Jump to content

Bord Perforat Octavia2

o2unit
 Share

Postare recomandată

Salutare la toata lumea,

O sa incerc sa fiu cat mai scurt ... mi-am cumparat un gps mio pe care l-am prins de parbriz, piciorul se rezema de bordul masinii chiar unde se afla spatiul acela de depozitare pe centrul masinii dupa cum puteti vedea si in imagine . Dupa o perioada de timp 2 sapt am zis sa dau jos suportul ala.. si cand observ ca s-a indoit (infundat) bordul .. nu este adancit tare dar suficient cat sa ma deranjeze. Stie cineva daca se poate desface sau daca se poate ajunge cumva acolo pe dedesupt astfel incat sa fie indreptat ?

(nu am stiut ca acea parte a bordului este moale..nu mai faceam prostia sa rezem suportul acela de bord :)

Momentan nu am aparat digital sa fac o poza sa o postez... oricum locul este exact acela care este afisat in poza de mai sus.

Va rog cine are cunostinta de cauza sa posteze o solutie ceva...

Va multumesc anticipat

o2imaginebt5.th.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Frate, vestile sunt extrem de proaste. Cunosc problema, o cunosc si cei din service, dar nu cred ca vei rezolva ceva. In primul rand bordul (adancitura) nu se poate indrepta. Materialul din care e facut bordul precum si ramele superioare ale fetelor de usi, este atat de slab calitativ, incat daca-l apesi mai tare ramane infundat, fara a putea fi reindreptat. In al doilea rand, ma indoiesc ca ii vei putea convinge sa-ti schimbe bordul (e singura varianta daca vrei sa scapi de gaurica), pt ca vor spune ca e greseala ta, ca bordul nu e proiectat sa sustina cele 100 grame ale gps-ului.

Incep sa-mi pun intrebari din ce in ce mai dese despre calitatea acestui model atat de laudat de Skoda :vaidecapulmeu:.

Modificat de Valix
Link către comentariu

Frate, vestile sunt extrem de proaste. Cunosc problema, o cunosc si cei din service, dar nu cred ca vei rezolva ceva. In primul rand bordul (adancitura) nu se poate indrepta. Materialul din care e facut bordul precum si ramele superioare ale fetelor de usi, este atat de slab calitativ, incat daca-l apesi mai tare ramane infundat, fara a putea fi reindreptat. In al doilea rand, ma indoiesc ca ii vei putea convinge sa-ti schimbe bordul (e singura varianta daca vrei sa scapi de gaurica), pt ca vor spune ca e greseala ta, ca bordul nu e proiectat sa sustina cele 100 grame ale gps-ului.

Incep sa-mi pun intrebari din ce in ce mai dese despre calitatea acestui model atat de laudat de Skoda :vaidecapulmeu:.

Chiar nu se poate da jos chestia aia depe centru (spatiul de depozitare) ca se poate ajunge cu degetul lejer dedesupt pentru a presa un pic si a-si reveni la loc adancitura aia..??? ai mai vazut o skoda cu bordul dat jos???

Vesti proaste vad.. deci sunt multi care au patit asa sa inteleg?

Link către comentariu

Ba da, poti da jos gurile de ventilatie, si daca e kiar langa ele, cred ca poti ajunge cu degetul, dar nu cred ca materialul odata deformat isi va mai reveni la forma initiala, pentru ca nu e elastic....

Link către comentariu

Ba da, poti da jos gurile de ventilatie, si daca e kiar langa ele, cred ca poti ajunge cu degetul, dar nu cred ca materialul odata deformat isi va mai reveni la forma initiala, pentru ca nu e elastic....

Nu dar daca il fortez cred ca-si revine.. dar doar gurile de aerisire se pot da jos? chestia aia cu capac care se deschide (spatiu de depozitare depe centru) nu se poate da jos? Problema este chiar in coltul drept al acelui loc... dupa cum poti vedea in poza.

Vai ce bine ar fi daca sar putea face asta.. oare pe dedesupt e materialul ala sau o mai fii o tabala ceva.. ca daca e asta e imposibil sa fie indreptat.

offtopic:Scuze ca am scris la repezeala.. ma grabesc sa plec...

Link către comentariu

Materialul care imbraca bordul Octaviei II are o structura de tip "sanvich". De la interior la exterior: strat de plastic tare, strat de burete cam de 0,3 cm si stratul exterior (plastic moale la atingere). Poti vedea exact cum arata daca desfaci cu o surubelnita capacul care iti asigura accesul la blocul de sigurante. Este localizat in dreapta, in zona bordului care atinge usa soferului.

