Jump to content

VW Golf IV, 1.9 TDi ALH, Highline

a_r_i_e_s

Postare recomandată

Salut, felicitari ptr masina! Cel mai mult imi plac farurile. La stopuri sigrila, ma abtin. Multi km fara probleme! :icon_thumright:

Intrebare: Masina ai cumparat-o din Wurzburg, de la niste romani? Imi pare foarte cunoscut parcul...

Link către comentariu

Da, de la Auto Popa, ii cunosc pe propietari, sunt doi frati, pe Sorin il stiu mai bine.

Link către comentariu
Da, de la Auto Popa, ii cunosc pe propietari, sunt doi frati, pe Sorin il stiu mai bine.

Am gasit o poza de acum 2 ani :) Parcul de masini al Romanilor este undeva in stanga, nu? Am luat si eu de la ei o masina. Venisem ptr o masina descrisa f frumos prin telefon, iar, cand am ajuns acolo era o epava.Romanasii.... Noroc ca am gasit alta tot la ei! :D

post-28590-1218620037_thumb.jpg

Modificat de KTA87
Link către comentariu
:) Mini ala l-am prins si eu...

HAHAAA, mica-i lumea asta! :) Bafta in continuare! ;)

Link către comentariu
  • 4 months later...

Am vazut acum ceva timp masina in Bucov. Era seara si n-am vazut-o prea bine. Poate mai am ocazia altadata?

Ce mai e nou la ea? Ai facut chiptuning sau ce aveai in plan?

Link către comentariu
  • 3 months later...

Intru rar sa scriu aici pentru ca nu prea aduc imbunatatiri la masina.

Nu am facut nimic pentru cresterea puterii si nici nu cred ca o sa mai fac. Banii s-au dus in alta directie, mai exact in ambreiaj. Am schimbat tot kitul si a costat ceva bani.

Saptamana asta am schimbat si un rulment pe fata, si cu ocazia asta masina a primit un mic cadou de Paste.

A fost o surpriza si pentru mine, pentru ca eu nu am cerut asa ceva, dar am primit masina reparata si cu etrierii vopsiti in rosu. Eu cred ca a iesit frumos, voi ce ziceti?

img0205nmz.th.jpg img0207r.th.jpg img0214.th.jpg img0225w.th.jpg img0227x.th.jpg img0228w.th.jpg

L.E. @KTA87 In Bucov stau, masina este acasa doar seara si in week-end ca in rest sunt plecat la servici.

Modificat de a_r_i_e_s
Link către comentariu
  • 3 years later...

Am vopsit jantele asa: 

56249840715264852173621.jpg

Uploaded with ImageShack.us 

Si vreau sa le pun o banda rosie ca in imaginea de mai jos: 

image006n.png

Uploaded with ImageShack.us 

Stie cineva de unde pot lua acea banda rosie care se lipeste pe buza jantei?

Link către comentariu

tare tiopicu tau, dupa 4 ani exact te-ai gandit sa mai scrii si pe aici ce ai mai facut la masina

arata bine jantele eu nu as face dunga aia rosie

Link către comentariu

Si golfu 6 tot table d-alea are ca de opel :P ti-au iesit frumos jantele :icon_thumleft:

Modificat de niku_nd4spd
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!