Jump to content

Imi Pot Monta Turometru?

Romy
 Share

Postare recomandată

As vrea sa stiu daca imi pot monta turometru.Banuiesc ca daca da,va fi ceva digital.Stie cineva si de unde se"leaga"?Eventual si un pret,un link..ceva...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

doar daca gasesti unul pt motorina de la dezmembrari. din ce mi s-a spus, se leaga la alternator.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Trebuie sa ai o borna pe alternator ce e notata cu 'Y' parca. De acolo vine un fir tras pana la bord.

Insa daca n-ai acea borna poti sa desfaci alternatorul si pe stator sa curti de email intr-un loc bobinajul si sa lipesti un fir. Am auzit ca ar merge. :)

Modificat de ManiacuV6
Link către comentariu

Multumesc mult.Am sa incerc asa.Stie cineva daca exista turometru digital pt TDI,in comert?Eventual,si un pret.

Link către comentariu

Cel mai frumos vine unul original ce se monteaza in locul ceasului imens :Driver: .

Incearca sa cauti pe site-uri de 'tuning' .

Link către comentariu

Mda..La asta m-am gandit si eu de prima data..Dar mi-am spus ca sunt cam slabe sansele..

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!