Jump to content

Intreruperi La Motor

daxy2001ro
 Share

Postare recomandată

Sal all

Help

Am un Audi A4 1.9 TDi 131 CP AWX din 2002 , problema e ca mai intrerupe motorul in mers .

Daca merg constant la 2000 de ture se simte cum intrerupe motorul , da in nas odata si apoi merge . Treaba e ca a inceput sa faca destul de des in ultima perioada .

Am fost la service cu ea de 2 ori dar nu au gasit nimic, nimic . Mi-au zis ca e de la motorina , bag acum de la o perioada numai de la OMV si tot asa .

Am ridicat capota si am ascultat motorul foarte atent si am observat ca am o mica mica fluctuatie la motor .

Nu stiu ce sa-i mai fac , i-am schimbat toate filtrele si tot asa .

S-a mai intalnit cineva cu asa ceva ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

s-ar putea sa fie de la supapa EGR, mai exact de la depunerile de pe ea...

Link către comentariu

Fii si tu in randul emmbrilor VWFORUM si trece la profil Localitatea de unde esti si ce mai e de completat acolo. Eu cred ca e un semn de RESPECT.

Cat priveste problema ta e foarte posibil sa fie de la EGR cum spune si stefison care dupa un numar de kilometri de peste 100.000km ( reali :) se umple cu depuneri si trebuie curatata.

Link către comentariu

In Romania EGR se infunda chiar mai des de 100.000 km. Patit eu pe la 30.000. Curatat, mers perfect, si dupa vreo 10.000 iar problema. cred ca este si un defect de fabricatie al EGR. Urmeaza sa fac sesizare sa-l schimbe.

Aveti idee cat poate costa un EGR pentru motorul 2.0 TDI? Multumesc

Link către comentariu

Multumesc .

Se poate curata usor ? , ma gandesc daca pot sa-l curat eu .

Unde se afla EGR ?

10x,

Link către comentariu

cum ridici capota in stanga cum te uiti la motor, capacul taiat unde iese egr sau are o protectie de cauciuc

Link către comentariu

nu numai in romania se umple repede EGR-ul , eu am luat masian din olanda cu egr-ul "dezactivat" cu ajutorul unui surub si a unui colier :)). Tremuratul este aproape sigur de la valva egr. Parerea mea: anuleazo.

P.S. dinc e in ce mai multi oameni care se plang de egr :D

Link către comentariu

Multumesc .

Se poate curata usor ? , ma gandesc daca pot sa-l curat eu .

Unde se afla EGR ?

10x,

acuma am citit inceputul topicului... cred ca e din alta parte, adica geometria variabila ramane agatata sii ia da drumul deodata, de acolo si plecarea brusca, daca vrei sa ne uitam la ea, sunama si se rezolva

Link către comentariu

Nu am gasit EGR . Cert este ca nici nu stiu cum arata sau pe unde se afla ( sa nu radeti de mine da ? :D ) .

Cine ma poate ajuta si pe mine cu mai multe detalii cum ar fi :

Unde se afla ?

Cum il scot ?

Cum si cu ce se curatra ?

10x all

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!