Jump to content

Resetare Service Insp In Bord Cu Vag

Clasicul
 Share

Postare recomandată

Am incercat sa resetez indicatorul de Service inspection ce apare in bord, dupa o procedura postata pe aici. Faza e ca butonul meu de resetare contor Km nu functioneaza. O fi ceva din calculator. Cred ca a fost dat ianpoi inainte sa iau masina, si au gresit ceva "hackerii". Cine ma poate ajuta sa il resetez din VAG, ca e enervant rau.

Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

uita-te in aria LUPO,acolo am scris cum se reseteaza la Lupo,si din cite stiu la Polo este la fel.

Link către comentariu

• 5 years later...
denny_the_one

Se tine apasat pe butonul de resetare KM (trip) si se pune contactul concomitent .. se asteapta cateva secunde cu butonul apasat ..si totul e ok !

Link către comentariu

Dupa 5 ani o fi aflat omul raspunsul ......

Link către comentariu

denny_the_one

da .. stiu raspunsul e mai mult pentru cei ce cauta pe forum .. dat fiind ca este singurul care intreaba de resetare ..

Link către comentariu

• 1 year later...

Daca citeai mai bine mesajul vedeai ca omului nu ii mergea butonul.., de aceea era singurul care intreba.

Modificat de one25
Link către comentariu

• 1 year later...

...e da!
se reseteaza "SERVICE INSPECTION" pana la urmatorul pus de contact.....iar si iar trebuie reluata procedura? :icon_bounce:

Link către comentariu

F l o r i n

nu - inseamna ca nu salveaza valorile, de aceea te anunta iar.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!