Jump to content

Roll up/down windows din cheie - Inchidere/deschidere automata a geamurilor din cheie/telecomanda

BogMW
 Share

Postare recomandată

@cipiripi - te pot ajuta eu. Din cate imi aduc aminte, ti-am lasat saptamana trecuta mesaj cu nr. de tel. unde poti sa ma gasesti.

Daca mai sunt doritori din Timisoara pot sa ma contacteze. :lol:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

de unde stiu daca am modulul confort sau alte chestii de`astea? pe golful meu scire "edition".

am sanse sa`mi ridic geamurile din cheie?

Link către comentariu

1. - cheia e tip briceag?

2. - daca bagi cheia in usa si ti pe deschis iti coboara geamurile?

In cazul in care sunt indeplinite cele de mai sus, se poate adapta pe masina ta inchidere/deschidere geamuri din telecomanda.

Daca ai drum prin TM si vrei activata functia, gasesti nr. mele de tel. la profil.

Link către comentariu

Mai este un post similar in cadrul "Passat B5" si vreau sa mentionez si aici. Procedura de setare a acestei optiuni poate fi pt unii simpla pt altii nu. Contra sumei de 20 RON setez aceasta optiune la oricine are un VAG . (deschiderea si inchiderea geamurilor DIN TELECOMANDA ORIGINALA A MASINII FARA A AVEA ALARMA SUPLIMENTAR INSTALATA !!!!)

PM ,reply sau YM misu_m02

Sal, as vrea daca se poate, sa intreb si eu pentru vw bora din 2005 cu inchidere centralizata si alarma din fabrica daca se poate activa optiunea cu geamurile care sa se ridice DACA TIN 4-5 SECUNDE apasat pe cheie la butonul inchidere.Mentionez ca pot sa ridic geamurile daca introduc cheia in yala de la portbagaj si o tin 2-3 secunde pe inchis.....de asemenea as mai vrea sa stiu daca poti sa repari lumina de pe usa de la sofer (buba lor ) si cam cat m-ar costa.....multumesc anticipat

Link către comentariu

Salut,

In Bucuresti la cine trebuie sa apelez sa imi faca si mie sa mearga functia de roll up pt geamuri? Redmann din pacate e plecat din tara si se intoarce peste cateva luni! :)

Link către comentariu

Se poate modifica capotarea/decapotarea la un Audi a4 cabrio 2004 printr-un "long touch" fara a mai fi nevoie sa tin apasat butonul pe toata perioada capotarii/decapotarii?Nu am putut deschide un topic nou asa ca m-am aciuat si eu pe aici:).Oricum as vrea sa rezolv si partea cu inchiderea/deschiderea geamurilor din telecomanda...daca vrea sa ma ajute cineva contra cost bineinteles.Multumesc anticipat!

Link către comentariu

Pentru Touareg 2007 7L se poate face din telecomanda up/down?

Cu cheia in usa merge.

Link către comentariu

mari escroci astia de la vw daca nici la touareg n-au facut default setarea

deh, ca audi e mai cu mot....

inca nimeni dornic sa-si prinda urechile la bitii centralei mele? ia sa va vad.... :cheers:

Link către comentariu

• 5 weeks later...

Salutare!

Am si eu o rugaminte la toti cei care activati aceasta functie.

Mi-am cumparat un laptop cu port serial si un vag com serial de la cuiuda caruia ii multumesc pe aceasta cale.

Problema este ca nu stiu de unde sa rulez acest program pentru a se conecta la modulul respectiv.Mai exact am incercat sa rulez vds-pro din windows dar nu se conecta la modul.

Trebuie rulat din DOS ? Daca da ce program trebuie sa folosesc ?

P.S : atat portul serial al laptopului cat si interfata functioneaza.Le-am testat in Windows cu Vag-Com-ul.

Link către comentariu

@ToledoGl

Trebuie sa faci un CD bootabil in care sa incluzi si acest program VDS-pro. Toate comenzile le dai din MS-DOS. Da-mi adresa ta de YM si incerc sa-ti trimit CD-ul bootabil cu vds-pro

Link către comentariu

Stie cineva valorile ce trebuie schimbate si codurile respective pentru controller-ul de pe masina mea ? 1C0 959 799 E

Multumesc anticipat!

Link către comentariu

Stie cineva valorile ce trebuie schimbate si codurile respective pentru controller-ul de pe masina mea ? 1C0 959 799 E

Multumesc anticipat!

Ciao,

teoretic ar trebui sa ai la adresele 04361/04362/04363 aceleeasi valoare. Daca e asa , scazi 8 din aceasta valoare si scrii la loc rezultatul. Daca, crezi ca te depaseste apeleaza la unul dintre colegii de pe forum, nu de alta dar nu cred ca vrei sa ti se deschida geamurile cand apesi frana :)

Bafta.

Link către comentariu

Salut.

Iti multumesc mult pentru idee dar am reusit sa fac setarea sa functioneze inspirandu-ma dintr-un fisier pdf special pentru leon.Am facut la fel cum mi-ai spus tu.Valoarea initiala era 10 si am modificat in 02 si acum totul functioneaza ok.

Iti multumesc pentru toti pasii expusi si pentru creearea acestui topic :)

Intre timp am reusit si la un G4 din 2003.

Link către comentariu

Masina mea nu are alarma ci doar inchidere centralizata. Are modulul confort instalat insa din fabrica si pot face roll up/down la geamuri din cheie.Tot ce trebuie sa fac e sa tin mai mult cheia pe deschis/inchis.

Link către comentariu

@motoflici

se poate programa controlerul din modulul confort pentru a actiona, din telecomanda, ridicarea/coborarea geamurilor

Modificat de cuiuda
Link către comentariu

Eu nu am telecomanda :D Cand ziceam ca tin cheia pe inchis/deschis ma refeream ca o tin in butuc :P

Link către comentariu

hm ..

touareg 2003-2004, v6 benzina, are functia dar merge doar cu cheia nu si din telecomanda

g5 gti 2007, merge si din cheie si din telecomanda

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Salut

Masina mea are alarma din fabrica dar geamurile se inchid sau deschid doar cand rotesc cheia in butuc in sensul respectiv. Problema este ca nu vrea si din telecomanda. Stie cineva de ce?

Link către comentariu

Fiind din Bucuresti citeste mai sus si vei gasi si cine sa iti rezolve problema!

Eu caut pentru Constanta daca e cineva care poate sa ma ajute ?

Link către comentariu

... Stie cineva de ce?

Da...Nu e activata functia :) .Citeste acest topic de la inceput si vei intelege ce si cum...

Link către comentariu

la mine la vw polo 2007 1.2 merge am inchidere pe cheie tip briceag din fabrica ma poate ajuta cineva?

Link către comentariu

Salutare, sunt si eu nou pe forum, si as avea o intrebare, scuze de offtopic, am cautat la search dar nu am gasit, daca se poate sau daca stiti sa imi spuneti si mie unde as putea gasi si eu un "Set ornamente praguri interior golf 4 cu edition", daca stiti la ce ma refer, sunt mai multe modele (Edition, Pacific, Ocean, ...) multumesc anticipat, noroc :)

Link către comentariu

la mine la vw polo 2007 1.2 merge am inchidere pe cheie tip briceag din fabrica ma poate ajuta cineva?

Da te poate ajuta :)

Ai telefonul meu in profil.

Link către comentariu

Salutare, la mine pe echiparea elegance merge activata functia? Are cheie briceag din fabrica.

L.E. am uitat sa specific si sa intreb daca din Cluj e cineva care poate face asa ceva.

Modificat de cgadalean
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!