Jump to content

Inchidere centralizata Fabia

berbeq
 Share

Postare recomandată

Salutare in primul rand, sunt nou venit pe forum... :D

Acum am si eu o intrebare (mai mule defapt) dar sa nu stresam oamenii.

As vrea sa stiu cam cat costa inchiderea centralizata, eu avand alarma, nu as stii sa va spun ce model este alarma?

Si daca se poate sa functioneze alarma si inchiderea centralizata cu aceeasi telecomanda?

Si daca nu e cu supararea unde as putea sa merg, si sa aibe program sambata ca imi manaca toata ziua serviciul.

Astept cu nerabdare, am tot intrebat in stanga si in dreapta dar nu am aflat mai nimic. :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vrei sa fii un pic mai detaliat? Nu ai deloc inchidere centralizata sau nu ai inchidere centralizata cu telecomanda? Pentru ca daca de inchid usile si se deschid toate cu cheia in broasca inseamna ca ai inchidere centralizata, si atunci nu mai trebuie sa-ti cumperi. Trebuie doar sa cablezi alarma pe firele de inchidere si se rezolva.

Daca nu ai asa ceva, atunci te ajunge destul de scump fiindca trebuie sa-ti schimbi toate modulele de inchidere de pe usi.

Modificat de cmircea
Link către comentariu

Nu se inchide/deschid usile cu cheia in broasa, se deschide doar cea de la sofer, restu cu manutza :D ...

si a devenit insuportabila faza asta...

As vrea sa stiu si eu un pret informativ, si cam unde sa ma duc.

mersi

Link către comentariu

Salutare si bine ai venit printre noi!

Ar fi bine daca ti-ai completa profilul sa stim in ce oras esti...

Daca esti in Buc., poti incerca la http://www.alarmservice.ro/ . Stiu ca sunt atestati pentru interventii pe Skoda.

Link către comentariu

mersi, le-am dat un mail..

eu am mai vazu pe alt site ca e cam 40RON de usa, cu tot cu instalare.

pretul e ok.

sa vedem daca imi si raspund, daca nu sunam.

cam cat dureaza toata treaba asta?? ca m-as duce sambata sa rezolv dar mai si altele de facut... :)

Link către comentariu

• 5 years later...

am o skoda fabia 2000 cam ful la vremea ei inchidere centralizata cu telecomanda din fabrica de ceva timp se deschide singura dupa un anumit timp sise mai inchide singura cate o data va rog daca stiti ceva sa imi spuneti

Link către comentariu

sunt multe variante care trebuie incercate.in primul rand o scanare ar fi de folos sa vedem ce erori ai stocate.apoi trebuie verificate switch-urile din broasca de la sofer sa nu cumva sa fie defecte si sa dea comanda de deschis/inchis. cablajul intre usa si caroserie trebuie verificat sa nu ai fire ciupite.mai e calculatorul de usa(posibil bushit) si in final modulul de confort

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!