brady Trade...sunt cei mai buni!

Link către comentariu

Multumesc frumos,eu vreau sa iau una de pe stoc, ca vina repede,in plus mai are scut la motor si stergator luneta cu sistem de spalare,sunt din bucuresti, inca nu m-am decis asupra dealerului, oricum mai intai trebuie sa vand actuale mea masina ( solenza ),pt a putea da avansul....

Link către comentariu

Salutare ! M-am hotarat sa achizitionez o Octavia II, 1.9 Tdi, 105 CP varianta de echipare Trend plus:

- vopsea metalizata ( gri satin )

- proiectoare ceata

- scut protectie motor din plastic

- ESP( ma mai gandesc )

Toata afacerea ma duce la un pret DDP ce oscileaza intre 17350 E si 17750 E. Treaba este ca m-ar tenta sa-i pun si alarma (250 E) insa cu banii astia ori mai pun ceva si optez pentru jante din aliaj sau imi pun o alarma mult mai performanta decat ce-ti ofera ei.Consider ca este un nivel de echipare suficient pentru nevoile mele . Mai trebuie sa-mi aleg dealer-ul care imi ofera ceva cadou pentru ca altfel taticu' ma duc la altii !

Daca aveti ceva de spus in legatura cu alegerea mea va rog sa comentati !!!!!!!!

Link către comentariu

Esp-ul pune-l fara sa te mai gandesti prea mult...

Link către comentariu

Oricum, minunat ar fi sa nu simti vreodata ca a meritat sa-l iei :lol:

Link către comentariu

Corect ! E bine sa sti ca ai ESP dar si mai bine este sa nu fie nevoie sa te ajute !!! Va voi anunta decizia finala dupa ce voi face comanda !

Link către comentariu

Clar ESP-ul merita. Pe mine m-a scos din multe incurcaturi si mai ales acum cand ori ninge, ploua sau e plin de mazga pe asfalt.

Link către comentariu

Salutare ! M-am hotarat sa achizitionez o Octavia II, 1.9 Tdi, 105 CP varianta de echipare Trend plus:

- vopsea metalizata ( gri satin )

- proiectoare ceata

- scut protectie motor din plastic

- ESP( ma mai gandesc )

Toata afacerea ma duce la un pret DDP ce oscileaza intre 17350 E si 17750 E. Treaba este ca m-ar tenta sa-i pun si alarma (250 E) insa cu banii astia ori mai pun ceva si optez pentru jante din aliaj sau imi pun o alarma mult mai performanta decat ce-ti ofera ei.Consider ca este un nivel de echipare suficient pentru nevoile mele . Mai trebuie sa-mi aleg dealer-ul care imi ofera ceva cadou pentru ca altfel taticu' ma duc la altii !

Daca aveti ceva de spus in legatura cu alegerea mea va rog sa comentati !!!!!!!!

pune totusi pachetul drumuri grele nu scutul de plastic pt ca nu ai drumuri ca in vest eu il am si ii vad utilitatea

Link către comentariu

Jantele de aliaz nu merita... decat daca vin standard. La bani apropiati de aia poti sa iei ceva mai fain, si oricum o sa iti trebuiasca un set de jante pentru iarna (asta daca o sa mai avem iarna)

Esp-ul... poate merita, nu am mers cu asa ca nu pot sa ma pronunt, clar e ca asr-ul nu si-a facut treaba cum speram (pe gheata... tot a patinat, dar eram cu cauciucurile care au venit cu masina)

Alarma... cred ca tot ceva pus apoi pe masina merita.

Nu stiu daca aceasta echipare are standard scaun sofer cu suport lombar, dar ala cred ca ti-ar trebui... mai ales la batranete si drumuri mai lungi.

Niste faruri cu Xenon te-ar mai ajuta.

In rest echiparea e buna si isi merita banii.

PS.

Daca vrei sa mergi cu ea prin romania si nu tii foarte mult la stabilitate(inca nu am avut probleme, dar senzatia e ciudata sa mergi cu o masina inalta) merita din plin pachetul drumuri grele, dar masina o sa devina putin mai incomoda la imbarcare.

Modificat de brioalex
Link către comentariu

Decizia mea finala este O2, 1.9 Tdi, 105 Cp, varianta de echipare Trend + culoare gri-satin, proiectoare de ceata, 4 difuzoare suplimentare, scut protectie plastic. In legatura cu scutul de plastic nu pot sa spun ca il voi da jos. Un prieten il va folosi ca model pentru a-mi face unul la fel dar din otel, aluminiu sau inox. Chiar nu ai nevoie de pachet de drumuri grele in Bucuresti !!!Plus ca strici tot farmecul masinii !!

Pretul final va fi 17226 Euro DDP. Ce ma omoara este taxa de inmatriculare in valoare de 508 Euro !!!!!!!! Asta este ! Am vandut fabricile si acum scoatem bani din taxe si impozite !

Sa traiti cum puteti oameni buni !!!!!!!!!!!!!!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!