Jump to content

Problema Cu Geamul Electric!

neophlorys
 Share

Postare recomandată

Salutare!

De cateva luni nu-mi mai merge geamul de langa sofer actionat electric. Am fost in service si au descoperit ca macaraua este stricata si doar motorasul mai este bun. As dori sa stiu daca se poate schimba macaraua de la un geam din spate sa o pun la cel din fata. Daca stiti va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca este ca la Golf atunci citeste asta poate te ajuta. Cred ca poti sa schimbi doar kit-ul de reparatie al macaralei :icon_thumleft:

Link către comentariu

La mine sunt rupte bucatile de plastic pe care se pune cablul. Ma gandeam daca s-ar potrivi cele de la un geam din spate. Daca stie cineva de asa ceva va rog sa-mi spuneti si mie caci mi-e cam greu sa merg fara sa pot deschide geamul de langa sofer. Multumesc!

Modificat de neophlorys
Link către comentariu

Vezi ca se gasesc separat de vanzare acele chestii de plastic. Incearca sa cauti ca este pe undeva un topic - acolo am citit si eu dupa ce schimbasem intreg kit-ul. Alta varianta ar fi sa vorbesti cu volksman. Uite ce a scris cipos aici: http://vwforum.ro/index.php?showto...;hl=macara+geam. Vorbeste cu el.

Modificat de shimano
Link către comentariu

• 2 years later...

bine v-am gasit

am tot rasfoit cateva zile topicurile pentru a-mi pune la punct ultima achizitie, dar nu am reusit sa imi gasesc informatiile necesare, si unele trimiteri duc nicaieri, vezi volksman... la geamurile electrice fata, pe stanga am agrafele rupte si cusute cu sarma inrosita, iar pe dreapta tot agrafele rupte si sarmele de pe tambur distruse, inclusiv tamburul

ma gandesc ca am nevoie de 2 agrafe si un kit de reparatii, dar de unde si la ce pret nu am reusit sa descopar, va rog sa ma ajutati

am schimbat filtrele de aer, ulei si benzina, daca aveti nevoie de sfaturi pentru acest model, va rog sa intrebati

Link către comentariu

Nu exista kit de reparatie pentru cordoba. Va trebui sa-ti cumperi o noua macara.

Link către comentariu

Nu exista kit de reparatie pentru cordoba. Va trebui sa-ti cumperi o noua macara.

iti multumesc si iti admir promptitudinea

Link către comentariu

• 5 months later...

...nu stiu daca aici trebuie sa postez...dar e normal ca,atunci cand apas butonul de deschidere al geamului pana la primul contact, sa nu se deschida deloc,iar cand il apas de tot, sa se deschida de tot? intreb..pentru ca nu-l vreau intotdeauna deschis de tot,iar cand il ridic, trebuie sa tin apasat pe buton,altfel se opreste cum iau degetul...(pe dreapta fata). iar pe stanga fata geamul, oricum as apasa,coboara cate 2-3 centimetri...trebuie sa repet apasarea sau ridicarea pana se inchide/deschide cat vreau eu...am observat ca sunt butoane cu 2 contacte...si ma gandesc ca ar trebui sa actioneze unul pentru deschidere/inchidere dupa preferinta, iar celalalt pentru deschidere/ inchidere totala...sper ca se va intelege ce am incercat sa explic...tot caut o solutie..

Link către comentariu

• 1 year later...

Salut

Am si eu o problema cu geamul electric putin diferita de cea prezentata si anume nu pot cobori geamul din dreapta fata decat in reprize de cate 2 cm si este foarte enervant. Am inteles ca ar fi un senzor cumva care taie alimentarea motorasului cand geamul ajunge intr-o anumita pozitie. Ce parere aveti?

Modificat de MorphHere
Link către comentariu

Probabil ai cablul intepenit ori rola de antrenare sparta, trebuie desfacut si vazut ce se intampla.

motorul are limitare daca intalneste un obstacol si creste consumul..

Modificat de BALTAZAR2003
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salut.

Am desfacut intr-un final usa si am descoperit ceva foarte ciudat din pct. meu de vedere si anume ca din partea electronica a motorului macaralei lipsesc cativa condesatori din aia mici, una din piese (un tranzistor cred) nu mai are decat un piciorus iar o alta piesa care e in caseta aceea de plastic este arsa. Cum s-a putut intampla asa ceva nu ma intrebati.

Acum ma gandesc ca poate are cineva acea parte electronica separata de vanzare ca as fi tare interesat sau poate se pricepe cineva la reparat asemena lucruri (nu prea am intalnit multe persoane care sa posede un pistol de lipit cu aer cald sau ma rog cum s-o numi).

Multumesc anticipat!

Link către comentariu

Sfat - cauta unul pe SH.

O sa fie greu sa identifici si sa gasesti de cumparat doar piesele cu probleme si de obicei, calculatorul de usa e cel care se strica - partea electronica, cum i-ai zis tu.

Poate gasesti la vreun coleg, asa cum ai zis si tu, care sa aibe bun calculatorul de usa....dar greu probabil.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Salut din nou,

Dupa lungi cautari am gasit unul la SH si ghiciti cam cat a putu sa ceara respectivul. Nici mai mult nici mai putin de 350 de lei. Nu am putut sa ii mai adresez vreun cuvant si am plecat. Drept urmare cred ca va ramane cu siguranta varianta B. Il desfac si pe ala bun, identific piesele si apoi caut pe cineva priceput. Intrebare: Controller-ul de pe stanga e identic cu cel de pe dreapta?

Link către comentariu

salutare

am si eu o problema cu geamul din dreapta fata si dreapta spte

se coboara dar nu mai urca......care sa fie problema

tin sa mentionez ca am schimbat bbutoanele de pe dreapta pe stanga si merg super

va rog help

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!