Jump to content

Grace.temper.insanity.

homeboy

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Descoperit inca un lucru,oarecum neplacut.Are LAG,si nu neglijabil.Poate asa ceva va fi rezolvarea.....:http://www.turbobygarrett.com/turbobygarrett/catelog/Turbochargers/GT22/GT2259_452214_3.htm .Plus softul adecvat,evident.

post-916-1179065183_thumb.jpg

Modificat de homeboy
Link către comentariu
  • Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• homeboy

56

• DOOM

9

• NetFlow

5

• Marian

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Da, are LAG. O solutie mai ieftina ar fi sa nu mergi ce ea decit peste 2200 rpm. :icon_thumright: Sa nu o lasi sub 2000rpm.

Link către comentariu
Publicat (modificat)

parerea mea e ca NU trage beton sub 3500...de acolo insa....

Nu,nu caut o solutie ieftina,caut una eficace...deci,cind dau cu talpa-n ea,sa fie talpa,nu talpa intarziata de ezitari si lipsa de presiune.Deci,oricit nu imi place Garret,ma tem ca acolo e solutia.

Modificat de homeboy
Link către comentariu

hm.inca o neplacere;randamentul scade simtitor pe caldura mare...se rezolva cu alt intercooler.

Link către comentariu
  • 1 month later...

...cu o usoara portie de steroizi TCM a inceput sa fie ceea ce ar trebuii sa fie...sotia e pur si simplu incantata de masina asta!

Link către comentariu

Evacuare + soft iti trebuie :rolleyes: :( :D am eu de vanzare :P ... adevarul e ca nici nu iti imaginezi cata vlaga ii da. Treci pe la mine sa coci GTI-ul.

Link către comentariu

Pai am impresia ca si-l poate coace si singur.

Modificat de DOOM
Link către comentariu

Stie de anunt bamse dar nu se intinde plapumioara :rolleyes:

Link către comentariu

Cu toate ca am mai auzit discutandu-se pe undeva, ma poate lamuri si pe mine cineva ce inseamna LAG? Parca stiu ca e ceva la turbo.

Link către comentariu

o sa iti dau o explicatie babeasca ca stiintifica nu stiu :Driver: Cand apesi acceleratia, masina nu raspunde instantaneu ..e acolo o fractiune de secunda cand stai cu pedala apasata si nu se intampla nimic.Bine chestia asta e acum aproape insesizabila dar daca esti atent iti dai seama.Se intampla la motoarele turbo.

Modificat de DOOM
Link către comentariu

Se intampla in ture mici la motoarele turbo pana face turbina presiune destula.

Link către comentariu

:Driver: ...bamsemad,e de supercalitate ce ai tu acolo,faza e ca m-am intins la ce mi-am permis,am mai zis,daca as fi avut banii,tot luam de pe masina aia!

Link către comentariu

Iti fac reducere daca vrei homeboy :offtopic: ca ne stim.

Link către comentariu

Apropos,ati avut ceva intrebatori la masina aia? :offtopic:

Link către comentariu

Hmmm, niste domni maro, care doreau schimburi cu CL-uri, SL-uri etc si Burchel nici nu a vrut sa auda. Apropo` cu suspensia se mai aude ceva?

Link către comentariu

deci,fara a fi lipsa de respect,la banii aia gasesti h&r noua,si cleentu' stie asta.din pacate odata montat orice lucru pierde groaznic la valoare.

Link către comentariu

Acum am vazut cine era GTI-ul negru pe care l-am vazut eu in Tm cand a fost concursul EMMA de sound la Mall. :D

Am vrut sa iti fac cu farurile, dar nu stiam sigur daca e de pe forum sau confund cu userul HID :D

Super masinuta... merita tot banii jantele Detroit.

Link către comentariu

Nu e problema, nu e a mea eu doar incerc sa il ajut pe om. O sa ii spun despre aspectul asta, poate mai scade.

Link către comentariu

Multumesc de raspuns. Cana a zis Homeboy ca a depistat ca are LAG am zis ca e vreun defect sau ceva :D

Link către comentariu

Bamse,singurul lucru in care mi-as permite de acolo ar fi jantele.Daca face un pret omenesc la ele,ma gindesc serios la asta.

Modificat de homeboy
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!