Jump to content

Golfuletzu` Meu

bati

Postare recomandată

Salut!Ma numesc Adi,sunt nou printre forum-isti,asa ca va rog sa-mi iertati eventualele probleme create:).Am permis de aproape 1 an,dar in schimb am condus masini destul,daca nu foarte bune."Prima iubire" a fost un Golf 3,din`94, 1.8I,a doua un Passat din 2000 TDI,iar "actuala" si sper ca pentru mult timp este GOLF IV 1.9 TDI,2002,131 cp,6 trepte

Link către comentariu

nu ma pricep sa pun poze...daca m-as pricepe as fi bucuros sa va arat,poate ma ajuta si pe mine cineva,multumesc anticipat!

Link către comentariu

am vazut k se spun datele masinii asa k o sa le spun si eu p-ale mele,si...daca am ajuta cineva poate o sa pun si niste poze

vw golf 4 1.9 TDI,model 2002,118000km

131 cp,6 trepte,jante aliaj,4 airbag-uri,climatronic,pilot automat,4 geamuri electrice,ASR,ABS...

si ca imbunatatiri aduse de mine se-numara :sistem audio sony,folie, stopuri clare,esapament nou,plus schimburile normal care se fac(ulei,filtre..etc)

Modificat de bati
Link către comentariu

am vazut k se spun datele masinii asa k o sa le spun si eu p-ale mele,si...daca am ajuta cineva poate o sa pun si niste poze

vw golf 4 1.9 TDI,model 2002,118000km

131 cp,6 trepte,jante aliaj,4 airbag-uri,climatronic,pilot automat,4 geamuri electrice,inchidere centralizata,ASR,ABS...

si ca imbunatatiri aduse de mine se-numara :sistem audio sony,folie, stopuri clare,esapament nou,senzori parcare,alarma,plus schimburile normal care se fac(ulei,filtre..etc)

Modificat de bati
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos !

Cum e cu esapamentul ? Se aude ceva, sau e pus doar pentru aspect ? :soothe[1]:

Link către comentariu

zine de toba... ;) sa te bucuri de ea... si un sfat de la mine... vopseste-i bandourile si prelungirile de la spoilere... arata mult mai bine... LA MULTI KM... si poze mai vrem... ;)

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Toba nu scoate un sunet foooarte mare(pt k nu-mi place),mai mult am sudat-o pentru aspect.As vrea sa-mi vopsesc bandourile, in culorile masinii,as mai vrea si jantele negre....eheee..eu as vrea multe:).O sa mai pun poze,dar deocamdata nu am avut timp

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!