Jump to content

Probleme cu masina... de ordin estetic

waterman
 Share

Postare recomandată

Revin. Cu aceeasi veche problema. Acum doi ani povesteam despre intamplarile pe care le-am patit cu masina. Pe scurt, am vopsit-o atunci pe CASCO...

Acum, la 2 ani si ceva, spaland masina... am descoperit ca se cojeste vopseaua in 3-4 locuri pe plafon (stil coaja de portocala) si pe oglinda din dreapta. Pe plafon intr-un loc deja s-a facut foarte urat. Ce-i drept, nu se vede decat de la 10 cm.

Astazi ma duc peste cei de la Dona Seat Craiova. Ar trebui sa am garantie la vopsirea facuta de ei, nu ?

Intrebare - as vrea totusi ca revopsirea sa nu fie facuta acum de ei... ci de alt service Seat - sau chiar alt service in care am incredere- iar costul sa fie suportat de ei.

Am vreo sansa ?

Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Garantia este de 2 ani la vopsea si de jumatate de an la manopera. Asta mi s-a spus acum 2 ani la Metrotehnica, cand m-am dus sa reclam ca mi se exfoliaza lacul de pe bara vopsita in urma cu 7 luni la ei. Deci, slabe sanse sa mai rezolvi ceva, avand in vedere ca au trecut 2 ani de cand ai vopsit masina.

Link către comentariu

Pai din vara lui 2007 pana acum nu sunt inca 2 ani. Iar aici nu e vorba de manopera... ca nu mi-au schimbat faru si mi-a cazut dupa aia. O sa merg la ei totusi si o sa discut civilizat cu directorul. Daca fac glume proaste urmeaza sa scriu mail la Seat Spania... si la o zi - doua o sa sune un amic de la Porsche Romania. Am mai facut asa. Daca nu ma insel, la unele faze proaste pe care le fac li se poate retrage licenta aceea de dealer. O sa incerc sa rezolv amiabil in prima faza... Daca sunt magari... le fac si circ. Am mai patit cu ei probleme - atunci cand au vopsit prima oara plafonul -- l-au vopsit de 2 ori ca nu le iesea. De aceea am spus ca as prefera sa vopsesc la un alt service Seat.

Multumesc pentru ajutor.

P.S. Uite si poze - 3 cu plafonul si una cu oglinda ... Scuze daca nu sunt super clare

Apropo: Fratele meu lucreaza la un dealer din Craiova... nu tine de grupul VAG... si ei au probleme ca le vin clienti care rup masinile in doua pe offroad si pe la liniute - chestii care in mod clar nu tin de garantii... si tot fac aia scandal cu presa si avocati si nu stiu ce - asa ca mi se pare corect sa ma duc sa ii strang de gat pe cei de la service ca si-au batut joc de plafonul meu nu NUMAI DUPA 2 ANI.

snc00616.th.jpg

snc00617.th.jpg

snc00618.th.jpg

Aceasta e oglinda...

snc00619.th.jpg

Modificat de waterman
Link către comentariu

Am fost la service... se pare ca la Craiova garantia la un element vopsit e de numai un an. Si pe deasupra nu e din vina lor - e de la gainatul de pasare ;) :lol: . Totusi amabili... au zis sa ma las sa treaca putin timp... si se rezolva ... pe un fel de garantie.

Am scris totusi la Seat Spania sa fiu sigur. In caz ca peste "putinul timp" nu rezolv... fac scandal la Porsche. Sa speram ca iese bine. ;)

Modificat de waterman
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!