Jump to content

Golf V 1.6

xqzme

Postare recomandată

Merci ....kittul vine fara ......dar am deja si footrestul si cum am un pic de timp ma si bag sa il pun este exact modelul pedalelor si chiar am si aflat codul acestuia cu care sigur se poate comanda si de la un dealer vw , am sa revin cu o poza.

Link către comentariu

Gata si poza cu footrestul pe masina

post-7514-1175086724_thumb.jpg

post-7514-1175086814_thumb.jpg

Poze si cu noile jante + cauciucuri.

Modificat de xqzme
Link către comentariu

De la Carefour ( cred ca asa se scrie ;) )

Modificat de xqzme
Link către comentariu
De la Carefour ( cred ca am scris bine );)

cat au costat pedalele?

le-ai luat de la reprezentata ?

Link către comentariu

Arata foarte bine masina.Felicitari

Ai grija doar la gelul parfumat care e pozitionat de asa natura incat probabil il atingi cu piciorul...sa nu se ia pe pantaloni :)

Link către comentariu

@ DJ07VDC da le am luat de la dealer ( 560 ron) dar vin fara footrest , acesta l am comandat de la un coleg de forum shc_golf ( 50 E ).

@DOOM Merci . Sa stii ca pozitia am cautat o pret de 15 minute ca sa nu fie deranjanta....initial l am pus pe capacul de la scrumiera dar lasa o pata de lipici care a iesit destul de greu .

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Un mic Upgrade (ornamente prag )

post-7514-1176232563_thumb.jpgpost-7514-1176232573_thumb.jpg

Cateva poze recente

post-7514-1176232630_thumb.jpg

post-7514-1176232726_thumb.jpg

post-7514-1176232747_thumb.jpg

Modificat de xqzme
Link către comentariu

frumoase jantele si foarte potrivite.

cat au costat ornamentele pentru praguri?

Link către comentariu

din cate vad eu din semnatura ai varianta comfortline,deci banuiesc ca bandourile le-ai vopsit ulterior..cat te-a costat operatia asta ca as vrea sa fac si eu la fel?

ornamentele tot de la vw le-ai cumparat?

Link către comentariu

@iceman Bandourile de pe masina sunt un pachet din fabrica asa am comandat o (" pachet culoare" asa apare in lista la dealer ) iar ornamentele le am comandat de la un coleg de pe forum.

Link către comentariu

n-am stiut de existenta pachetului asta..cred ca e ceva mai nou.poti sa-mi dai cateva detalii despre acest coleg.A avut un singur set sau mai are cateva?

Link către comentariu

Colegul respectiv este shc_golf AICIda i un PM sigur te va ajuta , eu am fost multumit !

Modificat de xqzme
Link către comentariu

foarte tare masinutza. sa o stapanesti sanatos si fara incidente.

acum... zi-mi si mie cum se monteaza pedalele alea si daca simti vreo diferenta, referitoare la materialul din care sunt confectionate. iti aluneca piciorul pe frana sau ambreiaj? vad ca au cauciucurile alea puse bine dar vreau sa stiu cum o simti.

Link către comentariu

Merci . In privinta aderentei , pedalele respective sunt o idee mai bune crampoanele de cauciuc fiind destul de mari, pe cele normale uneori mai aveam un pic senzatia ca imi mai aluneca piciorul cand eram ud pe talpa mai ales pe ambreiaj , eu stau destul de dat in spate pt inaltimea mea si lucrez cu piciorele intinse la pedale. In privinta montajului lucrurile stau destul de simplu Kittul original contie si schema de montare ( cu poze ) se pun foarte simplu , o singura problema este la pedala de acceleratie unde in mod normal iti trebuie o scula speciala in forma de U care are rol de a desface pedala de prinderile din podea ( 2 la numar ) dar daca esti ingenios o rezolvi repede, practic nu poti strica nimic iar operatiunea nu dureaza mai mult de 20 minute.Daca mai gasesc schema de asamblare o sa pun o poza cu ea .......

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!