Jump to content

Roll up/down windows din cheie - Inchidere/deschidere automata a geamurilor din cheie/telecomanda

BogMW
 Share

Postare recomandată

In Bucuresti sau Ilfov ( Voluntari - Otopeni ) - va pot ajuta eu cu functia de inchidere/deschidere geamuri din telecomanda.

...

In zona Mures este cineva care ar putea sa ma ajute? <forceturbo> a incercat, dar nu a reusit sa se conecteze.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

FABIAn RuSu
Da, este singurul modul caruia nu ii dam de cap !

Am incercat pe 3 VWPolo cu acest tip de modul - iar pana acum si la nici unul nu a vrut sa se activeze rollup/down windows !

Mai vine cineva cu o parere despre 6Q0959433E ?

aveau trapa cumva Polo-urile ?

Link către comentariu

Nu are nici o treaba daca exista trapa sau nu / este vorba de modul si atat

Daca are si trapa se activeaza si ea .

Cam cat ar costa o setare pentru ridicare/coborare geamuri din telecomanda pentru un Passat?

Ai PM

Link către comentariu

FABIAn RuSu

era doar o curiozitate poate utila pentru mine...

Link către comentariu

Manoka, daca e vorba de masina din profil, nu are cum sa se conecteze deoarece nici nu ai modulu confort pe masina. La tine geamurile si telecomanda e trecuta prin alt modul.

Link către comentariu

Da, e vorba de masina din semnatura lui Manoka. Are geamuri electrice, dar nu are modulul 46. Cum se poate face (daca se poate) inchiderea automata a usilor la 15 Km/h si bip-ul la inchiderea usilor?

Link către comentariu

Nu are modulul 46? sau nu te poti conecta la el? Ma indoiesc ca nu are modulul 46 in 2002...

Asa am patit si eu la un passat din 2003 cu vds cand incercam sa fac roll up windows , nu am mai reusit sa ma conectez la 46 decat dupa ce am scos siguranta.

Link către comentariu

Nu , NU ARE !

Link către comentariu

Salut tuturor!

Eu la Bora mea din 2005 pot inchide/deschide geamurile doar daca tin cheia bagata in usa in pozitia deschis respectiv inchis.Din telecomanda nu vrea!

Mai la toate masinile VAG la care am incercat a mers inafara de un Toureg,faza ce m-a mirat.Exista vreo setare usor de facut? (care s-o pot face eu care nu am nici vagcom ,nici nu ma pricep sa umblu cu asa ceva).Mersi!

Link către comentariu

Nu se poate face fara cablu si softul necesar.

Link către comentariu

Salut tuturor!

Eu la Bora mea din 2005 pot inchide/deschide geamurile doar daca tin cheia bagata in usa in pozitia deschis respectiv inchis.Din telecomanda nu vrea!

Mai la toate masinile VAG la care am incercat a mers inafara de un Toureg,faza ce m-a mirat.Exista vreo setare usor de facut? (care s-o pot face eu care nu am nici vagcom ,nici nu ma pricep sa umblu cu asa ceva).Mersi!

Gaseste pe cineva care activeaza aceasta functie - in zona in care locuiesti tu - sigur iesi mult mai bine decat sa iti cumperi o interfata !

Sau daca vrei sa iti cumperi una te vom indruma cu mare placere sa iti activezi functia rollup/down din cheia briceag

Zi buna :D

Link către comentariu

• 1 month later...

Respecte!

Cineva din Cluj care se ocupa cu activarea acestei functii?

Multumesc.

Link către comentariu

Eu am pus de curind o cheie briceag Thunder si merge inchiderea geamurilor din telecomanda daca tin apasat butonul de inchidere al usilor. Nu merge deschiderea din telecomanda! Tipul care mi-a instalat-o zicea ca nu dar mi se pare anormal sa mearga intr-o directie si in cealalta nu :( . Ma poate ajuta cineva?

Link către comentariu

roaga-l sa iti spuna,pe cel care ti-a facut lucrarea,ce tip de modul de confort ai pe masina [ex: 1C0 959 799 B] si zi-ne si noua / poate a ramas ceva nemodificat

Link către comentariu

Codul modulului este 1J0 959 799 Q. Daca este vorba despre ce cred eu geamurile merg in ambele directii din cheie deci cred ca ar mai trebui facuta vreo legatura, nu?

Modificat de forceturbo
Link către comentariu

Cam asa este,ar trebui sa mearga si cum spui tu !

Vezi daca ai parametrii astia:

Code:

Memory Address / old value / new value

04283 / 8 / 2

04289 / 8 / 2

08628 / 242 / 246 driver side front window

12724 / 250 / 254 passenger side front window

16820 / 250 / 254 driver side rear window

20916 / 242 / 246 passenger side rear window

Sau posteaza ce ai la aceste adrese

Modificat de forceturbo
Link către comentariu

Colega, m-ai cam bagat in ceata! :D

Codurile astea apar ... unde? in ce interfata? Cu ce lucrezi?

Tipul care mi-a pus centrala de comanda a facut-o efectiv fizic, nu s-a conectat la ECU. Codul modulului l-am scris eu de pe carcasa modulului! Nu ma intreba cit am desfacut si cum mi-am scalimbait degetele sa ajung la el :(

Calin

Link către comentariu

Salut

Modulele de comanda a inchiderii si alarmele au numai functia de ridicat geamurile...asa stiam eu. Daca se modificau adresele de mai sus geamurile se inchideau/deschideau din telecomanda originala a masinii fara a mai fi nevoie de un modul suplimentar...Parerea mea :D

Link către comentariu

Salut

Original nu avea telecomanda. Aveam doar cheia aceea cu led si rezerva fara nici un buton! Din cheie merg geamurile in ambele directii, eu am adaugat o cheie briceag aftermarket care are o centrala separata! din telecomanda chei merge doar inchiderea care in momentul in care apas butonul de inchidere al usilor inchide automat si geamurile...

Link către comentariu

Si cred ca geamurile se ridica la un "singur click", nu?Sau tii apasat pana se inchid?

Link către comentariu

highwayman

Vezi cum ti-a legat firele la modulul inchidere centralizata ;sigur ceva e aiurea acolo ....

era un DIY pe undeva despre module cu chei briceag Thunder, o sa verific sa iti dau linkul pe PM daca il gasesc si iti verifici singur conexiunile.

Si cred ca geamurile se ridica la un "singur click", nu?Sau tii apasat pana se inchid?

Asa ar trebui /

Initial am crezut ca cel care i-a facut inchiderea geamurilor - a facut-o software / acum am inteles perfect ce e la el pe masina !

Link către comentariu

Geamurile se inchid automat in momentul in care apas butonul de inchidere!

Turbocip,

am sa caut si eu dar daca cumva dai de el mai repede de miine seara apreciez un link!

Toate bune!

CAlin

Modificat de highwayman
Link către comentariu

Turbocip daca se leaga interfata vagcom serial la un laptop cu ajutorul unui adaptor usb to serial merge activarea functiei sau trebuie obligatoriu port serial la laptot ?

Link către comentariu

Nu merge cu adaptoare. Trebuie obligatoriu port serial la laptop.

Am promisiuni ca in 2 saptamani sa primesc sculele noi si sa te pot ajuta eu la Tg. Mures.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!