Jump to content

Grace.temper.insanity.

homeboy

Postare recomandată

ioi,daca nu as fi incheiat ziua cu o sedinta,chiar as fi dormit acolo.... :Driver:

acum ca stiu ca e aici,nici nu imi mai pasa ca lucram de 1 mai....

Modificat de homeboy
Link către comentariu
  • Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• homeboy

56

• DOOM

9

• NetFlow

5

• Marian

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cred ca as lucra fiecare weekend fara intrerupere pentru asa un vis :)

Felicitari, tie si Oanei, pentru alegerea facuta.... :Driver:

Link către comentariu

Na,nu am fost departe de ideea asta...iar daca ma gaseau astia la job,imi gaseau o revizie,ceva,si noaptea...

Link către comentariu

super amuzat de postul tau, foarte inspirat.......oamenii nu prea intzeleg cum e treaba cu old school driveing..... apreciez alegerea cutiei manuale, triumful senzatziei asupra tehnologiei si pentru alegerea mai_acumpa_la_pompa, alta dovada de urinare contra curentului :Driver:

ps. n-am mai vazut un om atat de disperat de ashteptare...... sa nu faci drak infarct cand o vezi :rolleyes:

bafta

Link către comentariu

Ei,nu am fost asa disperat de asteptare,cit de faptul ca se intimpla diverse pe rarcurs,care franeaza mersul firesc al lucrurilor...

Link către comentariu
  • Administrator

Uffffffffffffffff !

Traiasca scumpa noastra patrie : rromanica ! :lol:

Modificat de aryes13
Link către comentariu
  • Administrator
nuuuuuu,f@*#% Lagermax,mai de graba!

Si ei face parte tot din rromanica . :lol:

Link către comentariu

A ajuns.Cu tot ok,mai putin o roata usor atinsa,dar aia se inlocuieste.

Previev:

post-916-1177672614_thumb.jpg

post-916-1177672637_thumb.jpg

post-916-1177672647_thumb.jpg

Modificat de homeboy
Link către comentariu
  • Administrator

Felicitari ! Cred ca esti deja la plimbare cu ea ! :icon_thumright:

Frumoasa foc ! Mi-au ramas ochii la jantele alea . :D

Link către comentariu

Felicitari!

Acum cred ca este necesar sa schimbi "momentan pieton!" :icon_thumright:

Scuze pt :D dar am incercat sa intru din semnatura ta pe e-bay.de si spune:Sorry, the link that brought you to this page seems to be out of date or broken.

:D

Link către comentariu
Felicitari, dl.homeboy - sa iti faci cd cu manowar pt masina :)

Am! :)

@WNS-era un redirect la pagina de start a ebay.de,eu aduc la comanda diverse de acolo!

Modificat de homeboy
Link către comentariu

Domnilor,prima impresie,dupa o ora de test,e adevarat la viteza mica(eu nu prea vreau sa imi bat joc):MERGE!Este...inca nu imi pot da cu parerea avizat,am condus-o prea putin,dar maine facem un mic test in afara orasului..... :hainoroc:

Si vor aparea si poze!!!!!!!!!!!

Apropos jante:nici n-am apucat sa o scot de la pregatire,ca un coleg de la vanzari a sarit pe mine:cit vrei pe jante? :P

Modificat de homeboy
Link către comentariu
Felicitari, dl.homeboy - sa iti faci cd cu manowar pt masina :hainoroc:

am inaugurat eu masina cu motorhead - god save the queen (sex pistols cover)...si altele..van halen, soundgarden, toten hosen si iggy pop. :P it's running in the family!

Link către comentariu

superba! schimbatorul ala arata de milioane, la fel si jantele :D in rest...e un GTI doar, ce ai mai putea sa spui?

Sa te conduca unde vrei tu! :)

LE: vii si tu in 2 Doors Squad? :D

Modificat de Radu C.
Link către comentariu

Absolut serios vorbind...cred ca nu veti fi dezamagiti de masina, eu chiar imi puneam problema ca daca voi lua alta masina in viitor(am facut eu un alt topic pe tema asta ) sa pastrez si golful pentru ca pur si simplu imi place prea mult - si sunt pretentios din fire (deci greu de multumit).

Asa ca urez familiei home(girl&boy) multi multi km cu rockul la maxim si esp-ul decuplat.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!