Jump to content

Mentenatza Tdi

DraKu
 Share

Postare recomandată

la 116 000km EGR si intercoolerul trebuie curatate ...

...sunt extrem de murdare respectiv obturate, este bine sa se curate la acest nr. de km?

Mai este si altceva de curatzat verificat la km astia? (inafara de filtre si ulei)???

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

La un motor care a fost intretinut bine si s-a mers corect cu el nu ar trebui sa cureti intercoolerul...cred ca ai gasi max 300 ml de ulei, si la Pd-uri din ce stiu admisia se colmateaza mult mai greu ca la VE-uri..

Link către comentariu

La 170.000 km, am controlat intecoolerul si avea ca 100 gr de ulei.

La 190.000 Km l-am controlat iar, si nu avea de loc ulei in el. ( ulei sa curga )

La 187.000 km am curatat admisia si EGR-ul. Pe admisie avea un strat cam de un mm. de mizerie, iar supapa avea cam 2 mm de mizerie, dar foarte dura ( pietrificata ).

Turbo l-am curatat la 188.000 km ( limp mode ), axul aproape fara joc, iar vanele agatau, s-a facut planeitatea ( cipos ) si acum este totul perfect.

Motor ASZ 131 Cp

Link către comentariu

... intzeleg ... turbina la mine e noua so nu ar fi cazul ... ma gandeam sa curatz intercoolerul si egr-ul cu admisia dar ... m-atzi facut sa ma indoiesc :) :Driver:

Link către comentariu

:angry: daca nu ai prob cu el, mergi linistit. mergi corespunzator, si daca iti va face prob, atunci vezi ce are. pana atunci, tine banii sau da-i pe lucruri care iti trebuie :(

am >200 000 si merge motorasul fara sa clipeasca! Doamne ajuta mai departe !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!