Jump to content

Discuri Frana Ventilate?

Zackh
 Share

Postare recomandată

In curand trebuie sa schimb discurile de frana si as vrea sa pun discuri ventilate, ce sfat i-mi dati? Merita?

Daca stiti sa-mi spuneti va rog si daca mai trebuie schimbat ceva ca sa pot monta discurile ventilate. Pe spate franele sunt pe tambur.

Puteti sa-mi spuneti niste preturi?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

salut si eu sunt tare curios daca itzi raspunde cineva !!! eu am gasit aici pe forum la sectiunea vanzari discuri de frana dar nu ventilate la 50 de euro setul adica pt fata !!! cele ventilate din cate stiu eu sunt mai scumpe si cred ca trebuie schimbat si etrierul ceva mai mare :Driver: astept raspunsul din partea unor persoane in masura sa raspunda :)

Modificat de cfk
Link către comentariu

In curand trebuie sa schimb discurile de frana si as vrea sa pun discuri ventilate, ce sfat i-mi dati? Merita?

Daca stiti sa-mi spuneti va rog si daca mai trebuie schimbat ceva ca sa pot monta discurile ventilate. Pe spate franele sunt pe tambur.

Puteti sa-mi spuneti niste preturi?

Dar nu ai discuri ventilate? Poate vrei sa-ti pui discuri gaurite sau din alea care au santuri pe ele. Alea ajuta la o mai buna curatare a prafului rezultat in urma franarii, daca nu esti multumit de cum franeaza masina acum poate merita.

Alea gaurite si cu santuri pe ele 220Ron bucata, cele autoventilate 110Ron bucata.

Modificat de al bundy
Link către comentariu

• 2 weeks later...

I-mi puteti spune niste preturi la discuri si placute de frana, peste cateva zile trebuie schimbate.

Link către comentariu

Ai de unde alege; sapa si vei gsi!

www.gradinariu.ro

www.autostilrmt.ro

www.augsburg.ro

www.accesoriiauto.ro

Volksman (aici pe site)

Bafta !

Link către comentariu

Daca vrei ceva deosebit si iti permiti financiar, incearca sa schimbi sistemul de frane cu unul Brembo, cu discuri perforate si etrieri in ce culoare vrei tu. Cauta pe Internet ca sunt oferte, sau incearca si vezi care dintre colegii nostri de pe forum te poate ajuta.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!