Jump to content

Grace.temper.insanity.

homeboy

Postare recomandată

Multumesc tuturor de urari!

Primul upgrade:Beltorinics RX55...prietenii cu sapca stiu de ce! :D

Link către comentariu
  • Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• homeboy

56

• DOOM

9

• NetFlow

5

• Marian

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Iiihhhh....aaahhhh....no comment!!!!! :icon_thumright:

N-ai nene....ce sa mai comentezi....daca spui ca e frumoasa, risti sa plictisesti lumea...ca altceva nu citeste.Daca spui ca e urata, ar insemna sa te minti singur!!

Have fun cu ea dragilor si la cat mai multi km de ambele tabere.Eu as face cu schimbul sa fiu in locul vostru.Numai gheteiul n-ar sta deloc :Driver:

Link către comentariu

:lol: Super, super, super!!! :(

Ce mai ramane de zis, ar fi....putem sa venim vineri in vizita pe la quark?

Daca raspunsul e afirmativ da-ne de veste cam pe la ce ora!(dar dupa 17).

PS: NOi= eu si Red :icon_cool:

Link către comentariu

Ma gasiti acolo pina pe la 6-7 sigur,nu e problema daca veniti,de ce ar fi?

Link către comentariu

;) :P :P

Abia asteptam sa ajungem acolo !

cool car !:P

Link către comentariu

Felicitari pentru masinuta...sa te bucuri/ va bucurati intrutotul de calitatile ei sportive si nu numai.

Link către comentariu

GTI , manuala,2 usi , 18" ,ce iti poti dori mai mult? :icon_thumright: Felicitari si asteptam si filmulete ;)

Link către comentariu

Deci...prima:am dat de un 325 24v.Obisnuit cu masinile mai rulate,am schimbat din 3 in 2...a disparut BMW-ul ;) !!!Sta de mori pe drum,si...are clar doua moduri:PINA in 3500 de ture si PESTE!!!!!!!!!!!!Consum,cu putina atentie-cca.9,5-10 in oras,cca. 8,5-9 afara.Confort excelent,dupa mintea mea-unii pot comenta ca zguduie un pic,dar aia sa isi ia Renault sau alte barci!Cutia...grozava,kick,tot ce vrei,dar inca nu ma pot pronunta,nu am fortat de loc inca si mai e pina sa.Ergonomie peste medie.Look-nu mai are rost sa pomenesc...PINA ACUM sint supermultumit. :icon_thumright:

GTI , manuala,2 usi , 18" ,ce iti poti dori mai mult? ;) Felicitari si asteptam si filmulete ;)

Vin si alea,dar dupa 8 Mai,ca pina atunci is atita de ocupat incit nici sa-i citesc softul nu am avut timp(deja sughit de cit ma injura Voinea).

Link către comentariu

Mie imi place suspensia asa cum o are, in sensul ca te "zgaltiie" un pic. Imi da senzatia ca sunt in contact mai bine cu soseaua.

In rest, sa te bucuri de masina. Pe mine masina asta m-a facut sa zimbesc mai mult.

Link către comentariu

...si uite ca ashteptarea lua sfarshit. mi-ar placea sa aud nishte reprize la limita de undeva din spate...poate se rezolva cu nishte filmuletze....;). s-o conducetzi sanatoshi! ;)

Link către comentariu

ei,mai sint 300 km pina pot incepe asa,ushurel,sa o calc...Mersi de urari tuturor.

Link către comentariu

Incetul cu incetul,incepe sa isi dea drumul..... :Driver:

post-916-1178995899_thumb.jpg

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Incep sa ma indragostesc la modul serios de masinuta asta,pot zice ca are tot ce isi doreste sufletul omului-putere,ergonomie,confort,viteza,dotari,tinuta...cam tot ce vreau eu de la o masina.

Ce mi-a placut(pina acum);

exterior:

-jante de nota 10

-eleronul e exact cit trebuie de mare

-impresia de masivitate

interior:

scaunele si volanul :lol:

-vizibilitatea

-lumina albastra la bord,mai bine zis combinatia albastru/rosu

-ergonomia

motorizare&cutie:

-kick-ul

-cutia precisa si elastica in trepte mari

tinuta de drum:

-se tine bine pentru o masina FWD

-plecarile de pe loc cu ESP decuplat

Ce NU mi-a placut(pina acum)

-climatronic si mecanism de la geamuri zgomotos(-deci,prostii)

post-916-1178996839_thumb.jpg

Modificat de homeboy
Link către comentariu
  • Administrator

De-aici rezulta ca seamana cu stapanul ... :lol:

Link către comentariu

Nu zic ca nu mi-a placut,pur si simplu ventilatoarele fac prea mult zgomot.Totusi,cred ca ma pot bucura in pace de masina in pofida acestui fapt :lol:

:lol:

Link către comentariu

Tu ai timp sa auzi clima? Eu doar la semafor o aud. In rest nu ma lasa cutia, tine motorul pe la 3-4k rpm all the time :lol:

Link către comentariu

pai si eu doar acolo il aud,dar uneori e destul ca s a ma enerveze :lol: ...pina la urma ii dau jos bordu' si la asta...

Link către comentariu

Am crezut ca te referi la functionalitate si ergonomie. Fata de alte marci mie mi se pare ca la VW e beton. Mi se pare foarte ergonomica. Nu trebuie sa-ti iei ochii de la sosea, in momentul in care umbli la ea.

La audi si la beamer mi-a mai placut.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!