Jump to content

Bec Semnalizare

Executron
 Share

Postare recomandată

O solutie eleganta ar fi sa folosesti un umar de leduri mai mare in locul becului. Defapt in soclul unui bec ars se pun mai multe leduri.

Sunt magazine de 'tuning' care comercializeaza asa ceva.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

:Driver: Eh la asta nu ma gandisem... Deci practic fac un circuit acolo de LED-uri care sa alimentez in locul becului normal... Ar merge dar ar fi ceva daca a

Link către comentariu

Super ! Din nefericire accesorii auto nu au magazin in Buc asa ca o sa iau de la auto100 cum a zis ManiacuV6

Dar sigur se potrivesc in soclul meu de la far? Ca un pic altfel... :) , eu av

Modificat de Executron
Link către comentariu

mie mi-ar placea sa pun bec incolor (nevopsit in portocaliu) dar sa lumineze portocaliu. Oare sunt astfel de becuri??

Link către comentariu

Dar se poate fizic a

Link către comentariu

mie mi-ar placea sa pun bec incolor (nevopsit in portocaliu) dar sa lumineze portocaliu. Oare sunt astfel de becuri??

alea deja sunt leduri :( :angry:

Link către comentariu

DA, si fara sa fie LED-uri: de ex, becurile semnalizare SilverVision de la Philips (importator in RO: ASPAD). Ele sunt argintii dar lumineaza portocaliu.

Link către comentariu

multumesc! sper sa gasesc in cluj... :rolleyes:

Link către comentariu

:rolleyes: Mmm or exista si silverplus rosii? C-ar fi genial... (din ce-am vazut pe site nu exista dar poate poate)

Din linkurile alea nici un bec nu se potriveste cu soclul meu...

Link către comentariu

• 3 weeks later...
  • 7 months later...

Mda... Several months later. Tot nu am gasit becuri rosii de semnal de la mama lor

DAR am the next best thing si anume am niste becuri de semnal f.f. cojite, sunt transparente si cred c-o sa le vopsesc rosu si am scapat de problema, bagandu-le la semnal in spate.

Intrebarea mea e daca e legal semnalul rosu in spate. Din cate stiu eu sunt, singurele culori permise la semnal spate fiind galben si rosu. Multe masini americane sunt cu semnal rosu (azi am vazut un dodge charger nou care avea semnal rosu toata ziua. De asemenea infiniti, cadillac etc). Ceva comentarii?

De asemenea daca stiti vreun magazin cu becuri de semnal rosu din fabrica va rog sa impartasiti :D

Link către comentariu

incearca la baietii de la zextar,vezi ca s-a mai discutat pe forum,gasesti mai multe leduri puse intr-un soclu-www.zextar.com parca ;)

Link către comentariu

Da mersi, dar nu vreau cu LED pentru ca creeaza numai probleme (fiind diferenta de rezistivitate la LED, necesita montarea a rezistente, sincer nu ma intereseaza, nu vreau sa-mi inreg ECU-ul erori tot timpul). Eu vreau rosii, daca nu gasesc le vopsesc eu si singura problema care mi-o pun e cea a legalitatii ;)

Link către comentariu

Exista, dar sunt destul de scumpe, Cred ca Osram au asa ceva, mai caut informatii

Am gasit la Philips, aici: http://www.lighting.philips.com/automotive...vision_img.html

Modificat de al bundy
Link către comentariu

Mersi de PM al bundy am luat 2 seturi de astfel de becuri si sunt tari (am pus si pe fata si am scapat de portocaliul acela)... Dar intotdeaua am vrut semnal rosu.

Link către comentariu

• 10 months later...

Am gasit si eu asa ceva: http://www.accesorii-auto.ro/?page=shop/fl...e19e8c14ee&. Eu as vrea asa ceva pe crom sa-mi pun si in faruri si in triple.

1. Difera cele din fata de cele din spate?

2. Pentru masina din semnatura de care se iau asimetrice sau simetrice? Ca eu nu inteleg la ce se refera.

3. Mai exista si altfel de modele/marci pentru semnalizare pe crom?

Multumesc anticipat.

Link către comentariu

2. Pentru masina din semnatura de care se iau asimetrice sau simetrice? Ca eu nu inteleg la ce se refera.

vezi ca la vw becurile de semnalizare sunt asimetrice, adica acele doua urechi de prindere nu sunt opuse(cele simetrice) ci sunt decalate.

3. Mai exista si altfel de modele/marci pentru semnalizare pe crom?

sunt si cele philips dar nu stiu daca sunt si asimetrice.

si eu am cumparat o pereche de becuri semnalizare arginti dar nu stiam ca difera soclu de prindere si am luat simetrice si surpriza nu au mers

Link către comentariu

Ms. Deci asimetrice sa iau. Dupa ce le iau pun poze pe aria masina mea cu schimbarea de culoare, ca portocaliul ala de la becuri n-are nici o noima cu argintiul de pe masina sau cu farurile/triplele negre. Mersi inca o data.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Facut comanda aseara de 2 seturi de becuri din astea crom. Abia astept sa vad daca chiar seamana cu astea din poze. Azi am intrat intr-un magazin si am vazut Philips-urile de care vorbeai. Nu mi-a intrat in cap denumirea, aratau tot portocalii dar cu o usoara urma de argintiu pe ele. Sper ca astea de le-am comandat sa fie mai "cromate" :D. Am vazut la o cunostinta cu un BMW si semnalizarea si stopul are bec albastru?!? (asa se vede culoarea ca are niste triple transparente) si culmea cand pune semnalizarea se lumineaza in galben iar la frina in rosu :(. Tinand cont ca masina e albastra cand vezi din spate stopurile cu becurile albastre si comportandu-se asa e o surpriza vizuala placuta :).

Dupa ce or veni si am timp sa le schimb pe astea existente revin cu pozne in aria dedicata laudarosilor :P aka Masina mea...

Link către comentariu

sa inteleg ca sunt becuri cu sticla albastra carelumineaza in alte culori (rosu galben etc), stie cineva daca exista si unde?

Link către comentariu

@ dsf : 1. din pacate becurile care mi-ai zis tu ca-s asimetrice (poate la Passat sunt) la G4 sunt simetrice :lol: . Tot incerc sa vorbesc cu cineva de la astia dar nu m-a sunat nimeni inapoii sa-mi confirme comanda ca sa o pot schimba :icon_thumright:.

2. Sunt sigur si alte culori, cel putin albastru am vazut eu. Asa arata stins. De fapt in linie erau stop pe frina, semnalizare si marsarier stinse erau albastre, iar aprinse culorile lor. Daca mai prins masina respectiva ii trag o poza.

Drive safe.

LE: Gata am reusit sa vorbesc si mi-a confirmat ca sunt simetrice. Astept sa ajunga coletul saptamina viitoare si revin cu poze.

Modificat de grp
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!