Jump to content

Sigla "quattro" Need

wts
 Share

Postare recomandată

Salut,

Am si eu nevoie de sigla cu "quattro" care se pune pe grila fata, langa cercurile cu Audi.

Cred ca un "dusman" mi'a luat-o...

As fi mare recunoscator si dator, persoanei care imi da detalii de unde sa fac rost, sau care poate sa imi trimita, platesc!

Ar fi bine si pers sa fie din TM :-)

Nu ma luati cu "mergi la reprezentanta". Mersik :-) ;)

Modificat de a6TDi
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu inteleg de ce n-o cumperi de la reprezentanta?

Nu saracesti..nu este chiar asa de scumpa.

Luigi Vicol

Link către comentariu

Depinde ce intelege fiecare prin scumpa :Driver:

Am dat un telefon si o emblema cu quattro pentru grila era 94 ron+TVA

Iar intradevar pe piata de "after market"(vezi magazine din tirg Vitan) nu se gaseste de vreo 3 luni

Link către comentariu

Incearca la un magazin AUGSBURG. Eu de acolo le-am comandat cind am avut nevoie de embleme.

Link către comentariu

In tagul Vitan, pe aleea imediat din stanga spalatoriei deschisa de curand (unde se termina spatiile de inchiriat acoperite) este un nene care are diferite tipuri de embleme la vanzare. Poate reuseste vreo ruda sau vreun prieten de al tau din Bucuresti sa te ajute si sa faca o plimbare acolo sa vada exact ce gaseste. Eu l-am vazut de vreo 2 ori in zile diferite, banuiesc ca vine destul de constant. M-a surprins faptul ca avea embleme de Maserati si de Ferrari :Driver:

Spor la gasit!

Link către comentariu

sau... ar mai fii o varianta sa iei si tu la randul tau de la altcineva :D

:Driver:

Link către comentariu

sau... ar mai fii o varianta sa iei si tu la randul tau de la altcineva :o

;)

Sau cineva de pe forum, sa mi`o cumpere mi`o trimite prin posta si o achit la primire :> Promit 10% mai mult, si eventual un suc cand eu trec prin Bucuresti sau el prin Timisoara! :>

Link către comentariu

Nu va bagati la turcisme si la altele luate din targ!

Sunt frumoase,lucioase,dar te tin un spalat/doua maxim.In primul rind nu sunt din aliaj ci din plastic si se matuiesc repede.Va spun din proprie experienta..

Luigi Vicol

Link către comentariu

Nu va bagati la turcisme si la altele luate din targ!

Sunt frumoase,lucioase,dar te tin un spalat/doua maxim.In primul rind nu sunt din aliaj ci din plastic si se matuiesc repede.Va spun din proprie experienta..

Luigi Vicol

Si ce are, din moment ce sunt ieftine, iau vreo 20 :rolleyes: deci ma tin 40 de spalaturi ;) asa ala orginal, dau 1 mil pe el, si mi`l fura boschetaru in parcare... ;) ;)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!