Jump to content

Nemultumiri


mike2402
 Share

Postare recomandată

ciao. am o nemultumire la un vento din 94 1.8cmc : dupa 60 km/h incepe sa se auda un zgomot foarte enervant in toata masina iar de la 80-90 in sus incepe sa imi trepideze masina,volanul etc... imi puteti spune despre ce ar putea fi vorba. mentionez ca am anvelope "debica" care din cate am auzit ar fi cele mai "proaste" de pe piata!!! ahh si inca ceva cand debraiez se cupleaza foarte sus. e posibil sa fie "gata" discu de ambreiaj :) ???

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

si la mine se aude un uruit puternic de la 120 in sus-suspectez o gaurica pe la evacuare.Zgomotul se aude dinspre catalizator.Se pare ca si rulmentii fata ma cam lasa, fiindca la viteze mai mici uruie ceva pe fata.La tine cred ca este aceeasi problema.

Trepidatiile pot apare si de la roti neechilibrate.

Modificat de paul_ral
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

de fapt mai bine zis, 90% sigur trebuie sa faci echilibrarea la roti :D ... mergi la o vulcanizare si fa miscarea :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

cei de vulcanizare mi-au spus ca imi trebui jante noi pt ca sunt strambe. am sa le schimb dar nu cred ca voi scapa de zgomot :Driver: cel mult de trepidatii dar in problema cu discu de ambreiaj ce puteti spune ca aia ma roade mai mult

Modificat de mike2402
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca e gata sau nu discul nu tine neaparat de pedala... mai bine afla daca-ti patineaza sau nu. Daca patineaza, in sarcina vei observa ca sare turatia fara ca masina sa ia viteza.. Poti testa in diverse feluri: plecare cu a 4-a de pe loc, accelerare puternica in rampa abrupta, plecare cu frana de mana trasa.. ma rog intelegi tu, sarcina :blink:

Incearca sa 'resetezi' cablul de ambreiaj.. presupun ca e modelul autoreglant. Langa peretele dintre motor si habitaclu cablul are o.. chestie.. pe care o poti roti pana se slabeste cablul. Apoi da-i niste pedale.. Daca se aseaza tot sus poate o fi defect cablul? (asta daca ambreiajul inca duce). Mentionez ca la masina mea am schimbat cablul cu unul cu reglaj manual pentru ca la fel mi se parea mult prea sus 'punctul g'.. dar nu stiu in ce masura e aceeasi situatie.

Cu rotile.. Daca e sa fie jantele strambe, atunci schimba-le si abia apoi vei putea observa daca zgomotul era tot vina lor. Oricum o janta stramba nu duce la nimic bun in timp..

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu cred ca patineaza pt ca, masina, cand ii dau talpa pleaca.... nu am nemultumiri in priviinta asta numai ca se debraiaza sus atata tot si multi m-au speriat ca asta ar fi un semn ca se duce ambreiajul. oricum am sa verific si varianta ta cu cablul de ambreiaj sa vad ce rezultate obtin. mersi mult ahh si jantele le schimb oricum !!!

Modificat de mike2402
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!