Jump to content

Intrebare Injectie


sergiu_tm
 Share

Postare recomandată

Stiu un motor 9A ala de 136 de cai ce are injectia mecanica (ii a unui prieten) problema e ca nu mai are nici injectia nici caluculatoru si nici instalatia electrica. Oare pot sa ii pun injectia mea de pe 2.0 8v (digifant).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Motorul 9A presupun ca e un motor de 2 litri. Logic ca se poate monta Insa datorita softului din calculatorul tau noul motor va avea numai 115 cai nu 136 :blink:

Modificat de ManiacuV6
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

9a ii 2.0 16v cu injectie mecanica. Cu calculatoru nu ar fi problema se poate remapa. Problema ii de montare injectoarele regulatoru de relantiu clapeta de acceratie (la digifant ii o singura clapeta, iar la 9a ii cu una mica una mare ca nu are regulatoru de relantiu)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ai nevie pentru injectoare de simeringurile pentru digifant. Ca sa treci la digifant ai nevoie sa montezi regulatorul de relanti.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

shtiu ca imi trebuie regulatoru. Problema ii daca intra injectoarele cu tot cu rampa in sistemu de admisie si daca pusca clapeda de acceleratie de pe a meu pe 9A (ca asta ii cu doua ca nu are regulatoru ala de rantii)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!