Jump to content

Roll up/down windows din cheie - Inchidere/deschidere automata a geamurilor din cheie/telecomanda

BogMW
 Share

Postare recomandată

Se pare ca nu merge cu ceea ce am eu la dispozitie...:wub:

Am un prieten care are un cablu KKL si il folosea la chestii mai marunte cu un vagcom 311. In vagul asta nu apare pe nicaieri long coding asa ca m-am blocat.

Am vazut ca long coding ar merge pe vagcom 704.1 insa vad ca nu merge pe cablul asta(nu vede cablul) din cauza licentei din cate mi-am dat seama.

Eu am la ibiza activata optiunea de selective unlocking(aia enervanta care deschide doar portiera de la sofer cand apesi o data si toate abia dupa a doua apasare) si as fi vrut sa dezactivez porcaria...dar nici asta nu am reusit.

Any advice ???...ce soft sa folosesc cu cablul pe care il am?

Cu vagcomul care functioneaza(311) nu am acces la nici una din optiunile care ma intereseaza(selective unlocking - neaparat, ca ma enerveaza; si roll windows - nice, dar nu neaparat)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cu vagcom 311 nu merge activata aceasta functie...de fapt la modelele pana in 2004 cred ca nu merge activata cu nici o versiune a VagCom-ului

:lol: Discutii despre interfete cred ca gasesti aici

http://vwforum.ro/index.php?showto...amp;hl=discutii

Eu cred ca interfata nu e "FULL Registred". Sa inteleg ca interfata e Home Made? E pe port serial sau USB. Cred ca si cu vagcom 311 poti sa ai acces la optiunile care te intereseaza. Da mai multe detalii despre interfata

Modificat de cuiuda
Link către comentariu

VagCom 311 nu stie de Long Coding ; mergi la cineva care are VCDS original si te poate ajuta in problema cu Selective Unlocking !

Link către comentariu

Salut,

Revin cu detalii: cablul e cumparat de pe ebay si cica ala care i l-a vandut i-a spus ca e acelasi lucru cu cablul care il comercializeaza aia de la Ross...... si e pe serial dar folosit cu un adaptor serial usb fiindca laptopul nu are serial.

Am reusit astazi totusi sa dezactivez optiunea de selective unlocking cu vagcom 311 urmand niste pasi pe care i-am gasit pe forumul seatcupra.net

"

To disable Selective Unlocking...

Turn on ignition, start up VAG-COM...

Go to "Select control module" from the main menu.

Select "46 - Central conv."

Click on "Recode - 07"

The number in at present will be a even number, add one to that number to make it an odd number then click "Do It".

Remove keys from ignition and lock the car - the next time you go to unlock pressing the unlock button will unlock everything.

"

La mine a functionat brici...daca mai este cineva stresat ca mine de aceasta optiune poate sa incerce ca nu are ce pierde.

Imi cer scuze de povestea asta cam off-topic !

Am sa incerc si faza cu roll windows...trebuie sa fac rost de vds pro si sa vad cum fac cu dosul. Faza ca mai am un laptop oleak mai batranel care are serial doar ca e ultraportabil(chipurile) si nu are nici unitate optica si nici discheta si nush cum sa fac sa bootez in dos...am sa incerc cumva cu un memory stick bootabil...vad eu.

Va anunt daca reusesc cumva.

Toate bune !

Link către comentariu

Am reusit astazi totusi sa dezactivez optiunea de selective unlocking cu vagcom 311...

Am sa incerc si faza cu roll windows...

Ti-am spus ca poti cu vagcom 311... :P

La activarea roll windows, te chinui degeaba cu alte "inventii"...Ai spus ca ai un laptop mai batranel. Daca ai Windows `98 cred ca poti folosi vds-pro in MS-DOS...Parerea mea.

turbocip ce parere ai? Am spus bine? :)

Link către comentariu

Mai batranel dar nici chiar asa...e un dell d400 dar e cu windows XP...tu spui sa folosesc command promptul? si sa lansez vds-pro de acolo?

Eu imi imaginam ca trebuie sa bootez in dos...

Apropo, ce versiune de vds-pro ar trebui sa iau si de unde?

10x a lot

Link către comentariu

Nu merge din command prompt in xp . Trebuie sa bootezi si sa intri in dos iar de acolo sa lansezi vdspro.

Mess: aurelian08

Modificat de forceturbo
Link către comentariu

Stie cineva unde se afla antena pentru inchiderea centralizata la jetta/golf mk5? Am gasit ceva printre primele pagini ale acestui topic dar indicatiile erau pentru mk4 si desfacand astazi capacul de deasupra pedalelor nu am gasit firul mentionat pe acolo.

Problema mea este de fapt ca nu mai pot inchide geamurile din telecomanda, tianand apasat pe inchidere, la fel si la deschidere. Se misca cativa centimetri dupa care se opresc...Am schimbat bateria la cheie dar la fel face :) Ma gandesc ca poate rezolv ceva daca lungesc antena aceea aflata in interiorul masinii.

Link către comentariu

Ar trebui sa fie acolo unde ai cautat tu / si sa se duca sub tapiseria stalpului stanga fata [sofer].

Link către comentariu

Asta banuiam si eu, insa am nevoie de locul exact in care se afla (care mufa, ce culoare are firul, eventual o poza ceva :D) ...altfel riscul de a face vreo tampenie este foarte mare :)

Am tot cautat pe net dar n-am gasit nimic.

Link către comentariu

Dar dacă geamurile se mișcă c

Link către comentariu

Am banuit ca problema ar fi semnalul radio pentru ca din cheie functioneaza perfect, nu dau semne sa 'agate' sau altceva.

Link către comentariu

Salut,

Doresc si eu sa-mi activez optiunea de roll up/down.

Cine se ofera sa ma ajute?

THX

Link către comentariu

Ia legatura cu turbocip si te rezolva .

Link către comentariu

• 2 weeks later...
Mi-am activat si eu rollup/down fara probleme . Daca doreste cineva din zona il ajut cu placere .

Salut, eu sunt din Bistrita dar o sa-mi fac un drum prin zona, daca ma poti ajuta si pe mine... :P

Mersi.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

cine ma poate ajuta si pe mine cu activarea optiunii? Cine e din brasov ca eu sunt pana miercuri in bv... si poate cineva care are 30 de min libere ma poate ajuta.

Link către comentariu

Aici ai cativa colegi din Brasov , care s-ar putea sa te ajute , repet : s-ar putea.
Link către comentariu

acum sper sa reusesc sa dau de ei. I-am trimis mesaj lui piratu ( http://vwforum.ro/index.php?showuser=8072 ) dar nu mi-a raspuns. Cred e ocupat omul si nu are timp de prostiile mele.

Modificat de forceturbo
Regulament Art 6. Posturile monosilabice si/sau posturile care nu aduc nimic bun discuției (gen băgare
Link către comentariu

Este cineva prin zona Vrancei care imi poate activa si mie functia de ridicare/coborare geamuri din chei?Multumesc!

Link către comentariu

Iti pot activa eu aceasta functie dar sunt din Galati.Daca esti interesat ai nr de telefon la profil.

Link către comentariu

E cineva din Timisoara care poate sa-mi activeze functia aceasta? Astept un PM

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Azi intre orele 9-15 am fost in Valenii de Munte si in Ploiesti .

Te pot ajuta in Otopeni - daca poti sa ajungi .

Datele mele de contact le ai in semnatura.

Link către comentariu

si eu vreau sunt din resta vin in tm e cineva din tm?care ma poate ajuta?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!