Jump to content

Injector Defect Audi A4

felix12xwk
 Share

Postare recomandată

Deci, am un prieten care detine un AUDI A4 si are nevoie de un injector cu urmatorul cod: 0414720209 PDB 013, cod motor AWX, 130 cp. Din pacate nu mai poate circula cu masina din aceasta cauza, motiv pentru care m-am decis sa apelez la acest forum.

Daca poate cine sa ajute in aceasta problema, ma refer la un pret mai omenesc, ca din ce mi-a zis el unul nou este la vreo 1.000 E.

Multumiri anticipate!!

Tel. 0721.80.67.08

Modificat de felix12xwk
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Incearca sa iei un pret de la Volksman. Gasesti AICI topicul lui cu piesele si datele de contact.

Link către comentariu

Imi vine destul de greu sa cred ca un injector pt motor exact acelasi cod ca al meu poate ajunge la 1000 de euro, in ritmul asta ar insemna ca un motor cu totul sa ajunga la peste 10-12 mii de euro... sau poate asa e :emthup:. Oricum din ce stiu eu pretul e de aproximativ 400 de euro si cum spunea rapier cauta pe la volksman sau pe la dezmembrari, unul sh nu ar trebuii sa coste mai mult de 150 de euro.

Link către comentariu

Omu e disperat :lol: (va dati seama cu asa o frumusete de masina sa o tina in parcare), asa ca daca puteti cu un nr. de telefon, ceva, pentru ca suntem din Slatina, cred ca v-ar fi vesnic recunoscator. :Driver:

Chiar acum cateva minute m-a sunat si m-a intrebat daca am aflat ceva.

Modificat de felix12xwk
Link către comentariu

Astazi am discutat iar cu el si mi-a zis ca nu are suficienti bani pentru unul nou, de fapt ii trebuie doua, asa ca please exista vreun crestin sa de-a o mana de ajutor.

Link către comentariu

De ce nu incerci la diverse site-uri ale parcurilor de dezmembrari. Exemplu:

aici

...

sau incearca la telefoanele 0745-043703, 0722-781344 (firma de dezmembrari DANCOR). Firma este langa Ploiesti, am vazut pe net ca au doua motoare complete, dar poate te intelegi si de niste injectoare. Stiu ca dau si garantie (am cumparat de la ei si mi-au inlocuit reperul). Si mai stiu ca primesc marfa din Germania destul de frecvent, asa ca daca nu au acum, poate mai tarziu.

Link către comentariu

am un amic caruia i-a crapat motorul si a pus altul nou, sa vb cu el si-ti comunic pretul/buc

Link către comentariu

omu ma uit aici la mine in sua sa vad cat sunt pentru ca pun pariu ca sunt mult mai ieftine decat in europa am nevoie de urmatoarele anul masini modelul marca si tipul de motor

Modificat de VALI
Link către comentariu

Cipos, te salut pe tine in primul rand, inca o data ai dovedit ca esti tare in masini, in legatura cu subiectul i-am dat numarul tau de telefon prietenului meu asa ca nu stiu daca te-a sunat sau nu. Pe de alta parte, as vrea sa-ti reamintesc ca vreu sa vin la Buc pentru rezolvarea problemei cu limp mode.

Pentru Servo si Audi-m vreau sa va spun ca am accesat aceste site-uri si am luat niste nr. de telefon pe care i le-am comunicat celui necajit, dar cand a sunat i s-a spus ca nu au asa ceva.

Link către comentariu

ma sunat si cand i-am zis sa revina si facusem rost de nr de tel nu a mai sunat :soothe[1]:

Link către comentariu

• 2 months later...

Se poate inchide, s-a rezolvat pbl. la cineva din Pitesti. Nu ma intrebati detali ca nu stiu.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!