Jump to content

My car

gearshift

Postare recomandată

VW Polo Variant 1,9 SDI-an de fabricatie 2001.Dotari:AC, inchidere centralizata. Consum...jenant de mic. O am de 3 luni si sunt foarte multumit de ea.

post-9800-1168200209_thumb.jpg

Modificat de gearshift
Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos si sa n-ai parte de "evenimente rutiere".

:beerchug: Sunt curios. Unde e facuta poza?

Link către comentariu

Sal,

Ai mai condus alte masini din grupul VAG (sau altele) cum se compara?

Poate ai condus-o si cu bagaje full, cum se comporta?

Numai bine si km multi multi cu bani putini :beerchug:

Link către comentariu

multumesc si voua va doresc sa le stapaniti pe ale voastre fara evenimente. ca sa raspund pe rand, poza e facuta in jud. salaj intr-o poiana de langa o padure.\ :icon_cheesygrin: . am condus din cadrul VAG passat 1,9 tdi, golf asemenea. am condus masina si cu bagaje in ea si cu 4 oameni si se cam simte greutatea in plus. probabil asta e consecinta a doar 68 CP. si lipsa turboului. dar nu am luat masina pt sprinturi si primul criteriu a fost consumul, de care sunt extrem de multumit de altfel. am scos 5,5 consum in oras si 4-4,2 afara, asa ca eu zic ca nu se poate cu mult mai bine.

cred ca am o mie si una de intrebari pt ca sunt novice in materie de mecanica, intrebari pe care o sa le adresez pe topicurile potrivite. merci mult inca o data si An Nou Fericit!

am uitat sa mentionez, masina are 141000 km.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!