Jump to content

Visul Meu

KLAU

Postare recomandată

din cate stiu eu, este bagata deja.

ai grija de ea nene!

asteptam poze noi!

Modificat de VEKAU
Link către comentariu

@Inginerul, eu sunt al 2-le din cartel :huh: dar nu am avut cum sa ajung decat la o singura intalnire de-a noastra. Promit ca de acum nu voi mai absenta asa mult.

Modificat de KLAU
Link către comentariu

Astazi, cu putin noroc i se va monta BC-ul, ca de mult mi-l doream. Voi incerca sa fac si cateva poze la demontare-montare si le voi posta in ariile de specialiatate :icon_thumright:.

Link către comentariu

...deci ia zi domne', s-a potrivit sau a trebuit sa tai din el ?... :(

Modificat de 91WRC
Link către comentariu

...deci functioneaza toate beculetele ?... :lol:

..ma bucur tare, cred ca arata altfel si ma gandesc ca, BC face toti banii...:lol:

Link către comentariu

Mihnea, daca tot mi-am luat BC, ti-am luat-o inainte si mi-am luat si cotiera de la Codatel :soothe[1]:

Ce zici ma ajuti s-o montez? Asta ca sa vezi si tu cum ca am vazut ca te-ai inscris pe lista :sick: :lol:

Modificat de KLAU
Link către comentariu

:Driver: ...am montat-o ieri, pe a mea...:P

...dar, da, te ajut sa o montezi, deja mi se pare simplu... :Driver:

Modificat de 91WRC
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Azi am curatat toata tapiteria, a iesit super, am curatat-o cu Vanish pentru covoare si tot azi am fost pana la Pitesti si mi-am luat motorasul de la stergatorul din spate din cauza caruia imi "ploua" in masina si am mai schimbat si bratul de la stergator.

Siiiii am mai achizitionat si un set de chei briceag asa ca mai urmeaza o navigatie cu interfata dvd, jantele, geamurile fumurii si xenonul. Sper sa reusesc sa fac toate aceste lucruri pentru ca tocmai ies din concediu si sunt lefter.

AAA si mi-am mai luat din Bulgaria un breloc si capacele pentru valvele la jante cu emblema VW.

Revin cu poze si cu surioara masinutei mele care tocmai a fost sticke-ita la o intalnire nocturna, chiar daca nu e membra vwforum si sper sa nu o claxonati prea rau pe logodnica mea cand o intalniti prin trafic (macar membrii)ca oricum are si un alt afis cu "Fetita la volan" :D

Modificat de KLAU
Link către comentariu

Well done Klau si ti-am mai zis: te asteptam mai des la intalniri, cu negresa variant ... :D

Link către comentariu

Nu am mai vazut un Golf 4 negru. Dar arata foarte bine. Imi pare rau de accident dar se poate intampla oricui. Bine ca a iesit la fel de frumoasa.

Link către comentariu
  • 2 months later...

Azi-noapte mi-am pus xenon sau mai bine zis Cipos mi-a pus xenon. Super bine lucrat. Acum parca e lumina, inainte aveam becuri Philips Blue Vision si parca erau lumanari.

Urmeaza folia si apoi mai ma gandesc.

E cazul sa mai pun niste poze (de data asta chiar pun) dar pe luni caci sambata urmeaza o ceruire faute de je care si-a luat si un aparat de curatar cu presiune si o masinuta de polishat-ceruit.

MIHNEA astept comentarii :icon_thumright:

Modificat de KLAU
Link către comentariu

:icon_thumright:

...ai apucat pe drumul cel drept... :)

...trebuie neaparat sa vad sculele proaspat achizitionate.... cat despre xenon te invidiez.. :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!