Jump to content

Planetara

chris parker
 Share

Postare recomandată

salutare. n-am mai intrat de mult pe forum (bizi bizi bizi), iar acum ma intorc cu alta problema : de ceva vreme imi "bate" planetara stanga. de fapt si cand virez dreapta face urat, dar parca nu asa de naspa ca in stanga. in weekend vreau s ama duc la un service. ideea e ca nu vreau s ama duc la Alto syncro, metrotehnica s.a.m.d. Voi merge la un service auto normal :Driver: pt ca nu vreau s ama rupa la manopera. dupa constatare cel mai probabil imi va spune ca tre sa schimb capul de planetara (in cel mai fericit caz), acum va intreb pe voi, frati forumisti, unde gasesc piese ieftine si, bineinteles, service ieftinake. :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

De ce nu vrei sa mergi la Alto?! Ai reducere 5% la piese si 10% la manopera (ca membru vwforum) :) Poti sa te duci si cu piesele tale. Vezi detalii Aici sau, iei legatura cu Barbato Mihail. :) In opinia mea, fie iti rezolvi singur "problemele" (cu manutele tale), fie mergi intr-un service unde iti este garantata lucrarea. Variantele de "mijloc" (service-uri de cartier)...doar daca ai pe cineva f. apropiat, in acel service. :Driver:

Link către comentariu

chiar si cu reducerile zise mai sus tot sunt exagerati. de exemplu am vrut sa-mi schimb uleiul la ei, am sunat sa fac programare si am intrebat si cam cat ma va costa, cu aproximatie. raspunsul a sunat cam asa: "pai uleiul costa cam 350-400 ron, iar manopera 70 ron". mi s-a parut exagerat, avand in vedere ca eu am dat 100 ron pe ulei in carrfour si i-am dat 10 ron mecanicului care s-a ocupat de schimb, mecanicul lui tata. nu imi permit sa merg la reprezentanta, cel putin nu acum, pt un schimb de cap de planetara. intr-adevar, sunt situatii cand nu poti merge decat la ei si sunt convins ca fac treaba de nota 10 dar......

Link către comentariu

am intrebat si cam cat ma va costa, cu aproximatie. raspunsul a sunat cam asa: "pai uleiul costa cam 350-400 ron, iar manopera 70 ron".

Te-au "obligat" sa cumperi ulei de la ei?! Nu cred...

Oricum, nu vad legatura intre un schimb de ulei si schimbatul unui cap de planetara; asta ar fi o problema. A doua... cum am spus si mai inainte, ori ai garantie la lucrare, ori o faci cu manutele tale (diferenta de pret in favoarea garantiei...merita!)

Mai mult... ai desfacut planetara? crezi ca este suficient sa schimbi capul de platera pt. a rezolva problema? sa nu fie o rezolvare temporara;

Stiu cum este sa fii "stramtorat" cu banii; si eu (cu ceva timp in urma) cautam solutiile cele mai ieftine dar, le rezolvam personal. Daca ar fi trebuit sa dau bani si pe manopera, as fi dat intr-un service care sa-mi ofere si garantie (reala).

Link către comentariu

Daca as fi in locul tau as gandi asa: daca as fi in garantie m-as duce la service, daca nu ,....mi-as sufleca manecile si m-as apuca de treaba, nu e mare filosofie, e usor de constatat si la fel de usor de inlocuit...oricum, succes si RESPEKT!

Link către comentariu

am fost ieri (sambata) la un service din zona, prelungirea ghencea, si spre surprinderea mea e un service chiar mare, curat, multi angajati si respectuosi. dupa 30 de min de asteptare au suito si pe a mea pe rampa. constatare: cap planetara dreapta, pivot stanga si placute de frana. ei s-au oferit sa mi le cumpere, dar eu am preferat sa mi le procur singur. diferenta a fost de 100 ron la piese. eu le-am luat de la nicoserv, un importator de pise, undeva la iesirea spre autostrada pitesti. luni dimineata merg sa mi le monteze. abia astept. manopera cred ca ma va costa inca 150, max (sper).

Link către comentariu

manopera = 215 ron - schimbat : pivot = 60 ron

cap planetara = 75

placute = 55

verificat frane stand = 25

Link către comentariu

Bine ca ti-ai rezolvat problemele... VECINE :) (si eu stau in zona)

Link către comentariu

:D mersic. e alta viata acum. nu se mai aude nici un zgomot. eee.... exagerez, nici kiar asa :D , mai scartaie putin ambreiajul, dar vine si randul lui in curand. acum as vrea sa rezolv problema display-ului, ca a picat de tot. e kiar trist fara muzica in masina.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!