Jump to content

Bec Semnalizare

Executron
 Share

Postare recomandată

scuze daca te-am informat gresit dar la mine la passat sunt asimetrice si am crezut ca la golf sunt identice(multe din piese sunt identice).

daca vezi di acele becuri in comert sa ne anunti si pe noi.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Au venit becurile. Le-am montat doar la triple, mai astept pina ajung in service pentru faruri. Iaca si poze:

inainte - bec galben: image000yp6.th.jpg dupa - bec crom: image007qs2.th.jpg

inainte (astea is alea vehi dar becul galben ii la fel): spatestangavm4.th.jpg dupa: image008nx5.th.jpg

Culoarea nu ii chiar galbena la astea crom. E mai mult alb cu o idee de galben, dar merg mai bine in triple si semnalizeaza :). Asta era si ideea de baza. :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Io nu mai inteleg nimic. In stopuri s-au potrivit astea simetrice, in faruri nu. La service mi-au spus ca-s asimetrice. Pina la urma s-ar putea sa ai dreptate dsf si sa fie asimetrice. Oricum nu mai da-ti bani pe alte becuri, faceti cum a facut colegul ice_2k aici: http://vwforum.ro/index.php?showto...0&start=540. Adica le scoateti si le vopsiti :rolleyes: si nu riscati sa nu se potriveasca...

Link către comentariu

Asta ar fi cea mai buna varianta. am facut la fel cum a facut colegul Ice si rezultatul este mai mult decat multumitor si oeratiunea foarte simplu de realizat:laut bronz argintiu, scufundat becul de 2 3 ori in cu pauza de uscare intre scufundati si gata bec crom care lumineaza galben:D.

becul begcrom001wo3.th.jpgthpix.gif

inainte:34833094yl1.th.jpgthpix.gif

dupa (spate+ fata)begcrom002yr0.th.jpgthpix.gif

begcrom005cj0.th.jpgthpix.gif

si lumina(putin mai slaba ce e drept dar e si din cauza soarelui care batea direct in stop si blitzul):begcrom004nt8.th.jpgthpix.gif

Link către comentariu

cu ajutorul domnului Cipos caruia ii multumesc pe aceasta cale am activat in aceasta seara autolockul si am aflat ca am si alarma de serie la masina :))

Link către comentariu

• 11 months later...

AHA!!!

Dupa 2 ani de la postul initial cred c-am rezolvat problema :)) :(

Ia uitati ce frumos am facut rosu cu markerul de CD-uri un bec de semnal normal.... Nush dc nu m-am gandit de la inceput la asta. Problema cu vopsitul becurilor (si am incercat si asta) era ca bloca mult prea mult din luminozitatea becului.

Si am cautat pe ebay becuri normale rosii si nu am gasit, doar bec-uri tip LED care aveau preturi aberante (parerea mea).

post-8852-1254505585_thumb.jpg

Modificat de Executron
Link către comentariu

Oh, mersi mult, aparent eu nu dadeam search cum trebuie, c-am cautat pe ebay. Unele din linkuri sunt pt stopuri pe frana (avand dublu contact pt pozitie/frana), dar unele sunt OK.

Ms mult cred ca voi rezolva acum :huh:

Link către comentariu

• 6 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!