Jump to content

Ce Ulei E Mai Bun

Adee
 Share

Postare recomandată

Salut! In primul rand imi cer scuze daca am postat gresit dar functia search nu merge de vreo 2 zile si nu am gasit nici un topic despre aceasta problema. Intrebarea mea este ce ulei ar fi mai bine sa folosesc pentru masina din semnatura. Am un stil de condus mai sportiv si ma gandesc daca e ok sa folosesc un ulei cu specificatii sport. In fine, nu ma pricep foarte bine ce ar fi mai bine sa aleg si de aceea astept sfaturi. Multumesc anticipat!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cu placere... foloseste searchul prin bara de google de jos... sunt mai multe topic-uri despre aceasta problema.

Link către comentariu

sunt 2 uleiuri cu specificatii sport 5w50 505.00 si 15w 50 fara norma pe VW amandoua sunt full synthetic dar nu ti-l recomand pe niciunul ... adica daca nu ai PD ai putea sa pui 5w 50 dar oricum amandoua sunt pentru motoare mari cu multi cai putere cu turatii foarte mari deci nu e cazul tau oricat de sportiv ai vrea tu sa conduci ... daca ai PD iti recomand un 5w 40 cu 505.01 (QG2 maxim 15000km interval de schimb)sau daca vrei un ulei mai bun 5w 30 cu 507.00(QG1 minim 15000km maxim 50000km) care este si mai scump !!

Link către comentariu

De ce nu face careva si un topic gen: "ce ulei mi se asorteaza la culoarea masinii" sau asemanator :vaidecapulmeu: ? ar fi la fel de instructive..

Link către comentariu

aici gresesti

la o benzinara biturbo cu rotatii multe nu poti sa-i pui un ulei care il pui la un 1.4 mpi ... adica un motor performant si un condus sportiv cere un ulei la fel de performant care sa reziste la temperaturi mai ridicate si la presiuni mai mari ... fiecare ulei are specificatiile lui (punct de curgere , punct de picurare etc.) si trebuie selectat in functie de motor si stil de condus asa ca exista legatura intre condus sportiv si ulei folosit pe cand intre ulei si culoarea masinii nu prea vad legatura ......

Modificat de ThE SuN
Link către comentariu

Ma refeream la faptul ca aceste aspecte au fost discutate si analizate pe alte topic-uri asa ca asta nu avea rostul.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!