Jump to content

Seat Tricouri Personalizate

MOTANUL
 Share

Postare recomandată

1. CristiN, ROSU, varianta 3, XL sigla seat - Bucuresti - Transfer bancar 12.06.2007

2. Rullz ,ROSU varianta 3 XL- Pitesti - sigla vw

3. Jonut, varianta 3, XL - Iasi sigla seta

4. x-ecutor, ROSU, varianta 3, XL - Bucuresti sigla seat. Transfer bancar CristiN 12.06.2007

5. mack, varianta 3, M - cu sigla VW d - Bucuresti Banii la Motanul

6. seat_cornelius, NEGRU, varianta 3,(silga Seat), XL - Bucuresti - Transfer bancar in cont 12.06.2007 (din ING)

7. LEONtin, ROSU, varianta 3,M (sigla Seat) - Bucuresti - Transfer bancar, 20.06.2007

8 Floringi,varianta 3(sigla seat),xl-baia mare

9. Wardog NEGRU varianta 3 sigla seat marimea L Bucuresti – Joi 14.06 CristiN

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 340
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MOTANUL

81

• Cristian

42

• VEKAU

25

• FiReBuRn

16

Top Posters In This Topic

Posted Images

1. CristiN, ROSU, varianta 3, XL sigla seat - Bucuresti - Transfer bancar 12.06.2007

3. Jonut, ROSU, varianta 3, XL - Iasi sigla seat

4. x-ecutor, ROSU, varianta 3, XL - Bucuresti sigla seat. Transfer bancar CristiN 12.06.2007

6. seat_cornelius, NEGRU, varianta 3,(silga Seat), XL - Bucuresti - Transfer bancar in cont 12.06.2007 (din ING)

7. LEONtin, ROSU, varianta 3,M (sigla Seat) - Bucuresti - Transfer bancar, 20.06.2007

8 Floringi,varianta 3(sigla seat),xl-baia mare

Link către comentariu

8 Floringi, varianta3,ROSU,(SEAT),marimea xxl,baia mare

Link către comentariu

10 Motanul Rosu, var 3, sigla seat marimea XL bucuresti

Nu raman chiar eu oaia neagra a grupului :P

Link către comentariu

MOTANUL a scris:

10 Motanul Rosu, var 3, sigla seat marimea XL bucuresti

Nu raman chiar eu oaia neagra a grupului :lol:

daca tot am comandat tricouri cu seat ce ar fi sa comandam si sepci cu seat,ca doar nu o sa fie o avere :D

Link către comentariu

La telefon am si vorbit de cateva ori - ca sa vorbim la concret o sa-i solicit o oferta completa si preturi.

Nu vreau sa afecteze asta tricourile noastre !!!

Link către comentariu

MOTANUL a scris:
La telefon am si vorbit de cateva ori - ca sa vorbim la concret o sa-i solicit o oferta completa si preturi.

Nu vreau sa afecteze asta tricourile noastre !!!

ar fi o treaba foarte buna sa avem si sepci :offtopic:

Link către comentariu

Am insistat si am primit confirmarea ca vineri vor veni tricourile la destinatar; Verificati sa fie cineva prezent la adresele trimise pe PM si sa aveti si banii pregatiti; Existe sanse mici sa vina de joi. (daca apuca sa le faca de azi si sa le si duca la curier).

Pentru sepci a zis sa nu contez pe prea multe optiuni - au doar albe si calitatea nu este foarte buna.

Modificat de MOTANUL
Link către comentariu

MOTANUL a scris:
Am insistat si am primit confirmarea ca vineri vor veni tricourile la destinatar; Verificati sa fie cineva prezent la adresele trimise pe PM si sa aveti si banii pregatiti; Existe sanse mici sa vina de joi. (daca apuca sa le faca de azi si sa le si duca la curier).

Pentru sepci a zis sa nu contez pe prea multe optiuni - au doar albe si calitatea nu este foarte buna.

Bun,atunci mai asteptam pentru sepci :D

Link către comentariu

eu am achizitionat sapca de la reprezentanta cu 35 lei ! culori alb+galben ! sigla seat in fata , pe cozoroc si pe catarama de la spate . am achizitionat-o de la dealer-ul din craiova . nu cred k o sa ajungem mai ieftin decat acolo , insa partea proasta e ca materialul este fff gros si pe caldurile astea ....

Link către comentariu

Si eu am 2 sepci seat (de la reprezentanta) dar aici se discuta de sepci seat si sigla vwforum.

Link către comentariu

Azi ar trebui sa ajunga tricourile :angry:

Link către comentariu

Ar fi foarte tare sa fim maine imbracati cu ele la intalnire. :angry:

Link către comentariu

Mi-am primit tricoul :lol: . Multumiri celor care s-au ocupat de povestea asta :lol:

Link către comentariu

MOTANUL a scris:
Si eu am 2 sepci seat (de la reprezentanta) dar aici se discuta de sepci seat si sigla vwforum.

Si eu m-am interesat la reprezentanta in baia mare si timisoara dar au spus ca nu se gaseste asa ceva :icon_thumright:

Link către comentariu

Tricourile au ajuns, maine o sa le aduc celor care ajung la intalnirea Seat, ceilalti ii rog sa ma contacteze pentru a vedea cum intra in posesia lor.

Link către comentariu

am ridicat si eu tricoul astazi MULTUMESC celor care s`au ocupat :icon_thumright: :icon_thumright:

Modificat de rullz
Link către comentariu

Cand mai faceti tricouri vreau si eu ..am aflat tarziu :D

Link către comentariu

rullz a scris:
am ridicat si eu tricoul astazi MULTUMESC celor care s`au ocupat :soothe[1]: :sick:

Cu placere. Cel putin 2 din cele 4 colete au ajuns la destinatie! :( :lol:

Link către comentariu

MOTANUL a scris:
Cu placere. Cel putin 2 din cele 4 colete au ajuns la destinatie! :sick: :soothe[1]:

se multumeste pentru tricou,a ajuns si la baia mare,este putin cam mare dar merge,multumesc

Link către comentariu

Si eu l-am primit ieri, varianta pe rosu e demntiala. Multumesc mult e super :soothe[1]:!!

Link către comentariu

Multumesc tuturor celor care s-au ocupat de tricouri.

Am intrat in posesia lui sambata la intalnire si este OK,daca il comnadam o masura mai mica cred ca nu incapeam in el. :D

Link către comentariu

Pentru mine e cam mare... XL. Daca il vrea cineva, sunt dispus sa il cedez si sa astept pana cand se face tura a doua.

Link către comentariu

Imi dai si mie de stire cand e tura a doua ?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!