Jump to content

Zgomot ciudat la frane spate in march-arriere


Jacku
 Share

Postare recomandată

E o chestie ciudata care nu se intampla tot timpul. In anumite momente cand dau cu spatele cred ca raman placutele de pe roata spate dreapta putin mai apropiate de disc, pentru ca se aude un zgomot foarte puternic in sotit de o vibratie..ca un fel de vuiet. Asta se intampla doar la mersul cu spatele, si nu trebuie neaparat sa apas pedala de frana. e ca si cum placutele nu s-ar departa sufucient de disc. Discurile sunt ok, netede si sunt destul de groase. Si placutele siint ok..Nu stiu sigur daca au un martor ceva cand trebuie sa le schimb. Ar trebui sa mi se parinda vreun led ceva cand trebuie sa le schimb? sau ma uit cand au fost schimbate ultima oara...si in cazul asta cam la cati km ar trebui sa le schimb?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu are nimeni nici o idee? trebuie sa schimb placutele sau ce trebuie sa fac?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Verifica grosimea placutelor si uzura discurilor de frana.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

astea par ok. discurile sunt ok..sunt tocite cam 1 mm jumate ceea ce am inteles ca e normal la o masina cu 40 000 km si placutele par sa fie ok. Nu am un martor care sa imi spuna cand s-au tocit placutele? sau cat ar trebui sa aiba?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

verifica un pic reglajul la frana de mana sau vezi daca nu cumva sunt imbatranite ( da jos placutele si studiaza-le un pic).Cat despre martor daca ai un fir pe placuta din spate ai si martor daca nu nu

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ca idee stie cineva cat costa placutele de frana? adica...ma gandesc ca poate ar trebui sa le schimb. Oricum le iau de la volkparts..si vroiam sa stiu cam cat ar fi

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!