Jump to content

Kenwood P-NAV6019 pe seat toledo 2003

Catalin Vlad
 Share

Postare recomandată

...am un seat toledo, an 2003 si m-am gandit sa-mi cumpar un dvd Double DIN (Kenwood P-NAV6019 -- DDX-6019 + KNA-G510 Multimedia Navigation Combo Package),,,dar nu stiu daca se poate monta (adapta),are loc,?se lasa climatronicul mai jos,in locul scrumierei?....imi trebuie o rama adaptoare,daca da,de unde cumpar si eu

PS: scuze de nr mare de intrebari

post-7758-1168364965_thumb.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

UNDE vrei sa incapa ecranul ala??? Eventual scoti CDul original si scoti ansamblu de butoane si sustinatot de pahar de deasupra si poate o sa ai ceva loc, desi spatiile libere nu stiu cu ce o sa le umpli.

Link către comentariu

Se poate monat doar daca schimbi rama actuala cu cea care are navi de fabrica si deci este consola dublu DIN

Codurile pt consola sunt:

1M0 858 062 C 1UQ

1M0 863 263 F 4ON

Daca afli preturile la consola te rog sa le postezi si aici.

P.S. e bine sa mai verifici odata codurile, sunt luate de pe un alt forum !!!

Link către comentariu

Da, exact asta este, verifica si codurile e posibil sa mai ai nevoie de vreo piesa ceva :)

Modificat de chris
Link către comentariu

Cea ce ai gasit tu este doar masca care acopera consola, dar trebuie si consola care din cate am citit e cam scumpa.

Scrumiera si bricheta trebuie repozitionate ca la golf IV-bora.

post-343-1168440815_thumb.jpg

post-343-1168440827_thumb.jpg

Link către comentariu

m-am reorientat cu dvd-ul...am ales Pioneer AVIC-z1

ce zici Chris...merita efortul?

Link către comentariu

Eu as incerca sa adaptez plasticul consolei care costa cam 20 euro si as renunta la scrumiera (oricum nu fumez) - dar daca nu merge atunci trebuie cumparata consola care te duce la 300+ de euro.

E o cheltuiala maricica zic eu, acuma fiecare cum se descurca, dar daca as avea banii as face :)

Link către comentariu

m-am reorientat cu dvd-ul...am ales Pioneer AVIC-z1

ce zici Chris...merita efortul?

Da si tu niste preturi. Ca si eu tot caut asa ceva pt B6.

Link către comentariu

De ce va chinuiti cu adaptare de consola, mutat climatronic, schimbat cablaj etc. cind se poate mai simplu ( si mai eficace) prin montarea pe bord a unui PDA ceare avantajul ca este mai "fexibil" ca functii decit un on-board navi si in plus mai e si... mobil :(.

PS dac e vorba doar de estetica montajului atunci intr-adevar e mai aspectuos un on-board.

Modificat de Reed
Link către comentariu

groove...preturi pt ce?,,,,pt Pioneer AVIC-z1.....in jur de 2000$

reed....stiu ca era mai simplu..dar eu vreau sa fie si dvd,plus ca Pioneer-ul asta mi-a luat mintile :lol:...e criminal

chris...nici eu nu fumez:):lol::lol:...cred ca o sa incerc...ma mai gandesc

Modificat de Catalin Vlad
Link către comentariu

vezi ca aveau Barracuda sau cipos DVD playere care ocupa 1 DIN si care se pliau. Nu stiu daca la alea se poate adapta navigatie.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!