Jump to content

Parbriz Golf IV & Bora - schimbare

cretu_dan
 Share

Postare recomandată

Salut.Stie cineva din Brasov pe unde se poate gasi un parbriz de golf 4 la second si cam la ce pret ar fi?

Eu am gasit doar nou la 280 lei si include si montaj.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

280???, esti sigur? Am avut un G3 si i-am spart parbrizul si m-a costat 480 cu tot cu montaj. Daca asta care l-ai gasit tu e 280 nu mai sta pe ganduri ca e ieftin ca bradu. DAR inainte de a-l schimba, verifica-l sa vezi daca e ceva de capul lui. Vezi ce denumire are si da-i google, nu de alta dar poate-l pui si in jumatate de an e zob tot. :pale:

Link către comentariu

• Administrator

Pe langa probabilitatea de a fi chiar SH acel parbriz? Sau asa cum zice si Aerofan, sa fie de o calitate MULT inferioara?

BTW, este un subiect destul de discutat. Vezi in topicele de mai jos:

Parbriz GOLF IV

Parbriz GIV - schimbare pe CASCO

Parbriz

Link către comentariu

am intrebat in Botosani cat m-ar costa parbrizul si montajul si am primit raspuns cu suma de 500 RON ! mai testez piata putin ! iar la suma de 280 RON e chiar pomana . Dar trebuie verificat calitatea parbrizului prima data :)

Link către comentariu

Mai prunci .. :) .. am vazut o multime de sume care mai de care mai departate una de alta .. ideea e pana la urma cat ar costa un parbriz normal si cat ar costa unu cu acel parasoral .. eu am o Bora din 2001 si mi sa cam crapat azi parbrizul .. daca se poate sm nevoie de sume mai exacte fara variatii asa de mari (ma refer la diferente de 150 de lei)

Tin sa va multumesc anticipat .. si .. .. .. SUNT DISPERAT :lol:

Link către comentariu

Am si eu o mica fisura dreapta jos pe parbriz si as vrea sa stiu daca se poate repara sau macar stopa inaintarea crapaturi.

Multumesc anticipat!

Link către comentariu

Parca exista niste solutii sau ceva de genu, dar nu am habar; Eu te sfatuiesc sa-l lasi asa, si cand e sa crape mai mult il schimbi pe asigurare :icon_thumright:

Link către comentariu

• 4 months later...

azinoapte mi s`a spart putin in dreapta parbrizu...insa pana am ajuns acas..din cauza caldurii din masina si frigului de afara s`a marit f rau in cateva ore..am mers sa`l sude..dar din cauza ploii care nu se mai opreste nu se pote repara..daca ploia mai tine 1 zi pot sa`mi iau adio de la el..baiatu care mi`a zis ca il poate suda..mi`a mai facut un parbriz la o bora si tin sa spun ca m`a tinut mult timp dupa..1an..acum intrebarea mea este daca daca as putea sa`l fac prin asigurarea obligatorie.. un prieten in fata mea..i`a sarit piatra la mine in geam..bla bla bla...se poate??

Link către comentariu

• 1 year later...
Salutare!

M-ar interesa si pemine cat ar costa un parbriz de golf IV.

Ma poate ajuta cineva?

Eu am schimbat parbrizul ieri si ma dus 430 cu tot cu montaj .Parbrizul a fost lipit si masina ,a stat, 2 ore nemiscata .L-am montat la PILKINGTON in Ploiesti stiu ca astia pun si prin Germania am inteles ca sunt destul de buni . EU AM FOST MULTUMIT !

Am si eu o mica fisura dreapta jos pe parbriz si as vrea sa stiu daca se poate repara sau macar stopa inaintarea crapaturi.

Multumesc anticipat!

Se poate repara dar sar putea sa te coste cva ,eu am avut o fisura si ma costa 150 ron sa o lipesc si in plus de asta nu iti ofera nisci o garantie .Asa ma costat parbrizu 430 ron cu tot cu montaj .Eu te sfatuiesc sa il schimbi mai ales ca pe drumurile patriei noastre o sa ti sa intinda fisura foarte repede. SUCCES!!!

Link către comentariu

• 2 months later...

daca tipa aia la service ca nu e vina lor iti dau eu un baiat sa-l dea jos si sa-l puna la loc.vine in timpul liber,si face treaba super buna,tot orasul il cunoaste.noua ne-a pus parbrize la A4,Tigra,Cielo,Tico,etc.bafta

LE:face rost si de parbrize noi,si second hand,repara crapaturi si "bule" de-alea

PS:nu-i fac reclama,face treaba buna si am zis sa va ajut.

salut.am parbrizul crapat la golf 4.cum pot lua legatura cu acel baiat?

