Jump to content

Visul Meu

KLAU

Postare recomandată

A venit si randul meu sa postez chiar daca a trecut aproape o luna de cand am masinuta.

Nu va asteptati la cine stie ce dar eu mi-am realizat visul cel putin momentan.

Mi-am dorit-o mereu si acum o am:

Masina: VW golf IV Variant 1.9 TDI ALH 165000km (sa nu va induca pozele in eroare, cel care a avut-o a facut o sorcova pe haion si anume DI rosii si 4motion dar in curand voi incerca sa le dezlipesc el mi-a spus ca i s-au furat, in fine)

Culoare: Negru

Dotari: ABS, ESP, Climatronic, 4 geamuri electrice, oglinzi electice si cam atat.

Ce am adaugat de cand am cumparat-o:

cass Beta (Alfa se stricase, nu mai prinea decat 2 posturi)

4 cauciucuri iarna Debica (nu radeti era inaintea Craciunului si a revelionului deci nu prea mai aveam bani iar cadoul mi-l luasem deja)

alarma Maat 7500 de la Seleniu (super baiat) cu pager, ridicare si coborare geamuri din telecomanda etc

becuri faza scurta, lunga si pozitie Philips Blue Vision

ulei 27.01.2007 (dar mi s-a stricat filetul de la baie si am refiletat-o sa speram ca e ok)

Ce va urma in ordine cronologica:

Distributia: miercuri 31.01.2007 (poate ma ajutati am deschis un topic in josul paginii la forum TDI si am nevoie urgent)

chip-tuning Voinea sau Cipos

angel-eyes+xenon+stopuri

folie geamuri fata-spate si exterior detailing penru ca degeaba am polishat-o si am ceruit-o eu ca tot nu a iesit cum trebuie

jante la vara (voi vedea care vin mai bine am gasit un site pe forum unde poti vedea cum vin pe masina)

Ma bucur ca am gasit inca de cand am achizitionat mica mea bijuterie acest forum care are o rezolvare la mai toate problemele, unde gasesti oameni plini de pasiune pentru masinile lor si foarte amabili, asta am vazut-o si la cele 2 intalniri la care am participat iar cu aceasta ocazie i-i multumesc in mod special lui Theo si lui Cipos.

Am avut in ultimii 3 ani 6 masini toate fiind ghinioniste sau poate ghinionistul sunt eu.Am investit foarte multi bani in ele si le-am vandut la mai putin decat le-am luat.Sper ca aceasta masina sa rupa acest ghinion si sa ma bucur de ea destul de mult timp de-aici incolo.

Inainte de pose imi cer scuze daca v-am ametit cu atatea "( )"

38949988bz2.th.jpg

cimg2734pl1.th.jpg

post-9843-1170106270_thumb.jpg

Modificat de KLAU
Link către comentariu

Arata foarte bine. Parca nu vad proiectoare de ceata in faruri. Vad ca ai ceva ganduri cu ea. Iti urez succes si sa mai postezi poze cu ea.

Nu rad de debica ale tale da mai bine luai doar doua pe fata si inca 2 cand mai faceai rost de bani. Asa le-ai luat, sunt de cacao si nu cred ca le vinzi la un pret bun.

Modificat de Inginerul
Link către comentariu

Multumesc.Intr-adevar nu am proiectoare in faruri dar le voi schimba cu totul iar de cauciucuri am zis sa iau 4 la fel si oricum le folosesc iarna asa ca ramane sa iau la vara unele tari.

Modificat de KLAU
Link către comentariu

Bravo. Sa scrii si pe topicul deschis de mine ce si cum cu distributia. si ceva poze cu masinuta din lateral, spate, interior.

Link către comentariu

lookin' good :blink: km peste km peste km peste km!!! sa se adune de sa nu le mai sti numarul....toti fara probleme. bafta si la personalizare (asa`mi place sa o numesc)! :P

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

sa te bucuri de ea maestre si mersi pt sticker... foarte frumusel variantul... ;)

Link către comentariu

....acum ca are si toate consumabilele schimbate, ulei debitmetru parca e altceva, nu domnu' Klaus?

Arata foarte bine masina si stii ca tin la ea..:blink:

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos! ( si fara ghinioane ).

