Jump to content

Dimensiune "ceasuri" bord Octavia/Golf IV

alexrosiu
 Share

Postare recomandată

Ma intereseaza daca turometrul si vitezometrul de pe Octavia sunt egale in diametru cu cele de pe Golf IV/Bora.

Cine stie este rugat sa raspunda. Merci. :lol:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Maine ma uit la Octavia si iti zic ce diametru au si compari cu ce e la tine.

Ochiometric par egale, dar mai bine masuram.

Link către comentariu

Merci mult, Toni.

Intr-adevar ochiometric par a fi egale in diametru...

Cand masori sa ai in vedere inclinatia sticlei din fata cadranelor... si sa imi spui si mie, te rog, exact cum ai masurat ca sa masor si eu la mine in acelasi fel.

Am rascolit astazi 3/4 din Net in cautarea dimensiunilor, fara sorti de izbanda insa. :lol:

Link către comentariu

[offtopic] Jumatete din net?! :shock: Ai grija sa nu ajungi aici: http://www.shibumi.org/eoti.htm :lol: [/offtopic]

Dimensiune ceasurilor o poti masura doar desfacand toata unitatea. Partea din fata (unde-i sticla) este detasabila, dupa ce desfaci niste surubele/cleme.

Link către comentariu

Am masurat (fara a da geamul jos). Are 11cm

Cum am masurat: am pozitionat rigla paralel cu ceasurile la jumatatea ceasului (m-am orientat dupa locul de prindere al acului) si am citit uitandu-ma perpendicular pe rigla. :lol:

Link către comentariu

NU vreau sa ma iau la hartza pe tema asta dar esti sigur ca nu e 10.9 sau 11.1?

Link către comentariu

E 11.2cm cu marginea aceea ridicata si 11cm doar ceasul. Mai bine de atat nu am cum sa masor fara sa dau geamul jos, nici n-am avut prea mult timp la dispozitie sa vad cum se poate da jos.

Link către comentariu

Merci, Toni.

O sa masor si eu la fel si o sa postez aici rezultatul (poate va fi util si altora).

Pentru a da jos sticla trebuie dat jos instrument cluster-ul, dupa care se elibereaza cele 8 (cred) cleme ce fixeaza sticla.

Oricum, chiar daca ai avea timp, te rog sa nu dai jos sticla, pentru ca oricum eu nu o voi putea da jos la mine (la Golf este lipita de rama).

Link către comentariu

Am masurat si eu la Golf si par a fi tot de 11 cm. Cu toate acestea, cred ca au alta forma in interior (in partea superioara par mai subtiri decat jos), deci probabil tacho ring-urile pe care le-am gasit la Augsburg nu se potrivesc.

Link către comentariu

Daca te referi la inelele facute de Milotec pentru Octavia, sa sti ca nu merg pe Golf.

Instrument clusterul de Octavia este facut in Cehia si desi pare similar cu cel de Golf nu-i identic.

Eu am pus inele Milotec la Octavia si arata super. De asemenea am schimbat ledurile de la ace din verde in rosu.

Link către comentariu

Da, despre cele de la Milotec este vorba. Ok, merci pentru informatie.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!