Jump to content

Roll up/down windows din cheie - Inchidere/deschidere automata a geamurilor din cheie/telecomanda

BogMW
 Share

Postare recomandată

• 2 months later...

Salut. Scuzati ca intreb asa... dar cine ma ajuta si pe mine in Bucuresti cu activare roll up/down la un Seat Leon 2002? Am alarma din fabrica si merge faza din butuc. In valcea am incercat la reprezentanta si la vreo 2 baieti si au zis ca nu'mi pot ei activa... Astept o mana de ajutor :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Suna-ma si o rezolvam , in functie de ce Cent Conv ai pe masina.

Telefonul il ai jos in semnatura mea.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Cine imi poate trimite si mie o copie buna a VDS-Pro-ului? As vrea sa-mi activez si eu functia roll-up din telecomanda la al meu Toledo. Modulul este 1J0 959799AH.

Link către comentariu

Daca iti completai profilul (cu mail sau messenger) , poate iti sarea cineva in ajutor :)

Altfel nu vad cum

Link către comentariu

si eu as vrea sa imi activez functia asta,deci se poate face cu VDS?l-as vrea si eu daca ma ajuta cineva.

Link către comentariu

Vezi ca ai nevoie de un laptop cu win98 sa-l bootezi in MsDOS si sa aiba port serial nativ, interfata tot pe serial.

Link către comentariu

Mie-mi merge functia din telecomanda, dar am observat ca daca bag cheia in incuietoare in acelasi scop nu merge.

De ce?

Link către comentariu

Salutare la baieti, am citi toate mesajele si nu am gasit pana acum procedura de activare utilizand o interfata VAG TACHO 3.01.

Daca ma poate ajuta cineva este binevenit. Am reusit sa salvez programarea actuala a modulului de comfort .

Intrebarea este cum gasesc adresele ce trebuie modificate, am deschis fisierul cu winhex-ul si nu ma descurc mai departe.

AICI puteti descarca fisierul original .eep

Va multumesc!

Link către comentariu

Nu stiu daca se poate face tacho. Am deschis fisierul si am vazut ca ai seria de immo in el ceea ce ma face sa cred ca ai citit din ceasurile de bord. Eu am folosit un vagcom serial nativ si un programel numit easyyccm, de pe un stick bootabil. Daca ai asa ceva iti pot da softul meu modificat. Am modificat un soft de pe un passat 2003 tot 4 motion. Singura problema e ca trebuie sa iti raadaptezi telecomenzile.

Link către comentariu

Srvceinf, cu VagTacho poti citi DOAR IC si Immo (ceea ce ai citit si tu). Nu poti citi alte module, de ex. modulul 46, CentConv.

Pentru a putea face citirea/modificarea modulului confort ai nevoie de VDS-PRO, laptop cu port COM, interfata VAGCom cu mufa pe serial (Com).

Link către comentariu

Asa este ai dreptate acum mi-am dat seama ca am salvat imobilizatorul si nu modulul confort. Cred ca am sa incerc cu K+CAN commander, stiu ca pot citi orice modul cu el.

Cobor la masina si pun rezultatele aici. Cel putin nu m-am conectat degeaba cu Tacho, am aflat PIN.

Are cineva idee unde sunt stocate datele(limba) afisate, intrebarea este pot rescrie epromul sa afiseze in limba romana ce mesaje vreau eu sau nu?

Va multumesc!

Modificat de Srvceinf
Link către comentariu

Incearca sa citesti topicul de la inceput ; sunt sigur ca te ajuta mult sa nu mai incurci interfetele !

forceturbo ti-a explicat ceva - tu vad ca ai inteles altceva.

Link către comentariu

Am inteles ce a spus omul, incercam sa gasesc o alta modalitate de a citi epromul si m-am gandit ca atat timp cat sunt interfete pe USB ce citesc eprom ECU, IMMO...poate este una care citeste si confortul. Am incercat mai devreme cu un K+CAN 1.4 dar nu vrea sa citeasca confortul.

Link către comentariu

@Srvceinf - NU poti !!!

VDS Pro - citeste topicul de la inceput.

Link către comentariu

salut, nu am mai scris pe forum dar hai sa intreb si eu ceva, aveti idee daca la un passat am schimbat modulul de confort cu unul cu acelasi cod dar de anglia, cum se poate seta caci acum geamurile cind dau sa le inchid se deschid si invers, doar cel de la sofer merge in sensul corect....ce porcarie

Link către comentariu

Daca esti din Bucuresti vino sa verificam ce codding-uri sunt pe ele. (si in functie de ce gasim stocat ) sa ii facem codarea corecta /

Oricum e ciudat . Poti sa ne spui ce modul de confort este ? Un screenshot facut in Cent. Conv. ne ajuta foarte mult .

Link către comentariu

daca e sa vin la voi la firma la ce pret s-ar ridica lucrarea daca reuseste?

Link către comentariu

• 3 weeks later...

a reusit cineva sa rezolve problema pt 6Q0 959 433 E ?

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Aloha!

De o luna ma pregatesc pentru comanda geamuri din cheie. Am laptop+MS-DOS+cablu serial+VDS-PRO-DOS. M-am conectat cu el, m-am logat la "46", dau "11" si imi intoarce un OK...si gata. nu pot citi EPROM...si asa mai departe. :blink: E de la masina? de la program? sau de la mine?

Nu ma lasati sa o iau razna!!!! Multumesc! :screwy:

Link către comentariu

Ce modul ai ? Cand introduci adresa in 26 ce se intampla ?

Link către comentariu

Modul? Te referi la "cablu" sau la "masina"...nu sunt foarte bun cunoscator, abia de 2 luni "vorbesc" cu masina si tot ce stiu am invatat de pe net, datorita voua.

Am vazut ca e important si numarul de VAG...p'ala cum il citesc?

De introdus nu ajung sa introduc nimic. Doar 46, apoi 11 si imi intoarce un OK.

Ma duc sa fac cateva poze si o sa le pun aici.

Link către comentariu

Scaneaza cu vagcom modulul 46 si spune ce cod ai pe el sau vezi in vdspro dupa ce te conectezi in partea stanga -jos daca apare ceva de genul asta: 1J0 959 799 AH .

Dupa asta se poate spune ce adrese trebuie modificate .

Modificat de aurelian08
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!