Acum chiar ca ai masina buna. Pacat ca e neagra :blink:

Link către comentariu
Misiunea distributia incheiata cu succes.Mai trebuie o scanare sa vad cum sta cu avansul.

cat te-a costat sa schimbi distributia si unde, cat despre masina sa o stapanesti sanatos si fara incidente si bafta la ''personalizare'' cum spunea un coleg,k eu am vazut cateva varianturi care aratau chiar bestial cu foarte putin tuning

Link către comentariu

Alex-passat, uita-te aici, poate-ti faci vreo idee. http://vwforum.ro/index.php?showtopic=23153

Theo ma multumesc si cu neagra, pacat ca nu e metalizata ca a ta dar vad eu ce-i fac :D

Din Mai incep sa-i fac cadouri in forta, deocamdata mai are nevoie de consumabile Theo si Wrc stiu :D, Wrc intr-adevar e altceva cu noul debimetru cred ca l-am luat degeaba. Placebo isi spune cuvantul :D

Modificat de KLAU
Link către comentariu
  • Administrator

S-o stapanesti sanatos si fara probleme . Ceva poze de interior ?

Link către comentariu

merci KLAU pt informatie,momentan m-am hotarat sa schimb distributia la service la varul meu undeva pe calea giulesti sper sa iasa bine :huh:

Link către comentariu
  • 1 month later...

Si cum spuneam ca am probleme cu franele...

S-a intamplat din vina mea.

post-9843-1175557985_thumb.jpg

post-9843-1175557994_thumb.jpg

Modificat de KLAU
Link către comentariu

Ce s-a intamplat concret? De ce spui ca "franele" sunt de vina?

Link către comentariu

Eu tot m-am vaitat ca nu am frane, ca pedala se intareste si distanta de franare e mai mare.

Cum s-a intamplat? Mergeam cu max 30km/h linistit in spatele unei masinute care spala strazile care a facut la dreapta iar la 10m in fata ei un microbuz care frana incet la fel cum faceam si eu si brusc frana el fiind pe uscat. Fiind deja cu piciorul pe frana am apasat-o si mai tare, a intrat ABS-ul ca era ud pe jos si nu ma mai opream.

Tocmai ma duceam sa-mi schimb lichidul de frana si cel de servo.

In afara de faptul ca am fost vinovat de producerea accidentului din cauza nepastrarii distantei sunt vinovat si ca aveam cauciucuri de iarna pe care am tot amanat sa le schimb.

Asta e, prostia se plateste. :)

Link către comentariu

Imi pare rau. Repara ce e de reparat la caroserie apoi la sistemul de franare (servo-ul?) si pune anvelope bune.

Link către comentariu

si pana la urma de ce iti face faza aia cu frana?

cum adica dupa ce "tii apasata frana 300-500 metri"?

te referi la o fanare asa, usoara, , pe distanta foarte lunga?

nu folosesti si frana de motor?

(caut sa inteleg, nu dau sfaturi)

Link către comentariu

e vreo lege care spune ca vara tre sa ai cauciucuri de vara si iarna cauciucuri de iarna? sau am inteles io prost?

Link către comentariu

trenul de rulare trebuie sa fie adecvat vremii. Asa ca iarna: cauciucuri de iarna si lanturi; vara cauciucuri de vara. In ceea ce priveste cele de iarna sunt foarte proaste vara. Singurul moment in care sunt foarte bune: zapada. Momentul in care sunt OK: sub 7 grade cu plus. Diferenta de franare intre cauciucuri de iarna/vara pe timp cald: foarte mare. Nici una din variante nu are cine stie ce efect pe polei (diferentele se calculeaza in cat de tare intri sub masina din fata: foarte tare sau extrem de tare :lol:).

Asa ca dati jos cauciucurile de iarna, ca oricum sunt mult prea zgomotoase si o sa va reamintiti ce frumos merge masina.

Modificat de adrg
Link către comentariu
  • 2 months later...

Nu am mai postat de mult aici pentru ca am fost foarte ocupat.

Intre timp masina s-a facut frumoasa cu faruri, capota, aripi, etc noi, a beneficiat de un vopsit impecabil dar a doua oara ca prima data au confundat codurile.

Pe langa aceste lucruri masina si eu (caci a fost si ziua mea :vaidecapulmeu: defapt cred ca a fost a ei caci toate cadourile le-am primit pentru masina )am mai primit un detector de radar Cobra 9930 pentru ca luasem 6 puncte din cauza vitezei, stergatoare retrofit, busci noi, un detailing exterior la ExpertDetailing si, surpriza, o surioara mai mica pentru ca se plictisea sa tot stea singura.

Voi reveni cu poze in curand.

Modificat de KLAU
Link către comentariu

S-o bagi in Variant Cartel. O sa-i placa :huh:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!