Jump to content

Diferente Motor Audi/ Vw?

Golf 1600
 Share

Postare recomandată

Scuze daca intreb prostii, dar exista diferente intre un motor 1,9 tdi de la un Golf, fata de 1,9 tdi de la Audi, ambele avind aceeasi putere? Intr-o discutie, cineva sustinea ca aceste diferente exista :) Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Toata smecheria consta in amplasarea suportilor ( motor logitudinal/ motor transversal) . E posibil ca suportii sa fie prinsi in alte gauri practicate in blocul motor . Insa blocul e turnat la fel si gaurile nu sunt prelucrate. E nevoie de gaurire si de facut filet ( cu un tarod).

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Eu zic ca trebuie sa precizezi mai multi termeni de comparatie ca sa poti da un raspuns clar.

Ca pot fi PD sau nu si sa aiba ambele 90 cai de exemplu! Pe langa amplasament, etc.

Link către comentariu

un AWX de pe Passat are alte prinderi fata de un AWX de pe AUDI ?

Link către comentariu

nu... de la audi la passat nu sunt diferente, dar de la golf sunt ca e motorul amplasat invers

on topic diferente sunt si la turbina, la golf vine cu tot cu galeria de evacure pe cand la audi turbina se deface de pe galerie

Link către comentariu

Salutare oameni buni.

Am comandat si eu o Skoda Octavia tour motor de 101 CP.

Am inteles ca acest motor este prezent si pe Audi (A3 mai exact). Mi s-a mai spus si ca exista diferente intre motorul de 101 si cel de 90 CP, diferente care tin de injectie si alte chestii.

As vrea sa ma lamureasca si pe mine cineva daca se poate.

Multumesc anticipat.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!