Jump to content

Naviplus Mmi Romania

scuterone
 Share

Postare recomandată

Duminica trecuta in targ m-au bombardat diversi indivizi cu oferte de DVD pt NaviPlus MMI incluzand si harta Romaniei,stie cineva ceva? Oricum o sa testez unu pe o masina maine dar ma intrebam daca totusi a aparut asa ceva oficial sau "neoficial".

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

De aparut a aparut, era si pe torrenturi la un moment dat pe net.

Mi se pare ca nu e completa sau ceva de genu...am auzit si eu diferite cazuri

Link către comentariu

Eu am sunat la Audi, acum vre'o saptamana ..si nu aveau nici o idee cand va aparea...

Link către comentariu

stiu sigur ca pe un A8 nou (informatie de la dealer) dvd cu navigatie cuprinde si harta Romaniei si a Ungariei, chiar daca pe coperta acestuia nu se indica asta. Detaliile sunt maxime, de ex. drumul dintre Brasov si Poiana nu exista...

Link către comentariu

azi am vb la telefon cu un tip... care zicea ca are navigatie pe DVD pt audi..

eu am sunat in speranta ca are si pe Cd ceva.. dar, n'am avut noroc :RO flag:..

dar zicea ca cea pe dvd e super completa...

Link către comentariu

duminica asta in targ au venit baietii cu sacosica plina de DVD-uri vroiau 100Euro pe bucata! :lol: ...mai astept putin.

Link către comentariu

E o idee buna sa mai astepti.imi aduc aminte acum vreo 2 ani cind a aparut softul de navigatie IGo pe SD card costa oficial 700 ron,la "baieti"300 ron ,iar anul trecut il luai fara probleme cu doar 60 ron sau GRATIS de la prieteni :lol:

Link către comentariu

duminica asta in targ au venit baietii cu sacosica plina de DVD-uri vroiau 100Euro pe bucata! ;) ...mai astept putin.

100 euro e putin. Unul original e 280 euro.

Link către comentariu

Operatiunea de scriere a unui DVD DL pentru navigatie cere anumite conditii. Au reusit sa o faca altii dar cu un anumit DVD writer si un anumit tip de DVD DL Blank. De aceea intreb daca functioneaza.

Eu ma pregatesc sa incerc sa scriu un DVD cu navigatia din 2006. Problema este ca se poate ca scrierea sa fie terminata, cand introduci DVD in unitate sa faca update de soft si apoi sa nu recunoasca DVD-ul ca navigatie. Cea mai mare problema este ca atunci cand introduci DVD-ul vechi nu-l mai ia in seama nici pe ala. SI downgrade-ul se face cu ajutorul Vag-Com.

Link către comentariu

Off-line: Nu stiti la toate marcile de masini merge acelasi soft sau exista diferenta in functie de marci ?!

Link către comentariu

Exista mai multe softuri pentru navigatie,depinde mai putin de marca masinii,si mai mult de marca producatorului echipamentului de navigatie.

Dvd -ul neoriginal se poate "face" foarte bine cu un program numit,parca, -clone-,cu anumite setari.

Cei care se pricep stiu mai bine si ar putea posta unele informatii.

Spor,

Link către comentariu

Corect se floseste clone CD dar DVD wrirerul trebuie sa fie pioneer 111D, blankul trebuie sa fie Verbatim, scrierea la cea mai mica viteza posibila, se foloseste clone cd default.

Cel putin, toti ce au raportat ca au reusit, 99.9 dintre ei au indeplinit aceste conditii. Parca era unul care spune ca a reusit cu alt inscriptor.

Eu am comandat deja inscriptorul si blankurile si astept sa ma apuc de treaba.

Link către comentariu

http://vwforum.ro/index.php?showtopic=24097

E adevarat cu cloneCD se face si cu unumit Profil folosit la el. Mie mia reusit cu un LG inscriptor nou si am incercat pe masina CDurile si merge. In curand daca gasesc varianta de DVD o sa ii fac upload la locatia de mai sus.

Link către comentariu

am un dvd din acela de la baieti pe un Audi A6 , fab junie 2005 .

Merge f bine pe Romania si in curand o sa-l testez si afara.

Pe Ro E FOARTE SUMAR, doar Bucurestiul e mai de Doamne ajuta!

Se baga in unitatea de dvd -Navi, si dupa 3 minute in care zice ca updateaza software-ul, zice sa dai return ca sa restarteze.Apoi merge.

Eu am copiat pe un dvd-R si merge dar am instalat cu discul baietilor, la un prieten, just in case.Si eu merg tot cu o copie dvd-R, care merge ok.Desigur, se copiaza imaginea dvd-ului,...etc

Ii merge foarte bine omului, e multumit, tot pe un A6.Deci, zic eu ca nu e rau deloc si e ieftin.

Modificat de sanddy1964
Link către comentariu

Am reusit sa scriu un DVD cu navigatia din 2006. O caut pe ce din 2007 pt europa

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!