Jump to content

Roll up/down windows din cheie - Inchidere/deschidere automata a geamurilor din cheie/telecomanda

BogMW
 Share

Postare recomandată

Iata ce am facut...si unde m-am impotmolit. Am introdus codul 19283...post-26868-1279033524_thumb.jpg

Jos in stanga apare: "H0959433B C2L Komfortgerbt"

Modificat de Magnetu
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pai acolo dai OK . Dupa care trebuie sa intri in 26 sa vezi pe fiecare adresa ce valoare initiala ai . Dupa aceasta intri pe 27 si modifici adresele respective cu noile valori . Ai aflat ce cod ai pe modul 46 ? In functie de asta pot sa-ti spun ce adrese trebuie modificate . Daca nu te descurci da-mi un telefon si vorbim .

Link către comentariu

Magnetu:

Nu merge activata aceasta functie cu VDS Pro pe tipul tau de centrala;

Ai incercat in LC ?

Link către comentariu

Da, aici am dat OK si apare: post-26868-1279034923_thumb.jpg. De aici revine in 46.

Am verificat cu VAG-COM si e corect modulul meu este: 7H0 959 433 B post-26868-1279036455_thumb.jpg.

Cred ca ai dreptate, adresele sunt secretul. De unde pot lua adresele pentru modulul(modulele) meu(mele)?

Ups, pana am scris eu a raspuns Turbocip. Nu, nu am incercat in LC. Ce-i ala? :))

Modificat de Magnetu
Link către comentariu

Cum a scris si turbocip pe acest modul nu merge in felul acesta .

Link către comentariu

Am inteles. LC inseamna Long Coding si se face cu VAG-COM?

Daca da, am incercat ceva dar la mine nu merge "ghidusia" aia cu bifat bitii. Am reusit sa fac deschiderea selectiva, incuiat la 15Km/h... dar asta cu geamurile ma dispera. :))

Link către comentariu

Da: LC = Long Codding

Link către comentariu

la phaeton cum se poate face ?

Modificat de magdalena
Link către comentariu

Posibil din Long Codding

Nu am avut nici un Phaeton pana acum

Link către comentariu

La Coding II cerea cod de acces nu a mers :icon_thumright:

Link către comentariu

Nu la Codding II se face codarea .

Ce an de fabricatie este Phaetonu-ul ?

Link către comentariu

Salut.

Am incercat si eu sa-mi activez functia si se pare ca nici una din variantele de modificari nu merge.

Este un Polo 1.4 TDI 9N3 din decembrie 2005 BNM .... ce am retinut era ceva cu Q959433 ... topicul l-am citit dar nu stiu sigur daca este modulul la care inca nu s-a reusit activarea.

Daca puteti sa-mi dati niste valori pe care le-as putea incearca si care ar fi posibil sa mearga v-as fi profund recunoscator :)).

Va multumesc anticipat !

PS: intre timp mi-a dat turbocip raspunsul pe e-mail ca nu se poate .... multumesc pentru promptitudine.

Modificat de Snake_CMC23
Link către comentariu

Phaetonul era 2005. Avea optiune pe Adaptation. A salvat-o, dar nu merge.

Link către comentariu

Cum adica "Era 2005?" Nu mai este ?

Daca se poate face un screenshot in Centrala de confort - ar fi foarte util.

Altfel ar trebui sa vad masina ca sama pronunt exact.

Seara buna

Link către comentariu

Ei da nu mai este ca nu il tin dupa mine :icon_thumright:. Centrala de confort era 3D0 959 933 F si da stiu si eu topicul pe vwvortex daca te gandeai la el, si am facut si ce zice acolo si tot nu a vrut(ca nu mai e :Driver:)

Link către comentariu

Inchiderea geamurilor din telecomanda atunci cand incui masina se face foarte simplu cu un fir legat de la plusul becului din portbagaj la un releu de dacie de stergatoare (acela care dupa ce dai cu stropgel iti da din stergatoare de 3 ori) si apoi la mufa din portbagaj care actioneaza inchiderea centralizata. Toata smecheria functioneaza numai daca ai inchidere centralizata pe telecomanda si atunci cand incui masina din yala si tii cheia inclinata spre dreapta se inchid si geamurile. Nu conteaza daca este yala de la usa sofer sau yala de la portbagaj. Eu am facut smecheria pe o bora 2005. Am sa o desfac si am sa va arat cum se face si cum functioneaza. Daca sunteti interesati, lasati-mi un reply ca sa nu o desfac degeaba.

