Jump to content

Lumini avertizare usi

Al Bundy
 Share

Postare recomandată

Stiu ca am mai dschis un topic despre acest lucru, dar nu il gasesc. Daca il gaseste un moderator rog sa le uneasca.

Dupa indelungi studii, scheme electrice de Golf ca de Octi nu am gasit, am reusit sa descifrez unde sunt legate becurile din usi care lumineaza la deschiderea portierei. Am fecut o proba si functioneaza ca cele originale. O sa revin cu un tutorial dupa ce le montez. Pana atunci raman mai multe probleme:

1 de unde iau banda dublu adeziva pentru a lipi la loc bariera de vapori de pe fata de usa?

2 de unde iau bande izolatoare textila, cum e cea de pe instalatia masinii ca cea de plastic se imnoaie edezivul de pe ea in timp?

3 cat o costa o lampa originala de portiera ?(incerc sa adaptez un bec in cea care exista pe masina)

Intre timp am schimbat LED-ul rosu de lainchiderea centralizata cu unul transparent dar care lumineaza albastru. Este mai frumos asa.

O sa scriu si pasii care se executa la demontarea portierei, cu tot cu foto. Ce marime trebuie sa aiba o poza sa poate fi introdusa in topic sau tutoria?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

1 de unde iau banda dublu adeziva pentru a lipi la loc bariera de vapori de pe fata de usa?

Am vazut la Cora parca era 3M.

Modificat de wub
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Dupa atatea zile am vazut ca cele 2 posturi nu s-au unit asa ca o sa continui aici...

Am reusit sa-mi montez luminile in usi, dupa vreu 3 ore de munca. Sunt tipicar cand e vorba de lucrari, am facut si poze....

Am gasit banda dublu adeziva la AUCHAN, banda izolatoare textila in targ la Vitan, iar lampile nu le-am comandat ci am incrucisat (alipit) ochii de pisica originali cu 2 lampi portbagaj Dacia, au iesit frumoase si pe interior.

Incerc sa dau cate o explicatie ptr fiecare poza facuta dar NU stiu unde o sa le pun.

Unde sa postez un tutorial pe aceasta tema (include si demontarea fetelor de usi de Octi 1) ?

Link către comentariu

Nici un raspuns sau un sfat?

Link către comentariu

• 2 weeks later...

gasesti in drumul taberei la seleniu (tricodava) mufe mama cu 1 leu bucata.

Link către comentariu

multumim........poate la o intalnire vedem live ce a iesit

Link către comentariu

Gata acum este definitiv montajul, s-au potrivit cele 2 cleme mama de la mufa de la placuta de frana cu senzor, placute care le-am schimbat. Bine ca nu am aruncat mufa.Pentru a introduce clemele trebuie slabita o chestie roz de pe lateralul mufei, acea chestie tine toate clemele dinnauntrul mufei sa nu iasa in afara...

Mai inainte am incercat sa folosesc pini mama de la mufa de casetofon, cea EURO dar sunt prea mari.

Modificat de al bundy
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!