Jump to content

Diferenta Intre Motoare

bog49
 Share

Postare recomandată

am motor awx 130 cai viteze 5+1 si am vazut ca exista si motor avf 130 cai viteze 5+1.

as vrea sa stiu care este diferenta intre ele, mentionez ca ambele motoare au viteza declarata de 208 cutie manuala aceleasi trepte

care este diferenta????

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

AVF in 5 trepte nu cred ca este.

Link către comentariu

bog49, este gresit SIGUR acel document. NU EXISTA AVF decat pe cutie manuala in 6 trepte sau pe cutie automata (nu mai stiu daca in 5 sau 6 trepte, dar parca tot in 6). Un alt argument... In documentul respectiv nu gasesti nici un Audi cu cod AVF. Si te asigur ca exista, al meu are AVF codul. Nu exista de asemenea in documentul respectiv nici un Audi A4 cu motor 1.9 TDI 130 CP si cutie in 6 trepte manuala. Si exista sigur si din asta (nu cred ca al meu este unicat :D ). Concluzia este ca documentul are si greseli si omisiuni. Nu te lua dupa el ca fiind "litera de lege". Diferentele intre AVF si AWX sunt cele discutate de atatea ori pe forum.

Modificat de Rapier
Link către comentariu

ok merci

nu aveam incredere deplina in el dar daca am vazut diferenta am zis ca mai bine intreb de aceea am deschis si topicul asta decat sa afirm ca nu exista diferente intre avf si awx

Link către comentariu

Si exista sigur si din asta (nu cred ca al meu este unicat :offtopic: ).

Confirm ca un coleg al meu are Audi A4 cod motor AVF, cutie manuala cu 6 trepte, deci nu e unicat al tau :pale:

Link către comentariu

si nici AWX cu cutie de 5 trepte nu e unicat :angry:

diferentele teoretice sunt la cuplu : AWX are intre 1700- 2500 cuplu de 285 NM, cutie 5 trepte

AVF are de la 1900 cuplu de 310 NM, cutie 6 trepte

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!