Jump to content

A6 2.5 Tdi

tzantzar

Postare recomandată

Dar vai, ce masina frumoasa... :huh: sa o stapanesti sanatos! :D E de crui2in'... la 200+km/h! That's my opinion!

Link către comentariu
Dar vai, ce masina frumoasa... :blink: sa o stapanesti sanatos! :huh: E de crui2in'... la 200+km/h! That's my opinion!

A seis ... :) 200 +++ :huh:

Link către comentariu
Cristi Furtuna

sa iti traiasca masina :|) frumoasa rau, m-ar interesa si pe mine ce fel de suspensii ai, vreau si eu in curand sa fac o schimbare de look si e cam inalta a mea :lol:

Link către comentariu

Am si eu o intrebare ai zis ca ai verificat km...cum ai facut-o? ca ma intereseaza si pe mine sa stiu daca se poate...

Link către comentariu

1. Suspensia e de serie, aia de S .... - amortizoare rosii :D

2. Km i'am verificat la Porsche in baza lor de date... ( au baza de date cu toate masinile. Acolo apare data reviziei, nr de km si ce s'a schimbat la ea... e valabil doar daca masina respectiva are reviziile facute la reprezentante, dar... cel putin in primii 3 ani sunt oblicati de garantie, si daca e mai veche te ajuta sa iti faci o idee) :huh:

Link către comentariu

da... numai eu am fost la cardinal motors constanta si desi am facut o lucrare la ei (nu mare lucru, o semnalizare) tot n-am aflat cati km are reali pentru ca era jos serverul sau legatura, una din ele. misto jante :)

Link către comentariu
  • 1 month later...

poze de pe circuit :(

cu putin noroc am putut sa ma bucur si eu de el :salut:

post-7980-1182291231_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 1 year later...

Frumoasa masina !

cam la asa ceva visez si eu !

sa-ti traiasaca ...:offtopic:

am o intreabre : am observat ca ai partea inferiaora a pragurilor si a barelor in culoarea caroseriei !

nu ai probleme cu pietricelele ? nu s-a deteriorat vopseaua !?

Link către comentariu
  • 5 months later...
Frumoasa masina !

cam la asa ceva visez si eu !

sa-ti traiasaca ...:)

am o intreabre : am observat ca ai partea inferiaora a pragurilor si a barelor in culoarea caroseriei !

nu ai probleme cu pietricelele ? nu s-a deteriorat vopseaua !?

doar bara fata ... foarte putin ... mai mare problema am la borduri ... in rest celelalte se mentin bine ...:scratch:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!