Link către comentariu

• 2 months later...

salut. cum de la voi cum luati o piatra imediat se crapa geamul sau apare floare, la mine am luat cred ca vreo 20-30 de pietre pana acum si in fara de ciobiturile unde a lovit piatra nu s-a intampla nimic deosebit. sunt mai multe tipuri de parbrize? pe al meu scrie saint gobain sekurit. eu stiam ca geamul sekurit la prima pietricica sare in aer, asta vad ca rezista de parca ar fi din ala duplex, faci gaura in el si nu se sparge de tot.

:)

Link către comentariu

Saint Gobain e printre cele mai scumpe...si are si un pic de renume.Insa stiu un caz de Saint Gobain care a pierdut bantalia cu o banala ragleta de indepartat gheata....

Link către comentariu

• 5 months later...

Am fisuri multe si de sus pana jos la un Golf 4 Edition. Vreau sa-l schimb. Am tot cetit pe aici si mai mult am intrat in ceata! Cum aflu calitatea unui parbriz? Prin Constanta unde il pot achizitiona/monta? Ceva preturi?

Link către comentariu

Saint Gobain am pus si eu acum 3 ani. Calitativ e jenant: am urme de stergatoare (am folosit doar stergatoare bosch si valeo) pe el iar cand bate soarele in el e plin de impuritati si devine deranjant. Cel original, la varsta de 7 ani arata mult mai bine. Pacat ca s-a crapat.

Nu recomand Saint Gobain.

Link către comentariu

...trist, ca e bun - ca marca.

Link către comentariu

si-a montat careva parbriz incalzit pe golf4/bora?

se poate face comanda de parbriz cu incalzire chiar daca nu a fost optional de fabrica?

Link către comentariu

Doar daca gasesti pe cineva sa il faca "custom". Schema electrica e simpla - componentele necesare - parbriz cu incalzire, releu si un buton.

Pe Passat s-a montat de fabrica, pe Bora/Golf nu am gasit.

Poti face o intrebare la GEROM http://www.gerom-buzau.ro/template.php?file=parbrize_auto.xml , chiar daca nu am vazut nimic de geamuri incalzite....cine stie, dar ma indoiesc.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Poti face o intrebare la GEROM http://www.gerom-buzau.ro/template.php?file=parbrize_auto.xml , chiar daca nu am vazut nimic de geamuri incalzite....cine stie, dar ma indoiesc.

Referitor la solicitarea dvs din 18.08.2011, va precizam ca nu executam parbrize cu incalzire electrica.

Link către comentariu

Doar daca gasesti pe cineva sa il faca "custom". Schema electrica e simpla - componentele necesare - parbriz cu incalzire, releu si un buton.

Nu e chiar asa usor sa o faci home-made. Ai vazut vreodata cat de groase sunt cablurile care alimenteaza parbrizul? Au cam 16 mm patrati sectiune.

Link către comentariu

• 9 months later...

Hai ca va intreb pe voi poate stiti mai bine ca eu m-am incurcat ,,, sapt viitoare trebuie sa imi cumpar parbriz dupa cum scriam si pe alt topic , dar nu il montez la firma la ei , ci impreuna cu un amic ce are service auto si a mai facut operatia asta. Problema mare este ca nu stiu ce mastic trebuie sa cumpar . Este scump !? oricare este bun sau trebuie o firma anume ? Sper sa ma puteti lamuri ca m-am saturat de atatea intrebari :)

Link către comentariu

• 1 year later...

Aveti idee cat mai costa acum un Parbriz Saint-Gobain aftermarket pentru Golf IV. La reprezentanta mi-au zis 1800 de lei si era sa cad jos. Pilkington nu vreau sa pun ca mi se pare ca e slab. Un amic a schimbat la Opel 3 deja.

Link către comentariu

• 7 months later...

a mai inlocuit cineva recent parbrizu ? ce pret?

Link către comentariu

In octombrie l-am schimbat eu. A fost 400 de lei cu tot cu manopera. E NordGlass. Gaseam si mai ieftin dar nu am avut timp sa umblu sa caut in perioada respectiva. Am mers la cel mai apropiat centru care monteaza parbrize si l-am luat de acolo. Montajul a fost facut foarte bine, nu am avut niciun fel de probleme cu el. Parbrizul are tenta verzuie si parasolar.

Link către comentariu

• 2 months later...

Mi-am gasit parbrizul spart intr-o dimineata suficient de rau cat sa fie deranjant.

Aveti vreo recomandare pentru parbriz? Eventual un service decent in Bucuresti?

Multumesc.

Link către comentariu

sunt mai multe.... acum, depinde ce vrei sa montezi.... se poate pune unul bun - Pilkington sau Saint gobain... ori poti sa gasesti ceva mai ieftine.... eu pe B5-ul anterior, am pus Nord Glass - si a fost ok.

acum, cauta pe Google, ca sa vezi preturile, ofertele, etc.... 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!