Jump to content

Modificari exterioare...

wabbit
 Share

Postare recomandată

nu da bine pe golf 3

ii prea curbat si linile masini sunt drepte nu arata nici cum

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 588
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• phun

58

• DEY_tm

39

• Tracto

25

• taz21

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

Eu is de parere ca o redesenare a fetei masinii ar schimba-o radical + vopsire in culoarea masinii. Acum daca observi, nu ai loc in bara sa montezi semnalizarile sau proiectoarele, deci asta implica si niste faruri golf4 look, alti bani alta distractie, mai exact vreo 13 milioane. Numai bine

Link către comentariu

Da, 13 milioane numai spoileru' ala care aduce putin cu Golf 5 GTI + faruri si daca o pui p'asta trebuie facut si cu spoileru spate ceva pt ca o sa ramana nasol si mai sunt si pragurile...deci nu numai 13 milioane. Eu zic ca la un G3 decat sa i se adapteze kit de caroserie mai bine o buza de VR6 pe fata si gata...o suspensie sport , jante si :))

Faruri cu angel-eyes sau mai stiu eu ce si stopuri clare sau triple sau cu led...si e :coffee_lol:

Modificat de phun
Link către comentariu

E faina!Schimba infatisarea originala a masinii(daca asta se doreste)?!!Automat cea din spate trebuie sa fie asemanatoare!Sigur vor fi probleme cu politia!Eu am schimbat farurile,masca dintre faruri , politia m-a intrebat - ce masina e asta?!

Link către comentariu

Ei na ... e MIG sefule, o transform in F14, vreo problema? :)) E o bara fata cu un alt design, e pentru masina asta, nu au ce sa comenteze. Ma bucur ca iti place, cat despre bara spate ... o buza de 3 degete sa prelungeasca bara originala ar fi minunat. Sunt bune astea vechi, plasticul nu e casant si din cate vad si asta noua pentru fata e ~acelasi material. Numai bine

Link către comentariu

Si....DEY-tm ...pana la urma ce faci cu bara aia? Ca sunt curios sa vad cum vine pe masina :))

@ sorin74 - sticletii abea asteapta sa dea de unu' mai "moale" si sa scoata si ei ceva. Daca tie ti-a reprosat doar pentru grila si faruri, baietilor astora care le-au si umflat o aripa sau au facut niste modificari majore ce le-ar putea face? Da-i in ..... de gabori !

Link către comentariu

bara aia vine dintr-un bodykit complet adica bara fata, spate si praguri. zic eu ca separat nu o sa vina bine plus ca daca pui bara aia trebuie sa faci un bad-boy finut ca sa dea bine. e mult de lucru

post-60607-1283264879_thumb.jpg

Link către comentariu

Da....si pasaje umflate vad . E o munca inutila. Daca am participa la expozitii cum fac altii si am castiga ceva de pe urma tuningului, merita. Dar asa ca sa merg cu ea pe strada si sa se uite lumea la ea ca la felul 14....nu merita.

Link către comentariu

Aia ma uitam si eu, nu are praguri si bara spate in pachet, cel putin nu pe site-ul respectiv. Eu ma uitam dupa o bara fata pentru ca am cam sifonat-o pe a mea, acuma se mai vad mici zgarieturi pentru ca in rest am indreptat tot ca la carte. La dezmembrari mi-au cerut 250 ron pe bara fata, iar la magazin 150 ron si e noua nouta... ce sa faci, suntem in tara tuturor posibilitatilor. La bara asta de mai sus ar merge niste semnalizari ca la noul Q7 din 2010, o banda de led-uri jos, cam la 2 palme de far. Acuma sa vad ce zic finantele, dupa ce am scapat-o in sant si putin intr-un gard imi cam face figuri la directie, ori la caseta, ori la capetii de bara ... alti bani alta distractie. Numai bine

Link către comentariu

• 1 month later...

Lasand rachetele de-o parte, la drumurile noastre nu merita astfel de investitii, mai ales pentru cei care folosesc masinile zi de zi si nu show car la zile mari... Am postat in zona de cumparari si nu ma poate ajuta nimeni, probabil nu e o zona prea frecventata, am luat o groapa urata si mi-am indoit si janta de tabla + ca am pierdut un capac, atasez si poza, daca ma poate ajuta cineva prin PM sau oricum gaseste posibil, nu ma interezeaza culoarea, doar sa fie modelul din poza. Multumesc

post-58504-1286220268_thumb.jpg

post-58504-1286220439_thumb.jpg

post-58504-1286220447_thumb.jpg

post-58504-1286220454_thumb.jpg

Modificat de DEY_tm
Link către comentariu

stie cineva daca se pot face cumva oglinzile negre de golf 3 sa para ca sunt cromate ? nu am vazut pana acum dar ma gandesc ca ar da bine...

Link către comentariu

Am vazut in Baumax un spray care cica da efect de crom. N-am incercat deci nu stiu daca e asa. Era vreo 20 de lei daca nu ma insel.

Link către comentariu

Am cumparat eu acum ceva timp un spray de genul dar iese un gri-argintiu mat. Am dat pe embleme pentru ca erau vopsite in albastru ca si masina si nu imi placeau.

Poate gasesti niste capace cromate care sa le pui peste oglinda.

Modificat de Tracto
Link către comentariu

Am vazut in Baumax un spray care cica da efect de crom. N-am incercat deci nu stiu daca e asa. Era vreo 20 de lei daca nu ma insel.

Boss, am luat eu ...e bronz curat :P

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Bunatati de la Salonul auto Paris 2010. Nu prea am stiut la ce sa ma opresc

SN850681.jpg

Link către comentariu

Si nu numai . Zici ca e magazin de bijuterii.Paul, ai fost acolo?

Link către comentariu

Da, am impuscat 2 iepuri: meciul Franta-Romania și Salonul auto

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Nu stiti pe nimeni care are de vanzare, sau nu aveti voi un "eleron" sau...ce-o fi ala de GTI care se pune in partea superioara a lunetei?

Link către comentariu

stie cineva daca se pot face cumva oglinzile negre de golf 3 sa para ca sunt cromate ? nu am vazut pana acum dar ma gandesc ca ar da bine...

Ai 2 variante: ori spray-crom (am avut eu unul si are aspect cromat dar trebuie sa aplici peste si un strat de lac ca sa nu se exfolieze in timp), ori folie-crom-autocolant (gen folia de impachetat de aluminiu, dar autocolanta si mai groasa putin). Bafta.

Link către comentariu

aici te contrazic e mai greu sa pui autocolantu pe oglinzile de la golf 3 am incercat eu si nuti iese nici cu feon industrial nu merge

Modificat de taz21
Nu mai da quote la mesajul anterior
Link către comentariu

Du-te la un service autorizat care colanteaza si spune-le sa iti faca oglinzile. Daca dai cu spray se vor face nasoale rau in timp...mai ales ca vine iarna.

Link către comentariu

Hello. Baieti, ce ziceti, unde gasesc si eu eleron haion pt golful meu?(as dorii cu stop din acela suplimentar in el) Dezmembrari oare? Daca da, un pret orientativ? Mersi fain, Leo.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!