Jump to content

Pompa De Apa

xgabriel
 Share

Postare recomandată

odata cu schimbarea distributiei trebuie neaparat shimbata si pompa de apa?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

S-a mai discutat... Foloseste searchul... parerile sunt impartite

Link către comentariu

Cipos, azi am schimbat distributia si filtrele insa nu si pompa de apa. Uzura piselor schimbate era aproape de jumatate.

Despre pompa mi-au spus ca e buna si daca e sa o schimbam va fi cand voi veni la verificarea curelei de distributzie adica dupa ce voi parcurge 5000 km.

Link către comentariu

cand se schimba distributia, obligat se schimba si pompa de apa ! alfel nu se da garantie pe distributie ,si iti asumi un mare risc ! asa fac eu cel putin ,si nu stiu cum au masurat ei uzura pompei de au estimat cai uzata pe jumatate ,si posibil la 5000 cand mergi la ei sa te puna sa schimbi si pompa ca doar e pe banii tai , inca ceva si cureaua odata intinsa nui indicat sa o scoti si sa o pui inapoi tot pe aceia adica sa o mai intinzi o data.

Link către comentariu

Eu nu am schimbat pompa de apa in 12 ani jumate cat are masina. Inca o are pe cea originala.

Link către comentariu

poate ca la 1z e altfel si pompa de apa nu este antrenata de cureaua de distribitie.

Link către comentariu

Despre pompa mi-au spus ca e buna si daca e sa o schimbam va fi cand voi veni la verificarea curelei de distributzie adica dupa ce voi parcurge 5000 km.

Si au zis ca trebuie sa platesti din nou manopera de ~400 RON de schimbare a pompei de apa( acelasi manpora ca in cazul distributiei)?

Ideea e ca o pompa de apa e ~200 RON deci se schimba preventiv pt. ca e o piesa relativ ieftina fata de pretul manoperei si a setului de distributie.

Link către comentariu

Trebuie tinut cont ca o pompa de apa poate duce la sarirea de la punct a curelei de distributie si deci la starmbarea supapelor , stricarea chiulasei , care consta cu mult peste 2 milioane.

Link către comentariu

Si trebuie sa scrieti ca 1Z/ AHU/AFN (TDI-uri) si TD-urile RA/SB/JR/AAZ nu au pompa de apa pe cureaua de distributie si sa nu panicati oameni nestiutori degeaba.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!