P.S. - toata chestia nu dureaza mai mult de o ora si ai nevoie de cunostinte medii in electronica.

Modificat de Drey
Link către comentariu

IA sa ne faci schema ca sunt tare curios. O sa-ti explic dupa aia de ce vreau sa vad.

Link către comentariu

Pe mine ma interesa in principiu (la polo din semnatura) sa deschid si sa inchid geamurile din cheia briceag....Are tot pe ea si alarma si inchidere centralizata din fabrica, se inchid si se deschid geamurile cu cheia in yala...numai ca modificarile cu VDS-u se pare ca nu se fac la acelasi adrese ca la golf 4 de exemplu. Cred ca cineva stie la ce adrese se fac modificarile dar nu vrea sa ne spuna :).

Treaba aia cu releul este pentru cei care uita sa isi inchida geamurile sa se inchida odata cu usile. E utila pentru unii.

Modificat de Snake_CMC23
Link către comentariu

Inca nu cred ca stie nimeni , sigur nu ar tine ascuns , arata-mi un polo care are functia activata din VDS.

Daca aflam , o sa si postam adresele.

Link către comentariu

• 1 month later...

Am citit tot topicul dar nu am inteles daca pot face sa se ridice geamurile din telecomanda cu ajutorul vag-com-ului 3.11 si cum se face procedura.Mentionez faptul ca am inchidere de fabrica si daca tin cheia intoarsa in yala se ridica geamurile sau se lasa. Please, help me. Va multumesc anticipat.

Link către comentariu

Merge doar daca e serial si cu vdspro. Te pot ajuta daca vrei.

Link către comentariu

Ady

Zi-ne si ce modul de confort ai - si iti dau codarile.

Daca nu ai interfata seriala - vezi postul de mai sus !

Link către comentariu

Pe G4 am reusit sa activez roll-up/roll-down (pe mine ma interesa de fapt roll-down, pt. ca am deja un modul instalat in usa din 2004 cand am luat masina si i-am pus alarma aftermarket) astfel:

addr / old / new

04361 / 10 / 2

04362 / 10 / 2

04363 / 10 / 2

(conform ghidului ar fi tb. sa gasesc 74 la cele 3 adrese pentru modulul de confort 1C0 959 799 B, dar am gasit 10...).

Apoi am incercat sa activez functia pe un Sharan 2002 din familie, dar surpriza, nu exista modulul CCM cu id 46. Se pare ca la Sharan peste 2001 centrala de confort este in modulul "09 Central Electronics".

Iata detaliile in urma scanarii cu vag-com a acestui modul:

Address 09: Cent. Elect.

Controller: 7M3 962 258 S

Component: Multifunkt.Einh 0001

Coding: 04097

Shop #: WSC 00000

1 Fault Found:

01135 - Interior Monitoring Sensors

35-10 - - - Intermittent

Am tot cautat pe forum (si in general pe net), dar nu am gasit detalii despre acest modul si mai ales despre cum se activeaza diversele functionalitati de confort (inchidere usi la 15 km/h, claxon scurt la activare/dezact. alarma, roll-up/down windows etc). Am gasit o singura pagina despre codarile acestui modul, insa deja devin pesimist pt. ca nu se face referire la niciuna din functionalitatile astea...

Aveti vreo idee?

merci

Link către comentariu

Da, dar gasesc niste ciudatenii - nu au nimic in comun cu ce am eu pe G4 in modulul 46. Nu le mai tin minte, iar masina e plecata de acasa pt. vreo luna...

In schimb am inceput sa gasesc ceva detalii pe net, insa in spaniola, aici si tradus spanish-english aici

Zic ei ceva de auto-lock, auto-unlock si beep-urile din claxon, insa nu gasesc nimic legat de roll-up/down.

Am mai gasit niste detalii in germana si aici (tradus DE-EN aici) insa tot nimic legat de roll-up/down. In schimb se pare ca se poate modifica viteza la care sa faca auto-lock (default 14 km/h)...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!