Tinand seama modul in care este fabricat, nu cred ca mai poti indrepta ceva la bord. Insa asta e doar o parere! :vaidecapulmeu:

Eu mi-am montat suportul stock cu care vine Mio in zona dintre volan si compartimentul de depozitare din zona superioara a bordului in asa fel incat, cand aparatul este montat, tot ansamblul nu atinge nimic. Doar cablul de alimentare se sprijina de plasticul tare al gurii de ventilatie. Cateodata vibreaza fin cand prind o portiune de drum cu piatra cubica, insa nimic deranjant.

Imi pare rau de problema ta. Multa bafta!

Link către comentariu

Da-mi mail, cred ca mi-ai mai dat atunci cu cotiera de la Praga, si stam de vb.....

Link către comentariu

Da-mi mail, cred ca mi-ai mai dat atunci cu cotiera de la Praga, si stam de vb.....

Da asa este am mai discutat :vaidecapulmeu: um.. eu trebuie sa plec acum voi mai fii la calc in exact 40 minute..

iti voi scrie un email..

Link către comentariu

Materialul care imbraca bordul Octaviei II are o structura de tip "sanvich". De la interior la exterior: strat de plastic tare, strat de burete cam de 0,3 cm si stratul exterior (plastic moale la atingere). Poti vedea exact cum arata daca desfaci cu o surubelnita capacul care iti asigura accesul la blocul de sigurante. Este localizat in dreapta, in zona bordului care atinge usa soferului.

Tinand seama modul in care este fabricat, nu cred ca mai poti indrepta ceva la bord. Insa asta e doar o parere! :)

Eu mi-am montat suportul stock cu care vine Mio in zona dintre volan si compartimentul de depozitare din zona superioara a bordului in asa fel incat, cand aparatul este montat, tot ansamblul nu atinge nimic. Doar cablul de alimentare se sprijina de plasticul tare al gurii de ventilatie. Cateodata vibreaza fin cand prind o portiune de drum cu piatra cubica, insa nimic deranjant.

Imi pare rau de problema ta. Multa bafta!

Ce naiba nu au precizat si astia de la skoda ... atentie la materialul din care este facut bordul.. parca e plastelina.

Modificat de o2unit
Link către comentariu

Plasticul se poate deforma cu ajutorul temperaturii. Trebuie sa incalzesti zona deformata cu un foen -aici e smecheria ca trebuie unu care incinge bine, dar sa nu topeasca- , ridici prin spate pe unde ai acces ( la gurile de ventilatie) si racesti imediat cu o carpa uda sau aer rece.

Link către comentariu

Vesti bune.. si-a revenit singur bordul 100% cum era ... fresh :)

Imi pare rau ca nu am avut camera sa fac poze :)

Huray...

Toate cele bune.. si evitati sa depozitati ceva pe bord sau sa va puneti supportul de GPS rezemat de bord.

Link către comentariu

Plasticul de pe bordul de la octavia sufera deformari elestice numai ca revenirea are loc pe o perioada mai lunga de timp.

Link către comentariu

• 12 years later...

Va salut,

Stiu ca e un topic vechi dar am o situatie destul de dubioasa. La masina din semnatura, in partea din dreapta sus a bordului a aparut o umflatura de forma |___| . Tind sa cred ca e in zona  capacului ce mascheaza airbagul de la pasager. Se vede mai proeminent cand e foarte cald afara. Pe seara sau noaptea nu e asa rau. In afara de schimbat plansa bord, exista ceva solutii de remediere?

Multumesc

Modificat de cikyu
Link către comentariu

Pune o poza, sa vedem exact ce și cum... 

Link către comentariu

Salut Florin,

Despre zona asta e vorba... cand e foarte cald se umfla mai rau... acum se vede putin

20190824_110558.jpg

Modificat de cikyu
Link către comentariu

Da, dar nu vad cum poți sa o rezolvi, din păcate. Nu are rost sa încerci vreo reparație a acestuia, părerea mea.... 

Link către comentariu

Vedem cat tine, dupa ,alt bord....

Totusi dupa 10 ani sa cedeze bordul.....

Multumesc Florin

Modificat de cikyu
Link către comentariu

Din păcate.... Low cost.. 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!