Jump to content

Pareri New Leon Fr 2.0 Tdi 170 Cp

Julian
 Share

Postare recomandată

Salutare oameni buni. Sperand ca aici pot obtine informatii utile m-am gandit sa intreb cate ceva. In luna Martie trebuie sa-mi soseasca Leon-ul FR 2.0 TDI 170 Cp si as dori sa stiu care sunt parerile voastre, daca ati avut probleme, probleme la suspensii, motor, comparatie cu alte auto din clasa ei,ma intereseaza strict partea tehnica, pentru k la design gusturile nu se discuta. Eu unu am facut un test drive cu unul si am ramas impresionat, desi motorul era cam zgomotos, dar as vrea sa aud si parerile posesorilor de asa ceva.

Sper sa fi facut o alegere buna, desi, nu prea am citit multe pareri despre diesel, dar cele pe care le-am gasit au fost destul de negative in privinta motorului, cum ca e prea zgomotos. Acum eu ma gandesc, ori cei care au scris asa ceva sunt veniti de pe benzina ori sunt rau intentionati.

Intr-adevar, cand am facut test drive, am observat si eu ca e cam zgomotos dar mie mi-a placut (mentionez ca sunt in posesia tot a unui diesel-Ford Focus 2003 74 KW), dar motorul de pe Leon este cel mai zgomotos din cate am auzit (ma refer la motoarele diesel), iar acest zgomot nu se auzea la evacuare, ci in fata. Intrebandu-l pe dealer care a fost conceptia producatorului, daca asa au vrut ei sa il lase zgomotos, ca de, este FR, nu prea a stiut ce sa imi raspunda.

Asa ca v-as ruga pe voi, posesori de FR diesel, sa imi impartasiti cate ceva din experienta voastra.

Va multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut,

Eu am unul la fel cu cel pe care il astepti tu.

Il am de 2 saptamani, dar am apucat sa fac 2800 km. Masina te impresioneaza, mai ales daca vine dupa una cu motor mai mic.

Cuplul, acceleratia, comportamentul in viraje te fac sa te feliciti pt alegerea facuta. Treaba se schimba cand vine vorba despre drumuri cu denivelari. Sunt pur si simplu, enervante. Te obosesc mai mult decat ar fi normal.

Ajunge la 210 km la ora foarte repede si sunt multe masini cu pretentii care or sa iti vada numai spatele. Consumul mediu (cel putin la mine) este de 8%. Asa e cand e noua (mai dai dupa ea, mai vrei sa mai impresionezi pe cineva...).

Trebuie sa te obisnuiesti sa se uite lumea la tine la semafor (a mea este galbena si intoarce destule capete).

Eu, inca ma felicit pentru alegerea facuta. Sper sa nu te dezamageasca. Eu mai am in plus bixenon adaptiv, si jante pallas 17'. Restul, sunt dotari de serie.

Daca vrei sa te dau o tura, da-mi msg.

Mult succes!

Era sa uit! Zgomotul este ok. Pe autostrada la 160-200 km/h, chiar se prezinta foarte bine.

Link către comentariu

ohoo, nu ma asteptam sa primesc primul raspuns asa de repede, nu te mai pui ca este si pozitiv. De parut sigur nu o sa imi para rau, dar greseala mea este ca ma iau dupa cei ce isi dau cu parerea fara sa fi avut vreo experienta, si, singurul meu dubiu era referitor la zgomotul motorului, care nu stiu cum face dupa 160 km (atata m-a lasat conilierul de la Alto-Syncro sa ii dau in test drive), in rest, sincer, suspensia nu mi s-a parut foarte rigida(eu am pe Ford amortizoare sport) asa k nu cred ca o sa ma derajeje. Apropo FR-ul meu va fi tot Galben, bi-xenon, geamuri fumurii, trapa si bluetooth, in rest totul standard, dar zilele astea vrea sa ma uit ce au cei de la Maff Racing si daca gasesc un kit aerodinamic mai deosebit sigur o sa il comand sa vina si el odata cu masina. Acum nu mai am decat de asteptat, si colac peste pupaza s-a stricat si Fordul(pompa de injectie sau injectoarele, asta seara ma duc cu el la diagnoza) si acum ma dau cu o Dacie Break :D

Era sa uit, referitor la tura aceea propusa de tine, imi este tare greu sa ma hotarasc, ca mai mult o sa imi fac sange rau si al meu abia in Martie, nu de alta, asa ca o sa fie o hotarare destul de grea. Merci mult de propunere :D

Link către comentariu

Julian - nu te mai lua dupa parerile altora .... lasa inima sa aleaga :D e o masina superba , ptr care multi TE invidiaza !!!! ASA ca asteptare placuta ,asta e partea ceea mai nasola , asteptarea !!!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!