Jump to content

Audi A6 130hp 2003 1.9 Tdi Pd

Cristi Furtuna

Postare recomandată

Ma alatur si eu celor ce isi prezinta cu mandrie si pasiune "fetele" pe aici.

Audi A6 130cai 1.9 TDI PD

86.000km

Navi Plus + MioP350 Miomap ca navigatie

Bose 250W RMS system 8 boxe + CD Changer 6 CDuri

Piele Neagra

Nimic nou pus inca pe ea (de 3 luni adusa) , urmeaza DVD, Player, jante 18, LCD Tetiere si poate un mic chip la motoras

Cu respecte

post-9440-1169509141_thumb.jpg

Link către comentariu

Bine ai venit pe forum. Superrr masinutza...sa o stapanesti sanatos si la cat mai multi km fara incidente. Considera neaparat pe lista de "upgrade-uri" urmatoarele: un kit Xenon sau bi-Xenon (eventual poti sa iti pui si in proiectoare ca eu mi-am pus si sunt tari de tot), un eleron din acela micut si discret (schimba linia rotunjita a spatelui si ii da o imagine mai sportiva) si chip (poti sa o duci linistit in 165 CP dupa o diagnoza in prealabil)

NEAPARAT fa-i si o verificare a numarului de km. Nu vreau sa te intristez dar TDi din 2002 cu 86.000 Km suna a "facatura". Este exact numarul de km la care se reseteaza de obicei bordul. Au mai fost discutii pe tema asta, un motiv ar fi ca se dau inpoi km la approx 90.000 pt ca atunci vine vremea sa schimbi distributia. Oricine are VAG-COM cu licenta iti poate face aceasta verificare (Voinea, xxleeus, Kisslorand, Cipos...etc). Exista si sansa sa nu poata fi cititi km cu VAG-ul dar mai exista si alte metode. Oricare ar fi rezultatul insa, sa nu iti para rau. Audi este o masina buna si daca o intretii cum trebuie o sa aveti parte de multe bucurii impreuna :D .

P.S. Si completeaza-ti orasul la profil. Ne va fi mai usor sa te ajutam direct sau cu informatii daca stim din ce zona esti. Daca esti din Bucuresti, vino si la intalnirea/intalnirile saptamanale (gasesti topic-uri despre ele in aria Intalniri Spontane). O sa afli multe informatii si vei avea prilejul sa ne cunosti mai bine.

Modificat de Rapier
Link către comentariu

Multmumim pentru aprecieri. Tocmai am fost la mecanic, am schimbat tot ce tine de frane cu ATE :), pe fata cu power disk, toate filtrele cu MANN si uleiul Castrol SLX 3. Imi cam dau eu seama ca , km sunt dati inapoi, oricum si mecanicul a fost de parere ca trebuie sa schimb transmisia (ma gandeam si eu sa o fac). Mi se par bune ideile de upgrade :). Cam cat ar costa oare un kit Bi Xenon si un eleron din ala micut? :)

post-9440-1169581762_thumb.jpg

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina - mai pune niste poze din interior si la cat mai multi km fara probleme.

Apropo daca ziceai ca iti pui jante de 18, astea sunt de 15? Nu le vinzi?

Link către comentariu

Daca iau jante de 17 sau 18 asa cum vreau le vand pe astea de 16 sigur :).

Link către comentariu

Ma poate ajuta si pe mine cineva sa aflu cum as putea face rost de un eleron pentru masinuta? :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!